tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Hamburg - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen
AUDI A1
AUDI A1
gevonden op 13 okt. 2016 23:08 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Opel Astra
Opel Astra
gevonden op 17 apr. 2016 09:42 uur
Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Hyundai i40
Hyundai i40
gevonden op 3 jul. 2016 14:49 uur
Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen
Mercedes Viano Minivan
Mercedes Viano Minivan
gevonden op 7 jun. 2016 08:08 uur

Autohuur Hamburg

Komt u voor de prachtige haven of voor het wilde nachtleven in de wijk Sankt Pauli op de Reeperbahn? Gaat u voor het prachtige historische centrum van Hamburg met zijn vele kanalen? Of komt u cultuur snuiven bij een wonderschoon stadhuis, gezellige terrasjes en alle luxe winkels? In hHamburg kan het allemaal.  In deze grote stad is altijd wel iets te doen. Jong of oud, het maakt niet uit.


Ontdek Hamburg
Hamburg is na Berlijn de grootste stad van Duitsland.  Hamburg is geen onderdeel van een deelstaat, de stad en het gebied eromheen vormt op zichzelf een deelstaat genaamd Hansestadt Hamburg. Door Hamburgs eigen luchthaven is de stad goed te bereiken. De stad is de geboorteplaats van Angela Merkel en Karl Lagerfeld. Hamburg heeft de grootste haven van Duitsland. Op de vismarkt kunt u ook elke zondag ochtend een visje gaan happen. In de haven kunt u vaak ook speciale schepen zien die er dan voor een dagje aanmeren, veelal zijn dit luxueuze schepen zoals de Queen Mary II.

De Reeperbahn en de Vismarkt
De Reeperbahn geldt als een van de beroemdste straten van Hamburg én van Duitsland. Met zijn talrijke discotheken, nachtclubs, en een rossebuurt is deze buurt vergelijkbaar met de Wallen in Amsterdam. Het is een bijzonder punt om Hamburg te leren kennen. Er zijn overigens langs deze straat vele parkeermogelijkheden.

De befaamde vismarkt van Hamburg is elke zondag open om en visje te eten, of in te slaan voor 's avonds, maar is er ook in de ochtend al live muziek en er wordt meer dan alleen vis verkocht. Wanneer u in Hamburg bent mag u de vismarkt natuurlijk niet missen. Op de vismarkt kunt u ook net als sommige Duitsers doen al ’s morgens vroeg genieten van een biertje bij uw visje, maar alleen als u niet hoeft te rijden natuurlijk. In het oude marktgebouw staan namelijk bierstands en viskraampjes. Vanaf de vismarkt loopt u ook gemakkelijk door naar de wijk HafenCity waar oude havengebouwen en gerestaureerde gebouwen u laten voelen alsof u door de rijke Hansestad Hamburg van de 17e en 18e eeuw bent. U kunt een prachtige wandeling maken door dit mooie gebied. De imposante gebouwen zijn vaak hier ingericht tot musea of kantoren. U vindt hier bijvoorbeeld Miniaturwelt Hamburg, waar enkele werelddelen in het klein zijn nagemaakt. De waaghalzen gaan beter naar de buren, de Hamburger Dungeon: een attractie waar 600 jaar duistere Hamburgse geschiedenis verteld wordt aan de hand van shows en attracties.

Wilt u tot rust komen van al de stadse drukte? Breng dan een bezoek aan stadspark Planten un Blomen. In vrij toegankelijke park vindt u de mooiste bloemen en bent u zich totaal niet bewust dat u in een grote stad bent. De perfecte plaats om heerlijk te wandelen en te genieten van al het moois.

Iets wat u zeker niet mag missen in Hamburg is de oude Elbetunnel. De ingang bevindt zich vlakbij metrohalte Landungsbrücken. Deze tunnel is in 1911 geopend en is vandaag de dag een populaire toeristische attractie. U hoeft geen entree te betalen om in de Elbetunnel te komen. U kunt hier te voet of fietsend onder de rivier de Elbe doorlopen. Als u uit de tunnel komt, wacht u een spectaculair uitzicht over de Landungsbrücken.

Ook het centrum van Hamburg is zeker de moeite waard. Er zijn veel historische gebouwen, waarvan het gemeentehuis één van de hoogtepunten van vormt. Geniet van het uitzicht over de Alster en loop door de Mönkebergstraße: Hamburgs winkelstraat.

Rondom Hamburg
U kunt met de huur auto vanuit Hamburg natuurlijk ook een rondrit maken of simpelweg richting Bremen, Flensburg of Kopenhagen rijden. Iets dichterbij Hamburg ligt Klein Flossbeck, hier kunt u een wandeling maken door de prachtige botanische tuinen. Met subtropische planten bomen en bloemen is dit een prachtige plek om even tot rust te komen van het drukke stadsleven. Kortom er is voor ieder wat wils in Hamburg en een huurauto geeft u dan ook de vrijheid om te gaan en te staan waar u zelf wil.