Vind de juiste auto in Heerhugowaard

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Heerhugowaard

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Heerhugowaard:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Heerhugowaard

Lekker een weekendje weg of een dagje uit? Kom dan naar Heerhugowaard, een schitterende stad gelegen in het noorden van Noord-Holland. Heerhugowaard is als plaats ontstaan als agglomeratie tussen de dorpen Zuid, de Noord en 't Kruis. Heerhugowaard betrekt nog steeds ook andere buurtschappen dus is nog groeiende. Om het maximale uit het bezoek aan de stad te halen is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met huurauto vergelijkingssite HAPPYCAR is wat autohuur Heerhugowaard betreft de beste huurauto te vinden en ook nog tegen de laagste prijzen! Met HAPPYCAR, met partners als Europcar en AutoEurope, wordt met een huurauto Heerhugowaard ontdekken makkelijk en snel. Daarmee biedt HAPPYCAR het meeste waar voor het geld!

Ontdek Heerhugowaard
Qua landschap is de omgeving van Heerhugowaard erg verschillend. In de stad bevindt zich een groot parkbos, de 'Waarderhout', dat midden de jaren tachtig is aangelegd. Er is veel agrarisch gebied in de omgeving met bijvoorbeeld de glastuinbouw en meerdere bollenvelden. Ook wordt het landschap er gekenmerkt door vele molens wat het een typisch Nederlandse uitstraling geeft. Heerhugowaard is zelf voornamelijk een moderne stad. Dit is vooral te zien aan de grote Vinex-wijk genaamd 'Stad van de Zon'. Het heeft de titel 'grootste emissieneutrale woonwijk van Europa'. Deze titel heeft de wijk te danken aan de vele 'groene' technieken die gebruikt worden zodat de wijk in zijn geheel meer energie opwekt dan dat het verbruikt.

Met een huurauto Heerhugowaard ontdekken
Naast deze moderne vinex-wijk is er in Heerhugowaard nog veel meer te zien. Zo is er het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland boven de kanalen, de Middenwaard. Het centrum wordt nog steeds uitgebreid en moderner gemaakt zodat er straks meer dan honderdvijftig winkels zijn!
Rental car Heerhugowaard maakt het mogelijk alles in Heerhugowaard te zien. Zo is er ook de Caravan-Boulevard, waar meerdere kampeerwinkels en caravandealers zijn te vinden. Ideaal voor liefhebbers van een campingvakantie.
Filmliefhebbers zitten ook zeker goed in Heerhugowaard. Bioscoop de Metro wordt al jarenlang uitgeroepen tot beste bioscoop van Noord-Holland-Noord.

Rondreis door de regio Heerhugowaard
Met rental car Heerhugowaard is optimaal te profiteren van de gunstige ligging van de stad. Op slechts twaalf tot vijftien kilometer rijden bevindt zich het strand, waar van alles te doen is. Zo zijn er de alom bekende Schoorlse duinen. Een schitterend uitgestrekt natuurgebied vlakbij zee waar het heerlijk fietsen of wandelen is. Het is zelfs mogelijk te paard de duinen door te rijden.
Achter de duinen is het strand Schoorl aan Zee te vinden. Dit mooie brede strand is ideaal om zelfs in het hoogseizoen helemaal tot rust te komen en lekker uit te waaien. Een reis naar Hoorn is absoluut de moeite waard.
Met autoverhuur Heerhugowaard is een ritje naar Tuitjenhorn ook zeker de moeite waard. In dit oude dorp is een kleine maar zeer leuke dierentuin te vinden wat een ideaal dagje uit vormt voor het hele gezin.
Een populaire bestemming in de buurt is ook Alkmaar. Voor de typische Nederlandse belevenis is de Kaasmarkt in Hoorn een aanrader. Deze toeristische trekpleister laat in theatervorm zien hoe het er vroeger aan toeging op zo'n ouderwetse kaasmarkt met authentieke kaasdragers, handelaren en natuurlijk de kaasmeisjes. Al met al ruim een uur entertainment voor jong en oud.

Kortom, er is genoeg te beleven in Heerhugowaard en omstreken! Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Heerhugowaard. Het station op de luchthaven van Amsterdam biedt  een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. Huurautovergelijkingssite HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Heerhugowaard te bieden heeft en biedt daarmee het meest waar voor het geld!