Vind de juiste auto in Heerhugowaard

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Heerhugowaard - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 dec. 2018 07:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 dec. 2018 07:26 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 01:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 01:52 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 01:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 01:52 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 dec. 2018 12:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 dec. 2018 12:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Heerhugowaard

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Heerhugowaard:

4.4 tot 5 (703 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Heerhugowaard

Lekker een weekendje weg of een dagje uit? Ga dan naar Heerhugowaard, een schitterende stad gelegen in het noorden van Noord-Holland. Heerhugowaard is als plaats ontstaan als agglomeratie tussen de dorpen Zuid, de Noord en 't Kruis. Heerhugowaard betrekt nog steeds ook andere buurtschappen dus is nog groeiende. Om het maximale uit het bezoek aan de stad te halen is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met de huurauto vergelijkingssite HAPPYCAR is wat autohuur Heerhugowaard betreft de beste huurauto te vinden en ook nog tegen de laagste prijzen! Met HAPPYCAR, met partners als Europcar en Avis, wordt met een huurauto Heerhugowaard ontdekken makkelijk en snel. Daarmee biedt HAPPYCAR het meeste waar voor het geld!

Ontdek Heerhugowaard

Qua landschap is de omgeving van Heerhugowaard erg verschillend. In de stad bevindt zich een groot parkbos, de 'Waarderhout', dat midden de jaren tachtig is aangelegd. Er is veel agrarisch gebied in de omgeving met bijvoorbeeld de glastuinbouw en meerdere bollenvelden. Ook wordt het landschap er gekenmerkt door vele molens wat het een typisch Nederlandse uitstraling geeft. Heerhugowaard is zelf voornamelijk een moderne stad. Dit is vooral te zien aan de grote Vinex-wijk genaamd 'Stad van de Zon'. Het heeft de titel 'grootste emissieneutrale woonwijk van Europa'. Deze titel heeft de wijk te danken aan de vele 'groene' technieken die gebruikt worden zodat de wijk in zijn geheel meer energie opwekt dan dat het verbruikt.

Auto huren in Heerhugowaard

Naast deze moderne vinex-wijk is er in Heerhugowaard nog veel meer te zien. Zo is er het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland boven de kanalen, de Middenwaard. Het centrum wordt nog steeds uitgebreid en moderner gemaakt zodat er straks meer dan honderdvijftig winkels zijn! Rental car Heerhugowaard maakt het mogelijk alles in Heerhugowaard te zien. Zo is er ook de Caravan-Boulevard, waar meerdere kampeerwinkels en caravandealers zijn te vinden. Ideaal voor liefhebbers van een campingvakantie. Filmliefhebbers zitten ook zeker goed in Heerhugowaard. Bioscoop de Metro wordt al jarenlang uitgeroepen tot beste bioscoop van Noord-Holland-Noord.

Rondreis door de regio van Heerhugowaard

Met rental car Heerhugowaard is optimaal te profiteren van de gunstige ligging van de stad. Op slechts twaalf tot vijftien kilometer rijden bevindt zich het strand, waar van alles te doen is. Zo zijn er de alom bekende Schoorlse duinen. Een schitterend uitgestrekt natuurgebied vlakbij zee waar het heerlijk fietsen of wandelen is. Het is zelfs mogelijk te paard de duinen door te rijden. Achter de duinen is het strand Schoorl aan Zee te vinden. Dit mooie brede strand is ideaal om zelfs in het hoogseizoen helemaal tot rust te komen en lekker uit te waaien. Een reis naar Hoorn is absoluut de moeite waard.

Met autoverhuur Heerhugowaard is een ritje naar Tuitjenhorn ook zeker de moeite waard. In dit oude dorp is een kleine maar zeer leuke dierentuin te vinden wat een ideaal dagje uit vormt voor het hele gezin. Een populaire bestemming in de buurt is ook Alkmaar. Voor de typische Nederlandse belevenis is de Kaasmarkt in Hoorn een aanrader. Deze toeristische trekpleister laat in theatervorm zien hoe het er vroeger aan toe ging op zo'n ouderwetse kaasmarkt met authentieke kaasdragers, handelaren en natuurlijk de kaasmeisjes. Al met al ruim een uur entertainment voor jong en oud.

Kortom, er is genoeg te beleven in Heerhugowaard en omstreken! Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Heerhugowaard. Het station op de luchthaven van Amsterdam biedt een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. Huurautovergelijkingswebsite HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Heerhugowaard te bieden heeft en biedt daarmee het meest waar voor het geld!