Vind de juiste auto in Helsinki

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 5 per dag
Middenklasse

Goedkope voorbeeldprijs Middenklasse

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Helsinki - Goedkoopste aanbiedingen

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2018 11:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2018 11:01 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 01:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 01:32 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 01:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 01:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in Helsinki

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Helsinki:

4.9 tot 5 (705 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Helsinki

Bent u van plan in de nabije toekomst een uitstap/reis naar Helsinki te plannen? Geef ons dan even de kans u hier nogmaals van te overtuigen door een korte samenvatting van informatie met daar bovenop de zekerheid van u te voorzien van de beste service! Maar kent u wel genoeg over deze fascinerende stad? Grijp uw kans om via HAPPYCAR een echte onvergetelijk ervaring op te doen!


Ontdek Helsinki

Het eerste wat u moet weten over Helsinki, is dat dit zeker en vast geen authentieke stad is. Het is nog relatief jong om de hoodstad van Finland te zijn. Het kent invloeden van stammen verspreid over 200 jaar. Het meest indrukwekkende gebouw is zeker de Lutherse Domkerk. Het symboliseerd ook meteen de stad. Het kent een zeer dominante uitstraling, maar mensen genieten ervan om op de trappen elkaar te ontmoeten, te ontspannen, samen te lunchen enzovoorts. Het marktplein is gelegen in het midden van de stad en kent ook een zeer belangrijke functie doordat het echt het centrum is voor mooie gebouwen, restaurants, gezellige barretjes enzoverder! Ook zijn het Hooggerechtshof, Presidentieel Paleis en Zweedse Ambassade hier te vinden. Als u graag geniet van een uitzonderlijk uitje, kunt u hier ook genieten van de mogelijkheid om de ferry te nemen naar het eiland Suomenlinna te gaan, waar zich ook het fort bevindt. Deze werd gebouwd om de stad te beschermen tegen invallen. Deze werd zwaar beschadigd tijdens de Krimoorlog, maar vanzelfsprekenend is dit weer helemaal mooi gerestaureerd en kunt u dit nu zonder enig probleem bezoeken en genieten van de horeca die zich erbij bevindt.


Auto huren in Helsinki

Voor de shopaholics onder ons, kunt u naar de Alexanderstraat gaan. Het is echter niet aan de goedkope kant, maar kent wel een goede reputatie op vlak van winkels. Laat het je inspireren voor je leukste outfits te creeeren. Na de vermoeiende dag, kunt u ontspannen in het Esplanade park. Voor de kleinere of dierenliefhebbers, raden wij u aan naar de Korkearaari Zoo te gaan. Hier kunt u dieren bezichtigen en bewonderen die van heel de wereld komen. Ze worden hier zeer goed verzorgd en groot gebracht, veel dieren zijn gewond of op uitsterven. Als u liever naar een pretpark gaat, kunt u naar het Linnanmäki amusement park gaan. Het is het grootste attractiepark van de stad. Hier kunt u zich laten gaan op de geweldige achtbanen, maar ook afkoelen op de wild water banen. Of het aquarium bewonderen of eens een ritje op het schommelschip nemen. Als laatste is het echt de moeite eens naar de sterrenwacht te gaan. Het is een museum dat om de astronomie draait. De prachtige sterrenhemel kunt u bewonderen met ernaast veel interessante uitleg te verkrijgen.


Rondreis door de regio van Helsinki

Als u besluit op reis te gaan door dit speciale prachtige landschap, helpen wij u graag verder. Samen met u gaan we opzoek naar de huurauto die het beste bij u past. Op deze manier bent u zeker van de mooiste herinneringen mee naar huis te nemen. Weet dat u met een huurwagen vrij bent te staan en gaan waar u maar verkiest. U kunt het hele landschap verkennen en de kleine dorpjes die er rond liggen. Hierdoor krijgt u de correcte indruk van de locale cultuur. Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Helsinki.

Bij HAPPYCAR verzekeren wij u van de laagste prijzen, alsook aantrekkelijke aanbiedingen en verdere opties. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Kuopio.


Met een huurwagen kunt u zichzelf op een eenvoudige en comfortabele manier verplaatsen om zo ook het meeste uit uw vakantie te halen.