Vind de juiste auto in Helsinki

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Helsinki - Goedkoopste aanbiedingen

NISSAN MICRA 1.2

NISSAN MICRA 1.2

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 okt. 2016 16:02 uur.

Toyota Auris Touring Sports

Toyota Auris Touring Sports

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2016 16:13 uur.

Peugeot 3008

Peugeot 3008

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2016 16:13 uur.

Beoordeling autoverhuur in Helsinki

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Helsinki:

4.7 tot 5 (13749 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56
(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37

Autohuur Helsinki

Met de huurwagen door Helsinki

Bent u van plan in de nabije toekomst een uitstap/reis naar Helsinki te plannen? Geef ons dan even de kans u hier nogmaals van te overtuigen door een korte samenvatting van informatie met daar bovenop de zekerheid van u te voorzien van de beste service!
Maar ken je wel genoeg over deze fascinerende stad? Grijp je kans om via HAPPYCAR een echte onvergetelijk ervaring op te doen!

De mooiste plekjes die terug te vinden zijn in de stad

Het eerste wat u moet weten over Helsinki, is dat dit zeker en vast geen authentieke stad is. Het is nog relatief jong voor de hoodstad van een land te zijn. Het kent invloeden van stammen verspreid over 200 jaar.

Het meest indrukwekkende gebouw is zeker de Lutherse Domkerk. Het symboliseerd ook meteen de stad. Het kent een zeer dominante uitstraling, maar mensen genieten ervan om op de trappen elkaar te ontmoeten, te ontspannen, samen te lunchen,...

Het marktplein is gelegen in het midden van de stad en kent ook een zeer belangrijke functie doordat het echt het centrum is voor mooie gebouwen, restaurants, gezellige barretjes enzoverder! Ook zijn het Hooggerechtshof, Presidentieel Paleis en Zweedse Ambassade hier te vinden. Als u graag geniet van een uitzonderlijk uitje, kunt u hier ook genieten van de mogelijkheid om de ferry te nemen naar het eiland Suomenlinna te gaan, waar zich ook het fort bevindt. Deze werd gebouwd om de stad te beschermen tegen invallen. Deze werd zwaar beschadigd tijdens de Krimoorlog, maar vanzelfsprekenend is dit weer helemaal mooi gerestaureerd en kun je dit nu zonder enig probleem bezoeken en genieten van de horeca die zich erbij bevindt.

Voor de shoppaholics onder ons, kunt u naar de Alexanderstraat gaan. Het is echter niet aan de goedkope kant, maar kent wel een goede reputatie op vlak van winkels. Laat het je inspireren voor je leukste outfits te creeeren. Na de vermoeiende dag, kunt u ontspannen in het Esplanade park. Voor de kleinere of dierenliefhebbers, raden wij u aan naar de Korkearaari Zoo te gaan. Hier kunt u dieren bezichtigen en bewonderen die van heel de wereld komen. Ze worden hier zeer goed verzorgd en groot gebracht, veel dieren zijn gewond of op uitsterven. Als u liever naar een pretpark gaat, kunt u naar het Linnanmäki amusement park gaan. Het is het grootste attractiepark van de stad. Hier kunt u zich laten gaan op de geweldige achtbanen, maar ook afkoelen op de wild water banen. Of het aquarium bewonderen of eens een ritje op het schommelschip nemen.

Als laatste is het echt de moeite eens naar de sterrenwacht te gaan. Het is een museum dat om de astronomie draait. De prachtige sterrenhemel kunt u bewonderen met ernaast veel interessante uitleg te verkrijgen.

 

 

Uw voordelen van een huurwagen via HAPPYCAR

Als u besluit op reis te gaan door dit speciale prachtige landschap, helpen wij u graag verder. Samen met u gaan we opzoek naar de huurauto die het beste bij u past. Op deze manier bent u zeker van de mooiste herinneringen mee naar huis te nemen. Weet dat u met een huurwagen vrij bent te staan en gaan waar u maar verkiest. U kunt het hele landschap verkennen en de kleine dorpjes die er rond liggen. Hierdoor krijgt u de correcte indruk van de locale cultuur. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Helsinki.
Bij HAPPYCAR verzekeren wij u van de laagste prijzen, alsook aantrekkelijke aanbiedingen en verdere opties. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Kuopio.
Met een huurwagen kunt u zichzelf op een eenvoudige en comfortabele manier verplaatsen om zo ook het meeste uit uw vakantie te halen.