Vind de juiste auto in Hongarije

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Hongarije

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Hongarije:

4.7 tot 5 (13750 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10
(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56

Autohuur Hongarije

Op zoek naar een autoverhuur in Hongarije? Dan bent u bij HAPPYCAR aan het juiste adres. Wij vergelijken diverse autoverhuurbedrijven voor u, zodat u altijd het meest voordelig uit bent. Een rental car in Hongarije die bij HAPPYCAR aangeboden wordt, is niet alleen betrouwbaar, maar ook goedkoop. Kijk eens rustig rond en kies de huurauto die het beste past bij uw persoonlijke rijstijl. Wordt het Europcar, RentalCars of Avis? HAPPYCAR toont u altijd de beste prijs.

Ontdek Hongarije
Hongarije is een groot land en dat weten de inwoners van het land zelf maar al te goed. Een auto is niet alleen handig om naar een bestemming in de buurt te gaan, maar ook wanneer men naar een andere stad in het land moet, kiest men vaak voor de auto. Het openbaar vervoer is nog niet overal goed ontwikkelt en dan is een auto onmisbaar. Boedapest is een grote publiekstrekker en dat is ook niet zo gek. In deze stad is een heel oud centrum te vinden met veel bezienswaardigheden, zoals de burcht van Boeda en het beroemde Parlementsgebouw. De Grote Synagoge van Boedapest is de grootste Synagoge van Europa en absoluut de moeite van een bezoek waard. Van de heren wordt wel verwacht dat men een keppeltje opzet, maar deze worden gratis verstrekt bij de ingang. In deze stad zijn ook nog diverse operagebouwen en andere gelegenheden waar theater en dans te bewonderen valt. Hier worden een paar keer per jaar de bijzondere volksdansen nog uitgevoerd. Ook in de rest van Hongarije zijn prachtige gebouwen en natuurgebieden te zien, zoals de Vajdahunyadburcht en het Nationaal park Aggtelek, waar veel karstgrotten te vinden zijn. Het Nationaal park Bükk beslaat het middelste deel van het Bükk-gebergte, een schitterend natuurgebied waar menig uurtje doorgebracht kan worden.

Met een huurauto Hongarije ontdekken
Hongarije is een land van uitersten; de zomers zijn warm en de winters zijn koud. Daarom is dit land in elk seizoen een geliefde vakantiebestemming. In de zomer kunnen de temperaturen oplopen tot zo'n 35 graden Celsius, terwijl er in de winter gemiddeld 30 dagen per jaar sneeuw ligt. De Donau slingert door het land en deze rivier is elke dag opnieuw bruisend en mooi. Een rental car in Hongarije biedt u de gelegenheid om allerlei mooie delen van het land te ontdekken. Doordat u met een huurauto op eigen houtje op ontdekkingstocht kunt gaan, is het mogelijk om precies die hoogtepunten van het land te bezoeken die u graag wilt zien. Een huurauto in Hongarije zorgt voor flexibiliteit, waardoor u alles uit uw reis kunt halen. Wilt u een specifiek adres bezoeken en bent u niet bekend in de omgeving? Kies dan bij het betreffende autoverhuurbedrijf voor een auto met navigatiesysteem. In sommige auto's zit het systeem standaard ingebouwd, bij andere auto's kunt u dit als optie kiezen.

Rondreis door de regio Hongarije
De autoverhuur in Hongarije brengt alles ineens dichtbij. Op deze manier kunt u eenvoudig naar allerlei bestemmingen toe, terwijl u niet afhankelijk bent van ander vervoer. Zo zit u niet vast aan bepaalde tijden en hoeft u ook geen rekening te houden met andere zaken. In uw huurauto neemt u al uw spullen mee zonder te hoeven slepen. Reist u met kinderen? Ook dan is het een goed idee om voor autohuur in Hongarije te kiezen. Op deze manier hoeft u de kinderen niet constant in de gaten te houden en reizen ze toch veilig met u mee. Heeft u vragen over kinderzitjes of andere zaken? Dit kan ook ter plaatse met het personeel van de autoverhuur geregeld worden. Zij weten alles over de verplichtingen voor weggebruikers in het land. Er zijn op allerlei plaatsen in Hongarije autoverhuurbedrijven te vinden, zodat u altijd voor de plaats kunt kiezen die voor u het voordeligst is. Reist u bijvoorbeeld met het vliegtuig, kies dan voor een autohuur in Hongarije die gevestigd is bij het desbetreffende vliegveld. Zo heeft u meteen vervoer wanneer u in het land aankomt en hoeft u niet te wachten op een andere mogelijkheid om naar uw verblijfplaats te reizen. Daarbij is het ook heel gemakkelijk met het ophalen en inleveren, omdat u dan niet apart naar de verhuurlocatie hoeft, maar dit meteen kan regelen bij aankomst in en vertrek uit het land. Kroatie is ook niet ver weg. Een populaire bestemming in de buurt is ook Zagreb.