Vind de juiste auto in Hoofddorp

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Hoofddorp - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 jul. 2017 12:03 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 05:39 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 04:45 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 25 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 jul. 2017 01:23 uur.

Beoordeling autoverhuur in Hoofddorp

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Hoofddorp:

4.6 tot 5 (67 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur Hoofddorp

Hoofddorp, een echt Hollands dorp dat nog redelijk nieuws is, en daarom vol staat met unieke monumenten en gebouwen. Dit dorp is het beste te verkennen per auto. Bij HAPPYCAR vindt u de beste huurauto's waarbij u waarde krijgt voor uw geld! Op HAPPYCAR kunt u de prijzen van de verschillende organisaties vergelijken voor de beste autoverhuur in Hoofddorp. Bij HAPPYCAR worden de autoverhuurders van Hoofddorp vergeleken op basis van prijs-kwaliteit verhouding. Onder andere Hertz, Europcar en Enterprise worden onder de loep gelegd bij HAPPYCAR voor de beste Rental Car in Hoofddorp.

Ontdek Hoofddorp
Met haar 73.442 inwoners is Hoofddorp uitgegroeid tot een grote plaats. Voor 1970 woonden er slechts 9000 mensen in het dorp. Mede door de moderne nieuwbouwwijken is Hoofddorp populairder geworden.
Nadat het Haarlemmermeer in 1852 werd drooggelegd ontstonden er op deze plek twee dorpen, Kruisdorp en Vennepdorp. In 1868 werd besloten Kruisdorp te veranderen in Hoofddorp, dit kwam omdat er in Nederland al een Kruisdorp bestond.
Hoofddorp heeft goede wegen en een prachtig landschap waardoor u met bijvoorbeeld een huurauto van Hertz het dorp kan ontdekken. Er zijn traditionele molens te vinden maar ook moderne monumenten. Het dorp heeft voor ieder wat wils. Omdat het dorp relatief nieuw is, zijn er niet heel veel oude gebouwen te vinden. Wel is er het Historisch Museum Haarlemmermeer. Dit museum bezit verschillende voorwerpen die te maken hebben met de drooglegging van het meer.
Hoofddorp heeft ook een uitgaansleven, sinds 2009 is de grootste discotheek van Haarlemmermeer heropend. Ook is er in het dorp sinds 2011 een poppodium te vinden, het podium is onderdeel van het nieuwe cultuurgebouw. In het poppodium worden regelmatig dance feesten gehouden en zijn er ook verschillende optredens met live muziek. Verder zijn er in Hoofddorp verschillende kroegen en casino's te vinden die makkelijk per auto bereikbaar zijn.
De Heimanshof is de wilde plantentuin van Hoofddorp. Met de huurauto is deze plek makkelijk te vinden vanaf het centrum. In deze tuin zijn niet alleen wilde planten te zien maar ook wilde vogels en insecten. Hoofddorp heeft ook een bos waar u heerlijk kunt wandelen. In dit bos wordt tevens jaarlijks het Concours Hippique georganiseerd. Ook vinden er hier jaarlijks verschillende festivals plaats waaronder het populaire dancefestival Mysteryland.

Met een huurauto Hoofddorp Ontdekken
Hoofddorp is gelegen in de provincie Noord-Holland. Deze provincie heeft heel veel te bieden wat betreft cultuur, natuur en architectuur. De hoofdstad van de provincie is Haarlem, deze stad is makkelijk te bereiken per huurauto vanaf Hoofddorp. In Haarlem zijn verschillende winkels en restaurants, het is een geschikte plek om te hele dag door te brengen. Op een aantal kilometers vanaf Hoofddorp ligt het vliegveld Schiphol, ook dit is per huurauto bereikbaar.
Amsterdam is ook een zeer populaire plek in Noord-Holland. De Hoofdstad van Nederland staat bekend om het Rijksmuseum, De Wallen en de vele coffeeshops. Daarnaast hoort een bezoekje aan het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds ook op de lijst van een dagje Amsterdam. In de stad zijn verschillende parkeergelegenheden waar u uw huurauto veilig kunt parkeren. Amsterdam kent ook een populair nachtleven, waar jong en oud zich kunnen vermaken met eten, stappen en dansen.
Ook voor natuurliefhebbers is Noord-Holland een geschikte plek. In de provincie zijn een aantal natuur plekken te vinden. Zo zijn er in de provincie verschillende bossen per auto bereikbaar waar u even heerlijk kunt wandelen. In veel bossen zijn grote statige huizen te vinden die het bekijken zeker waard zijn. Daarnaast zijn er ook een aantal plassen te vinden, de slootjes met stukken land geven het ultieme Hollandse plattelands gevoel om even tot rust te komen uit het drukke stadsleven. Ook de plassen zijn per huurauto bereikbaar, aangeraden wordt wel om laarzen aan te trekken.

Een andere populaire bestemming in de provincie zijn de stranden. Plekken als Egmond aan Zee en Zandvoort hebben zowel in het voor- als in het naseizoen veel te bieden. In de zomer kunt u hier heerlijk zonnen en badderen in de Noordzee waarna u geniet van een cocktail op de loungebanken van het terras. In de winter is het strand heerlijk om even uit te waaien en een warme chocolademelk te drinken in het café. Bij ieder strand is parkeergelegenheid zodat u het gemakkelijk per huurauto kunt bereiken.
Om Hoofddorp en haar omgeving écht te ontdekken wordt een huurauto aangeraden. Op deze manier ontdekt u de kleinere dorpjes en de grote steden op de fijnste en makkelijkste manier! Bij HAPPYCARS vindt u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen van autohuur in Hoofddorp.