Vind de juiste auto in Hoorn

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Hoorn

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Hoorn:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Hoorn

In Historisch Hoorn kan je de sfeer proeven van het oude Nederland. Interessante musea over de scheepvaart en oude architectuur maken deze stad een bezoek waard. Naast de ontspannen sfeer en bezienswaardigheden, is Hoorn een prima stad om van daaruit een mooi stuk van Nederland te zien. Ontspannen reizen begint bij Rental Car Hoorn. Met behulp van HAPPYCAR kan je de prijzen van de verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken, zodat je zeker weet dat je voordelig een auto huurt. HAPPYCAR werkt samen met autoverhuur zoals Enterprise, AutoEscape en Hertz. Altijd vertrouwd en degelijk!

Hoorn
Hoorn is een stad in de provincie Noord-Holland, die hoort bij de regio West-Friesland. Dit typisch Hollandse stadje telt 72.300 mensen en veel leuke bezienswaardigheden. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich hier prima vermaken met leuke musea, een zwembad, diverse eetgelegenheden en een bioscoop. Zo is bijvoorbeeld het Twintigste Eeuw Museum gevestigd in Hoorn. In Hoorn vind je diverse oude architectuur waaraan je goed kan zien hoe men vroeger leefde. Een paar historische gebouwen in Hoorn zijn De Boterhal, De Waag en de Oosterpoort. Naast de mooie architectuur en interessante activiteiten zijn er in Hoorn genoeg eetgelegenheden en café’s te vinden. Vanaf Autoverhuur Hoorn bereik je al deze plekken gemakkelijk en op je eigen tempo. En ook de regio is de moeite waard om rond te reizen!

Met een huurauto Hoorn ontdekken
Vanaf autohuur Hoorn de stad verkennen is ideaal. Er zijn een paar hotspots die voor jong en oud erg interessant zijn. Ga daarom zeker naar het Westfries Museum én het Museum van de Twintigste Eeuw. Deze musea gaan over de geschiedenis van Friesland en over de ontwikkelingen in de 20e Eeuw. Dwaal rond in de boeiend ingerichte zalen en neem een duik in het verleden! Ook een hotspot in Hoorn, is het Schip de Halve Maen, dat een rijke VOC historie kent. In één van de 18e eeuwse Waterschapspanden is het Affiche Museum gevestigd. De affiches zijn ontworpen door grote kunstenaars en nemen je mee naar de stijl van vroeger. De geschiedenis van de stoomtram kan je ontdekken bij Museum Stoomtram. Je kan hier een trip maken in een gerestaureerde stroomtram, die rijdt tussen de lokaalspoorweg tussen Hoorn en Medemblik. Naast de historie in Hoorn, kan je uitstekend winkelen in de stad. Niet voor niets staat Hoorn bekend als één van de gezelligste winkelsteden in Nederland. Er zijn verschillende rondvaarten die je in Hoorn kan maken. Kies daarbij uit verschillende arrangementen. In de café’s en eetgelegenheden in Hoorn kan je uitstekend Hollands eten. Ontdek in kleine winkeltjes en het Toeristisch Informatiepunt (op het Oostereiland) typisch West-Friese producten zoals bier, bakmix en snoepgoed.
Met een auto vanaf Autohuur Hoorn kan je de stad verkennen op eigen tempo, zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer!

Rondreis door de regio Hoorn
In de regio kan je vanaf Rental Car Hoorn verschillende steden bezoeken en heerlijk tot rust komen in verschillende natuurgebieden. Ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Hoorn ligt Amsterdam. Onderweg naar Amsterdam kan je tot rust komen in het rustige park Ilperveld. Geniet daarna van het bruisende stadsleven in Amsterdam, dat niet ver van den Ilp is. Amsterdam staat bekend om de schitterende grachten, sfeervolle winkelstraten en het Rijksmuseum. Daarnaast vind je er het wassenbeeldenmuseum Madame Tusaud en het Anne Frank huis. Geniet van vele eet – en drink gelegenheden, historie en mooie winkelstraten. Ongeveer 10 km ten westen van Amsterdam kom je uit bij Haarlem. Haarlem is wat kleiner en intiemer dan Amsterdam en heeft een oud stadscentrum. Het is een uitstekende stad om te winkelen en de stad staat bekend om zijn vele restaurants, bruine kroegen en koffiebars. Ten westen van Haarlem ligt Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Bossen, duinen en strand vind je hier allemaal. Er zijn zelfs resten van oude nederzettingen te vinden! Verken dit nationale park met één van de vele wandel- of fietsroutes. Voor strandliefhebbers zijn de dorpen Egmond aan Zee en Bergen aan Zee (ten noordwesten van Nationaal Park Zuid-Kennemerland) aanraders voor een dagje strand. Ongeveer 30 kilometer ten westen van Bergen aan Zee, zal je weer uitkomen bij Hoorn.

Zorgeloos reizen begint bij HAPPYCAR! Wij helpen je om een passende auto te huren voor een lage prijs bij Autoverhuur Hoorn!