Vind de juiste auto in Hoorn

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 8 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Hoorn - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 03:35 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 03:35 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 03:35 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 okt. 2017 11:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 okt. 2017 11:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Hoorn

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Hoorn:

4.7 tot 5 (305 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Prima auto en eerder beschikbaar dan gereserveerd.
Huurauto beoordeling van Willem W.- 14 okt. 2017 07:34
(4.5 tot 5 )
Auto model zoals besproken Was niet al te schoon Remmen aan vervanging toe
Huurauto beoordeling van J.H.L. B.- 14 okt. 2017 07:10
(5 tot 5 )
Goede telefonische ondersteuning bij vragen. Duidelijke informatie over de voorwaarden. Duidelijk aangegeven welke formulieren, passen e.d. Nodig zijn om de auto te kunnen huren. Zelfs op dag van huur alle informatie op een rijtje via de sms. Goede en goedkope verzekering. Handige app om informatie over je boeking te hebben. Happy Car is positief bekend bij verhuurbedrijf. Laagste huurprijs.
Huurauto beoordeling van Frank v.- 11 okt. 2017 05:20

Autohuur Hoorn

In Historisch Hoorn kan je de sfeer proeven van het oude Nederland. Interessante musea over de scheepvaart en oude architectuur maken deze stad een bezoek waard. Naast de ontspannen sfeer en bezienswaardigheden, is Hoorn een prima stad om van daaruit een mooi stuk van Nederland te zien. Ontspannen reizen begint bij Rental Car Hoorn. Met behulp van HAPPYCAR kan je de prijzen van de verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken, zodat je zeker weet dat je voordelig een auto huurt. HAPPYCAR werkt samen met autoverhuur zoals Enterprise, AutoEscape en Hertz. Altijd vertrouwd en degelijk!

Hoorn
Hoorn is een stad in de provincie Noord-Holland, die hoort bij de regio West-Friesland. Dit typisch Hollandse stadje telt 72.300 mensen en veel leuke bezienswaardigheden. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich hier prima vermaken met leuke musea, een zwembad, diverse eetgelegenheden en een bioscoop. Zo is bijvoorbeeld het Twintigste Eeuw Museum gevestigd in Hoorn. In Hoorn vind je diverse oude architectuur waaraan je goed kan zien hoe men vroeger leefde. Een paar historische gebouwen in Hoorn zijn De Boterhal, De Waag en de Oosterpoort. Naast de mooie architectuur en interessante activiteiten zijn er in Hoorn genoeg eetgelegenheden en café’s te vinden. Vanaf Autoverhuur Hoorn bereik je al deze plekken gemakkelijk en op je eigen tempo. En ook de regio is de moeite waard om rond te reizen!

Met een huurauto Hoorn ontdekken
Vanaf autohuur Hoorn de stad verkennen is ideaal. Er zijn een paar hotspots die voor jong en oud erg interessant zijn. Ga daarom zeker naar het Westfries Museum én het Museum van de Twintigste Eeuw. Deze musea gaan over de geschiedenis van Friesland en over de ontwikkelingen in de 20e Eeuw. Dwaal rond in de boeiend ingerichte zalen en neem een duik in het verleden! Ook een hotspot in Hoorn, is het Schip de Halve Maen, dat een rijke VOC historie kent. In één van de 18e eeuwse Waterschapspanden is het Affiche Museum gevestigd. De affiches zijn ontworpen door grote kunstenaars en nemen je mee naar de stijl van vroeger. De geschiedenis van de stoomtram kan je ontdekken bij Museum Stoomtram. Je kan hier een trip maken in een gerestaureerde stroomtram, die rijdt tussen de lokaalspoorweg tussen Hoorn en Medemblik. Naast de historie in Hoorn, kan je uitstekend winkelen in de stad. Niet voor niets staat Hoorn bekend als één van de gezelligste winkelsteden in Nederland. Er zijn verschillende rondvaarten die je in Hoorn kan maken. Kies daarbij uit verschillende arrangementen. In de café’s en eetgelegenheden in Hoorn kan je uitstekend Hollands eten. Ontdek in kleine winkeltjes en het Toeristisch Informatiepunt (op het Oostereiland) typisch West-Friese producten zoals bier, bakmix en snoepgoed.
Met een auto vanaf Autohuur Hoorn kan je de stad verkennen op eigen tempo, zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer!

Rondreis door de regio Hoorn
In de regio kan je vanaf Rental Car Hoorn verschillende steden bezoeken en heerlijk tot rust komen in verschillende natuurgebieden. Ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Hoorn ligt Amsterdam. Onderweg naar Amsterdam kan je tot rust komen in het rustige park Ilperveld. Geniet daarna van het bruisende stadsleven in Amsterdam, dat niet ver van den Ilp is. Amsterdam staat bekend om de schitterende grachten, sfeervolle winkelstraten en het Rijksmuseum. Daarnaast vind je er het wassenbeeldenmuseum Madame Tusaud en het Anne Frank huis. Geniet van vele eet – en drink gelegenheden, historie en mooie winkelstraten. Ongeveer 10 km ten westen van Amsterdam kom je uit bij Haarlem. Haarlem is wat kleiner en intiemer dan Amsterdam en heeft een oud stadscentrum. Het is een uitstekende stad om te winkelen en de stad staat bekend om zijn vele restaurants, bruine kroegen en koffiebars. Ten westen van Haarlem ligt Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Bossen, duinen en strand vind je hier allemaal. Er zijn zelfs resten van oude nederzettingen te vinden! Verken dit nationale park met één van de vele wandel- of fietsroutes. Voor strandliefhebbers zijn de dorpen Egmond aan Zee en Bergen aan Zee (ten noordwesten van Nationaal Park Zuid-Kennemerland) aanraders voor een dagje strand. Ongeveer 30 kilometer ten westen van Bergen aan Zee, zal je weer uitkomen bij Hoorn.

Zorgeloos reizen begint bij HAPPYCAR! Wij helpen je om een passende auto te huren voor een lage prijs bij Autoverhuur Hoorn!