Vind de juiste auto in Houston

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Houston - Goedkoopste aanbiedingen

Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 sep. 2016 08:55 uur.

Nissan Versa

Nissan Versa

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 sep. 2016 08:55 uur.

Jeep Grand Cherokee SUV

Jeep Grand Cherokee SUV

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 sep. 2016 08:55 uur.

Nissan Maxima

Nissan Maxima

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 sep. 2016 08:55 uur.

Beoordeling autoverhuur in Houston

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Houston:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur Houston

Houston werd opgericht in 1836 op het land in de buurt van de oevers van de Buffalo Bayou, nu bekend als Allen’s Landing. Vandaag de dag telt de stad Houston ruim 2 miljoen inwoners en is  daarmee de vierde stad van de verenigde staten. In de gehele agglomeratie wonen meer dan 6 miljoen mensen. Houston is een kosmopolitische bestemming vol met restaurants van wereldklasse, kunst, hotels, winkels en uitgaansgelegenheden. Maakt u een wandeling door het historische Heights of breng de dag door in het Houston Space Center. In deze indrukwekkende stad hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Houston op een leuke en makkelijke manier. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Houston.

Bezienswaardigheden in Houston
Iedereen kent houston natuurlijk van het Space Center dat er gehuisvest is. Met een huurauto in Houston kunt u deze unieke plek eenvoudig bereiken. In het Space Center Houston vindt u tentoonstellingen, attracties en wordt het hele verhaal verteld van NASA’s bemande ruimtevaart programma. Space Center Houston is de enige plaats in de wereld waar bezoekers de astronauten kunnen zien trainen voor een missie, een echte maansteen aan kunnen raken en een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij NASA. Het Space Center Houston is voor jong en oud en iets wat u niet mag missen tijdens uw verblijf in Houston.

Een echte bezienswaardigheid voor jong en oud is het Downtown Aquarium. Bij de lokale bevolking staat deze attractie bekend als de mooiste van Houston. Het Downtown Aquarium is voort gekomen uit de herstructureringsplannen van de eerste brandweerkazerne van de stad en het Central Waterworks gebouw. Na de herstructurering is het complex omgetoverd tot een zes hectaar groot entertainment complex met een aquarium waar meer dan 1.9 miljoen liter inpast en wat de thuisbasis is van honderden vissoorten. Verder vindt u in het complex nog een restaurant, een chique bar, een balzaal, geografische tentoonstellingen, winkels en een verscheidenheid aan amusument, het Downtown Aquarium heeft het allemaal!

Op de zuidoostelijke kruising van de IH-10 en H-610 vindt u het Memorial Park. Dit park omvat meer dan 1500 hectare bos en is uniek onder de stadsparken door zijn omvang en ligging. Oorspronkelijk was het terrein een trainingskamp voor de soldaten in de Eerste Wereldoorlog. Na de oorlog werd het trainingskamp omgetoverd tot park. Het park is met een huurauto in Boston eenvoudig te bereiken. In het park kunt u heerlijk wandelen en even bijkomen van alle stadse drukte.

De stranden van South Walton zijn een eersteklas vakantie bestemming in Florida. Wanneer de hitte in Houston of de alledaagse drukte u wat teveel wordt dan kunt u eenvoudig met uw huurauto vanuit Boston naar één van deze 15 prachtige kustplaatsen rijden. Elke plaats heeft zijn eigen collectie van stranden, restaurants, clubs, winkels en eigen persoonlijkheid. Zo varieren de dorpen van rustig en romantisch tot gezellig en gezinsvriendelijk. Met een huurauto rijdt u zo naar deze kustplaatsen toe en u kunt er meerdere bezoeken aangezien ze allemaal op korte rij afstand van elkaar liggen. 

Met een huurauto in Houston
Met een huurauto in Houston kunt u eenvoudig de hierboven genoemde bezienswaardigheden bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om één van indrukwekkende steden in de buurt van Boston te bezoeken of wanneer u meer een liefhebber bent van de natuur, dan rijdt u naar één van de prachtige natuurgebieden in de omgeving van Houston. Autohuur in Houston geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad San Antonio te bezoeken.