Vind de juiste auto in Houston

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 29 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Houston - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2018 09:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2018 09:20 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2018 08:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2018 08:45 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2018 08:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2018 08:45 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2018 09:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2018 09:20 uur.

Beoordeling autoverhuur in Houston

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Houston:

4.4 tot 5 (702 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Houston

Houston werd opgericht in 1836 op het land in de buurt van de oevers van de Buffalo Bayou, nu bekend als Allen’s Landing. Vandaag de dag telt de stad Houston ruim 2 miljoen inwoners en is daarmee de vierde stad van de Verenigde Staten. In de gehele agglomeratie wonen meer dan 6 miljoen mensen. Houston is een kosmopolitische bestemming vol met restaurants van wereldklasse, kunst, hotels, winkels en uitgaansgelegenheden. Maakt u een wandeling door het historische Heights of breng de dag door in het Houston Space Center. In deze indrukwekkende stad hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Houston op een leuke en makkelijke manier. Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Houston.


Ontdek Houston

Iedereen kent houston natuurlijk van het Space Center dat er gehuisvest is. Met een huurauto in Houston kunt u deze unieke plek eenvoudig bereiken. In het Space Center Houston vindt u tentoonstellingen, attracties en wordt het hele verhaal verteld van NASA’s bemande ruimtevaart programma. Space Center Houston is de enige plaats in de wereld waar bezoekers de astronauten kunnen zien trainen voor een missie, een echte maansteen aan kunnen raken en een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij NASA. Het Space Center Houston is voor jong en oud en iets wat u niet mag missen tijdens uw verblijf in Houston.


Auto huren in Houston

Een echte bezienswaardigheid voor jong en oud is het Downtown Aquarium. Bij de lokale bevolking staat deze attractie bekend als de mooiste van Houston. Het Downtown Aquarium is voort gekomen uit de herstructureringsplannen van de eerste brandweerkazerne van de stad en het Central Waterworks gebouw. Na de herstructurering is het complex omgetoverd tot een zes hectare groot entertainment complex met een aquarium waar meer dan 1.9 miljoen liter inpast en welke de thuisbasis is van honderden vissoorten. Verder vindt u in het complex nog een restaurant, een chique bar, een balzaal, geografische tentoonstellingen, winkels en een verscheidenheid aan amusument, het Downtown Aquarium heeft het allemaal!

Op de zuidoostelijke kruising van de IH-10 en H-610 vindt u het Memorial Park. Dit park omvat meer dan 1500 hectare bos en is uniek onder de stadsparken door zijn omvang en ligging. Oorspronkelijk was het terrein een trainingskamp voor de soldaten in de Eerste Wereldoorlog. Na de oorlog werd het trainingskamp omgetoverd tot park. Het park is met een huurauto in Boston eenvoudig te bereiken. In het park kunt u heerlijk wandelen en even bijkomen van alle stadse drukte.

De stranden van South Walton zijn een eersteklas vakantie bestemming in Florida. Wanneer de hitte in Houston of de alledaagse drukte u wat teveel wordt dan kunt u eenvoudig met uw huurauto vanuit Boston naar één van deze 15 prachtige kustplaatsen rijden. Elke plaats heeft zijn eigen collectie van stranden, restaurants, clubs, winkels en eigen persoonlijkheid. Zo varieren de dorpen van rustig en romantisch tot gezellig en gezinsvriendelijk. Met een huurauto rijdt u zo naar deze kustplaatsen toe en u kunt er meerdere bezoeken aangezien ze allemaal op korte rij afstand van elkaar liggen. 


Rondreis door de regio van Houston

Met een huurauto in Houston kunt u eenvoudig de hierboven genoemde bezienswaardigheden bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om één van indrukwekkende steden in de buurt van Boston te bezoeken of wanneer u meer een liefhebber bent van de natuur, dan rijdt u naar één van de prachtige natuurgebieden in de omgeving van Houston. Autohuur in Houston geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad San Antonio te bezoeken.