Vind de juiste auto in Huizen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Huizen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 dec. 2018 02:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 dec. 2018 02:22 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 05:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 05:28 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 nov. 2018 10:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 nov. 2018 10:52 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 dec. 2018 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 dec. 2018 05:47 uur.

Beoordeling autoverhuur in Huizen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Huizen:

4.5 tot 5 (687 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Huizen

Wanneer je van water en watersport houdt, is de kans groot dat je in Huizen een prima vakantiebestemming vindt. Deze plaats in het Gooi ligt direct aan het Gooimeer, en heeft onder andere Amsterdam in haar nabije omgeving. Behalve zeilen, surfen en chillen op een zonnig terras, kun je in Huizen en haar nabije omgeving heerlijk shoppen. De meest luxe merken zijn vertegenwoordigd in de diverse boetieks, maar vanzelfsprekend hangt daar ook een prijskaartje aan. Wil je je daardoor niet teveel laten beperken? Dan is het belangrijk dat je voor je autohuur in Huizen niet de hoofdprijs betaalt en je huurperiode vooraf kunt afstemmen op je verwachte gebruik. Regel je je huurauto in Huizen via HAPPYCAR, dan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. HAPPYCAR biedt je de mogelijkheid het aanbod van verhuurbedrijven zoals Argus Car Hire, AutoEscape en Holiday Autos te vergelijken. Zo betaal je voor je autohuur in Huizen steeds de scherpste prijs en sla je geen onnodig groot gat in je vakantiebudget.

Ontdek Huizen
Al in de tiende eeuw was er een nederzetting op de plaats waar zich het huidige Huizen bevindt. In de beleving van velen is Huizen een vissersdorp, in werkelijkheid vormden landbouw en nijverheid tot het einde van de zeventiende eeuw de belangrijkste inkomstenbron voor de lokale bevolking. Wanneer je tijdens je vakantie in je huurauto in Huizen rondrijdt, zie je echter vooral de erfenissen van de eerdere visserij. Een authentieke oude vissersboot kun je huren in de botterhaven. Ben je geen bedreven zeiler? Dan kun je aan boord van een grotere botter in de haven genieten van een hapje of drankje of een feestje organiseren. Naast die botterhaven, kent Huizen maar liefst vier jachthavens en het spreekt voor zich dat die aanwezigheid ook de vestiging van allerlei horecagelegenheden en diverse thematische evenementen met zich meebrengt. Van je autohuur in Huizen heb je beslist geen spijt wanneer je een wat bredere blik op Huizen en omgeving wil werpen. Voor een dagje nautisch vermaak, heb je je rental car in Huizen echter niet nodig.

Met een huurauto Huizen ontdekken
Wanneer je besluit niet de motor van een boot te starten, maar de auto gebruikt die je gehaald hebt bij de autoverhuur in Huizen, dan valt er veel voor je te ontdekken. Huizen staat bol van de monumentale panden, te herkennen aan speciale monumentenschildjes op de gevel en in kaart gebracht op een plattegrond van het dorp. Uiteraard kun je deze panden wandelend bezichtigen. Wil je op dezelfde dag ook monumenten zien die aan de randen van de gemeente liggen? Dan is een rental car in Huizen geen overbodige luxe. Om een beeld te krijgen van de bewoners van de monumenten die je bekeken hebt, is een bezoek aan het Huizer Museum een aanrader. Het maakt niet uit in welke volgorde je de diverse monumenten bekijkt: wanneer je een auto gereserveerd hebt, rijd je in je vervoermiddel van de autoverhuur van Huizen in no time naar dat museum.

Rondreis door de regio Huizen
Toen in 1932 de Afsluitdijk opgeleverd werd, was het gedaan met de visserij in Huizen. Wat overbleef was het IJsselmeer, dat binnendijks ligt, en de Waddenzee, gelegen aan de buitenzijde van de Afsluitdijk. Jaren later werd besloten tot inpoldering van een deel van het gebied en ontstond de Flevopolder. Nu je kennisgemaakt hebt met hetgeen is overgebleven van het bestaan van de oude vissersbevolking, is het aardig te zien wat het einde van de Zuiderzee in de regio heeft opgeleverd. Heb je daar interesse in? Dan is de Nieuwlandroute een aanrader voor je. Uitgezet door de ANWB, leidt deze route jou en je auto van de autoverhuur in Huizen vanuit Almere onder andere langs Lelystad, het Aviodrome en de Oostvaardersplassen. Afhankelijk van je interesse in specifieke onderwerpen, parkeer je je rental car uit Huizen onderweg en bekijk je het natuurgebied of breng je juist een bezoek aan de fashion outlet Bataviastad. Als relatie van de onafhankelijke prijsvergelijker HAPPYCAR hoef je, ook bij een dergelijk wat langere rit, niet bang te zijn voor onvoorziene kosten of toeslagen. Je hebt gekozen voor de beste deal, dus die krijg je ook!