tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur India

India heeft schitterende natuurgebieden en is voor een groot gedeelte omsloten door water. Ook de prachtige steden kunt u niet voorbijgaan zonder een bezoekje. Om dit flexibel aan te pakken staat HAPPYCAR voor de vakantieganger klaar. Want met een huurauto door India maakt de vakantie nog een stuk leuker. Bij de prijsvergelijker HAPPYCAR vindt u daarom onder andere de bekende huurbedrijven zoals Car Del Mar, Rental Cars en Argus Car Hire. Om de vakantie onvergetelijk te maken hebben wij alvast handige informatie en tips voor u op een rijtje gezet!

Ontdek Indian
India is om een aantal redenen bekend geworden. Allereerst is de bevolking uit verschillende etnische groepen opgebouwd. Een van de meest belangrijke religies hierin is wel de islam en het hindoeïsme. Daarnaast is er op het gebied van natuur veel te beleven. Naast grotten, woestijnen en stranden vindt je hier namelijk ook oerwouden en berggebieden. Met een auto van HAPPYCAR kunt u dus van alles wat meepakken. De natuurgebieden zijn in veel gevallen terug te vinden in de nationale parken. Hier vindt je natuurlijk ook alle wilde dieren zoals de apen, tijgers, olifanten, panters en natuurlijk leeuwen. Een aantal diersoorten hiervan worden door het land als heilig beschouwd. De reden hiervoor is het hindoeïsme. Onder andere de rat, koe, aap, de stier en slang zijn heilige dieren. De meest bekende hiervan zijn wel de koeien die overal mogen lopen en in geen geval gedood worden. Naast natuur en de bijzondere bevolking zijn ook de bouwwerken opvallend. Denk onder andere aan de Taj Mahal in Agra of de Meenakshitemel die zich in Madurai bevindt. In ieder geval zal deze gehele reis vanuit autohuur in India comfortabel verlopen. Niet meer in de overvolle trein reizen maar gewoon een eigen huurauto in India.

Met een huurauto India ontdekken
Begin de reis met het bezoeken van een van de mooiste gebouwen van India, de Taj Mahal. Met een auto van HAPPYCAR zal die in ieder geval al comfortabel beginnen. Het gebouw wordt als absoluut hoogtepunt beschouwd van het gehele land. De toenmalige keizer liet het bouwen voor zijn vrouw en om deze reden is de Taj Mahal nog altijd het symbool van de liefde. Je vindt hem net buiten de stad Agra waar zich immers nog veel meer unieke gebouwen bevinden. Ga daarom ook naar het Agra Fort. Vanuit deze mooie plaats reizen we door naar het Rode Fort. Het is gelegen in de hoofdstad Delhi en is tevens een van de mooiste bezienswaardigheden van het land. In de 17e eeuw werd dit bijzondere bouwwerk gestart door Shah jahan die tevens de verantwoording draagt voor de bouw van de Taj mahal! Voornamelijk de onafhankelijkheid van India werd hierin uitgesproken en staat nog altijd centraal. Want op de jaarlijkse Onafhankelijkheidsdag worden hier nog altijd toespraken gehouden. Met een huurauto wordt het in ieder geval heel eenvoudig om hierheen te gaan.

Rondreis door de regio in India
India is een schitterend land vol natuur. Om dus zo veel mogelijk mee te maken van deze prachtige locatie is een eigen huurauto een prettige optie. Het biedt de mogelijkheid om naast de bovenbeschreven bestemmingen nog veel meer te bezichtigen. Denk bijvoorbeeld aan de typische badplaatsen met de lange witte stranden die erbij horen. Een van de meest bekende hiervan ligt in de deelstaat Goa en Kerala. Een auto maakt het heel eenvoudig om hier naartoe te reizen. Van daaruit gaan we door naar het Mehrangarh Fort. Het is de grootste variant van geheel Rajasthan. Het is dan wel een steile klim maar het uitzicht dat je hierna hebt is adembenemend. Kijkend over de blauwe stad Jodhpur is dit een onvergetelijke ervaring. Om natuurlijk vervolgens door te rijden naar de Gouden Tempel. Het wordt zelfs beschouwd als de mooiste tempel van India! Dan gaan we hierna naar de Gateway van India. Deze hoge poort die op zich veel weg heeft van de Arc de Triomphe moet u gezien hebben. Het staat symbolisch voor de Mumbai en werd in 1911 opgebouwd. Dit alles ter ere van het Britse koningshuis. In al die haren is het goed bewaard gebleven en dat zie je goed terug. Tot slot maken we onze reis met de huurauto af door naar het Amber Fort te gaan. Gelegen buiten de stad Jaipur is zowel van binnen als van buiten een schitterende plaats. Er is genoeg te zien om een heerlijk dagje rond te brengen. kortom waar de reis ook naartoe gaat. Een huurauto in India maakt de vakantie pas echt een succes.