Vind de juiste auto in Inverness

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Inverness - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 feb. 2018 10:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 feb. 2018 10:06 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 feb. 2018 10:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 feb. 2018 10:06 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2018 09:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2018 09:17 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2018 09:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2018 09:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Inverness

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Inverness:

4.5 tot 5 (447 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Goede service, vriendelijk geholpen en een prima auto.
Huurauto beoordeling van Danny R.- 18 feb. 2018 20:50
(5 tot 5 )
De auto huren was geen probleem, en is prima afgehandeld. De auto inleveren op Curaçao heeft mij bijna mijn vlucht gekost. Maw ik zou het zo niet weer doen. De vrouw achter de balie heeft er bijna 1 uur over gedaan om mij mijn autorizised papieren terug te geven. Ik heb de auto doorpersoonlijke omstandigheden 5 dagen eerder ingeleverd. Ze ging tellen en bleef tellen, dat het niet in orde was. Ongelooflijk. Ik had ook graag 5 dagen een tegemoetkoming willen hebben op mijn bedrag. Ik heb het opgegeven om dit bespreekbaar te maken. Nee, ik neem op Curaçao wel een auto, en ga dit niet vooraf bespreken. Had me veel zenuwen bespaard.
Huurauto beoordeling van Truus F.- 17 feb. 2018 08:40
(5 tot 5 )
Goede service lekker dat het op schiphol zelf was aangezien ik weer heel vroeg wegvloog uit Nederland.
Huurauto beoordeling van Erica S.- 16 feb. 2018 06:30

Autohuur Inverness

 

Met een huurauto Inverness verkennen


Brengt u binnenkort een bezoek aan Inverness in het noorden van Schotland? Of u nou voor uw plezier of voor zaken gaat, als u er eenmaal bent wilt u ook de gelegenheid hebben om te genieten van alle bezienswaardigheden van de stad en de omgeving. Zeker als u de ruige schoonheid van de Schotse hooglanden wilt ervaren is het hebben van eigen vervoer essentieel. U heeft vast al gespeeld met de gedachte om een rental car in Inverness te huren. U heeft in uw hoofd globaal een beeld wat u wilt bezoeken en wat voor auto u hiervoor nodig heeft. Maar hoe weet u nou of u de meest voordelige keuze maakt? Niet iedereen heeft immers het meest actuele overzicht van de prijsniveaus van Europcar, Avis, AutoEurope of Hertz paraat. Neemt u dan eens een kijkje op de website van Happycar en zoekt u op Inverness. Happycar is een onafhankelijke vergelijkingssite die het complete aanbod van alle autoverhuurbedrijven per plaats in kaart brengt. Happycar houdt ook rekening met lokale spelers en tijdelijke acties. U kunt dan de voor u meest voordelige optie voor autoverhuur in Inverness eenvoudig en snel vinden.


Over Inverness


In het Gaelic betekent de naam Inverness "de monding van de rivier Ness". Inverness is de meest noordelijk gelegen stad van het Verenigd Koninkrijk en heeft een rijke geschiedenis. Op de plaats waar nu dit belangrijke administratieve centrum van de Schotse Hooglanden ligt, stond in de zesde eeuw een fort van de Picten, het Keltische volk dat hier vroeger woonde en de Romeinse expansie in Groot-Brittannië succesvol hadden tegengehouden. Ook werden in de omgeving van Inverness een aantal historische veldslagen uitgevoerd, tegen de binnenvallende Noren en tegen de Engelse overheersing van Schotland. Autohuur in Inverness maakt het mogelijk dat u alle historische sites kunt bezoeken wanneer het u uitkomt en nog tijd overhoudt om te genieten van de schoonheid van de Schotse hooglanden. Als u in uw huurauto van autoverhuur Inverness de rivier Ness volgt, komt u uit bij het wereldberoemde Loch Ness. Mocht u de verhalen over het monster van Loch Ness geloven, dan is dit een uitgelezen kans om voor eens en voor altijd bewijs te vinden van het bestaan van "Nessie".


Met een huurauto Inverness ontdekken


Als u in Inverness bent, dan is een bezoek brengen aan Inverness Castle iets wat u echt niet kunt overslaan. Gebouwd van mooi rood zandsteen zit het statig op een hoge heuvel en kijkt het uit over de rivier Ness in het dal. Dit kasteel uit de 11de eeuw brengt u terug in de tijd en zal u niet onberoerd laten. Het stadscentrum van Inverness staat bekend om zijn gezellige pubs, kleine winkeltjes en de gemoedelijke sfeer van de lokale Schotse bevolking. Parkeer uw rental car in Inverness aan de rand van het centrum en verkent u de historische binnenstad rustig te voet. Mocht u Inverness bezoeken in de maand september, gaat u dan zeker naar de Northern Meeting. Dit is een jaarlijkse bijeenkomst waar de internationale top van doedelzakspelers samenkomt. Er is geen betere gelegenheid om kennis te maken met deze unieke Schotse cultuuruiting. Bezoekt u in het centrum ook zeker een van de vele Schotse restaurants waar ze authentieke gerechten met lokale producten serveren. Nu u toch in Inverness bent, moet u het nationale gerecht haggis echt eens proberen.


Rondreis door de regio Inverness


Vanuit Inverness rijdt u in zuidoostelijke richting om de hoofdstad Edinburgh te bezoeken. Maar ook grote steden als Glasgow en Aberdeen liggen met een huurauto in Inverness gewoon binnen handbereik. Wilt u echt genieten van het natuurschoon in de Highlands, rijdt u dan naar Fort William en beklimt u dan via een goed aangegeven en onderhouden wandelroute de berg Ben Nevis. Het adembenemende uitzicht gaat u beslist bevallen, maar houdt u er rekening mee dat de top vaak gehuld blijft in mist. Wie aan Schotland denkt, denkt aan whisky. In de omgeving van Inverness zijn een groot aantal destilleerderijen die graag hun deur openen voor geïnteresseerde bezoekers die alles willen weten over Schotlands nationale drank. Tijdens een whiskyproeverij zult u de subtiele smaakverschillen pas echt leren waarderen. U wilt het beste halen uit uw verblijf in Schotland? Dan gaat autohuur in Inverness u veel plezier en profijt opleveren.