Vind de juiste auto in Israël

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Israël

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Israël:

4.6 tot 5 (86 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Israël

Reist u naar het Heilige Land: een land dat tot de verbeelding spreekt, een land dat veel conflict op haar naam heeft. Daarnaast is het ook een land met een prachtige geschiedenis. Israël is het land waar zowel het Christendom, het Jodendom als de Islam zijn ontstaan.  Echter gaat de geschiedenis zelfs nog verder terug naar het rijk van de Romeinen en dat van de Grieken, en zelfs nog verder naar de oude Egyptenaren. Wanneer u naar Jeruzalem reist de hoofdstad dan vindt u de Islam, het Christendom en het Jodendom in één stad. Soms zorgt dit voor spanningen over en weer, maar ook voor veel diveristeit in cultureel en historisch opzicht. U kunt ook naar de Dode zee, waar u letterlijk in het water kunt drijven. Of reist u verder naar de oude stad Acre. Wat u ook doet een auto huren in Israël is altijd een goede idee.

Autoverhuur Israël
Wanneer u naar Israël reist dan kunt u er voor kiezen om naar de hoofdstad Jeruzalem te bezoeken. De stad heeft een bewogen geschiedenis en is dan ook een van die plekken op de wereld die bijna onbeschrijfelijk is en bij velen tot de verbeelding spreekt. Wanneer u een wandeling door de oude stad maakt wordt u terug gevoerd tot Bijbelse tijden en kunt u op sommige plekken nog zien waar er hevig strijd is gevoerd. De oude stad bestaat uit een Christelijke wijk, Armeense wijk, Joodse wijk en tot slot een Moslim wijk. De klaagmuur of westelijke stadsmuur is een van de belangrijkste plekken van de stad voor Joden. Hier bidden mannen en vrouwen apart. Wanneer u de muur bezoekt is het voor mannen verplicht op ene keppeltje te dragen. De beroemde via Dolorosa is de weg die Jezus heeft moeten lopen van de plaats waar hij veroordeeld werd tot aan de plaats van zijn kruisiging. Deze weg loopt door het moslim gedeelte van de stad en eindigt in de christelijke wijk. Langs deze route zijn veertien punten waar belangrijke gebeurtenissen tijdens de kruistocht van Jezus zijn gebeurt. De Heilige Grafkerk waar de via Dolorosa stopt is de plaats waar Jezus gestorven is en waar hij later ook weer opgestaan is. Al is het niet 100% zeker dat hij daadwerkelijk hier gestorven is. Later is er op deze plek een kerk gebouwd. Naast deze kerk is het graf van Jezus te vinden en het schijnt de plek te zijn waar ook Adam is begraven.


Israël
U kunt vanuit Jeruzalem makkelijk doo reizen naar Haifa, Acre of de Dode zee. In de stad Acre kunt u de hal van de kruisridders bekijken, de stadsmuur of genieten van het uitzicht. Daarnaast kunt u een boottocht maken om de oude stadsmuren heen. Verder kunt in in Acre ook nog naar de grote moskee of naar de unieke Tunesische synagoge die met een uniek mozaïek werk is gedecoreerd. Wanneer u verder reist naar Eilat kunt u een van de weinige mediterrane koraal riffen zien, werkelijk een uniek stukje natuur. Een stukje buiten de stad begint de woestijn, met een van de meest spectaculaire zandduinen van heel Israël is het de moeite waard om hier een dag te spenderen. U kunt u huurauto verruilen voor een quad of een kameel. Ook kunt u nog rijden naar de stad van Israël, Tel Aviv. Tel Aviv, ook wel bekend als de stad die nooit stilstaat! Het is de eerste moderne Joodse staat die is gebouwd in Israël. De stad is een levendige en actieve stad met volop amusement, denk hierbij aan kunst en cultuur, festivals en een geweldig nachtleven. Ook zou u nog een bezoek kunnen brengen aan Saudi Arabie. Saudi Arabie is een modern land. Een uitgebreid A-klasse wegennet verbindt de verschillende steden met elkaar en met de belangrijke historische, culturele en religieuze locaties.

De verhuurstations op de luchthaven van Tel Aviv, bieden een eenvoudige manier om uw reis door Israël te beginnen, waardoor u kunt gaan en staan waar uzelf wilt!