Vind de juiste auto in Italië

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 5 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Italië - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 08:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 08:36 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 08:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 08:36 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2017 01:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2017 01:57 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2017 03:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2017 03:49 uur.

Beoordeling autoverhuur in Italië

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Italië:

★★★★★
★★★★★

4.7 tot 5 (245 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(5 tot 5 )
top service
Huurauto beoordeling van Kissankoemar G.- 18 sep. 2017 22:17
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
Prima auto. Paar kleine beschadigingen niet op formulier en dus nog even terug naar berhuurder. Netjes opgelost.
Huurauto beoordeling van Albertus P.- 18 sep. 2017 12:24
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
het was allemaal tip top in orde.
Huurauto beoordeling van Felice B.- 18 sep. 2017 00:03

Autohuur Italië

Wanneer u een huurauto in Italië boekt, ontdekt u dit prachtige vakantieland op een leuke en comfortabele manier. Bella Italia, het land van de pizza, liefde en de Romeinen staat bekend om zijn historische steden en fascinerende geschiedenis. Naast de prachtige steden, heeft Italië uitgestrekte natuurgebieden en merengebieden waar het goed te vertoeven is. Wat uw bestemming ook mag zijn, met een huurauto in Italië wordt uw vakantie nog leuker en gemakkelijker.

Met een huurauto door Italië
Italië is de bakermat van de maatschappij zoals wij het nu kennen. De Romeinen hebben een rijke geschiedenis achter gelaten in het land. U ziet dit het duidelijkst bij het Colosseum in Rome. Laat u verrassen en verleiden door de romantiek van de Italiaanse steden. Rome is de stad met een rijke historie, een heerlijke keuken en de vele bezienswaardigheden. Samen vormt dit de ingerediënten voor een bezoek aan de hoofdstad van Italië. Deze stad kunt u niet verlaten zonder het Colosseum, het Vaticaan en de St. Pieter bezocht te hebben.

Is de romantiek van Rome u goed bevallen? Dan is een bezoek aan Venetië een must! De stad van pracht en praal in de vorm van honderden stenen bruggen, kleine steegjes en het  grachtenstelsel. Aan het bekende San Marcoplein is het indrukwekkende Dogenpaleis te vinden.

In het noorden ligt Milaan, de stad van mode en design. De ‘Gouden Vierhoek’ is een van de mooiste winkelcentra ter wereld, waar de grootste Italiaanse modemerken te vinden zijn. Net ten zuiden van het Gardameer ligt Verona, de stad van Romeo & Julia. Bezoek een van de fantastische opera’s in de Romeinse Arena of het middeleeuwse kasteel van de eens machtige heren van Verona.

Toscane
Als er een regio in deze wereld die zo bol staat van de historie dan is het Toscane wel. Bekend van de Chianti wijnen en Michelangelo. De regio is perfect voor een huurauto, zo zijn de steden goed met elkaar te vinden. Een echte aanrader. Het hart van de Toscane is Florence. De stad van de Medici is een stad waar vele musea zijn en het is de bakermat van de renaissance en daarmee een van de bekendste cultuursteden van Europa. Veel historische figuren zijn hier geboren of hebben er gewoond zoals Leonardo da Vinci, Donatello en Michelangelo. De Ponte Vecchio en de Santa Maria del Fiore zijn must-see bezienswaardigheden. Naast Florence is ook Pisa gelegen in de Toscane. De Scheve toren van Pisa mag gedurende uw trip in Italië niet overgeslagen worden.

Italiaanse eilanden
Niet alleen het vasteland van Italië heeft veel te bieden, ook de eilanden van Italië zijn een bezoek waard.  Sicilië en Sardinië zijn twee hele verschillende eilanden met allebei een andere geschiedenis. Beide eilanden hebben tot andere koninkrijken behoord door de geschiedenis heen. Ook in de tijd van het Romeinse rijk waren beide eilanden vaak het toneel voor veldslagen en belangrijke overwinningen voor de Romeinen. Sicilië werd voor het eerst gekoloniseerd door de Grieken en de Carthagen. Start uw rondreis op Sicilië vanuit Palermo, Trapani of Catania. Op Sardinië is Catalaans een geaccepteerde taal aangezien nog veel mensen in Alghero Catalaans spreken. Dat laat zien hoe divers Sardinië is. Start uw rondreis Sardinië vanuit Olbia, Alghero of Cagliari. Daarnaast is Malta ook niet ver weg.

Italiaanse keuken
Ook de Italiaanse keuken is essentieel om te beleven. Ondanks dat u waarschijnlijk op vrijwel elke hoek een pizzeria kunt vinden in Italië, wil dat niet altijd zeggen dat ze goed zijn. In Italië is naast pizza’s ook het lekkerste ijs ter wereld te vinden. In vele speciaalzaakjes wordt het ijs nog met de hand gemaakt met recepten die al jaren oud zijn en door worden gegeven van generatie op generatie.

Maak een rondreis door Italië met een huurauto
Italië heeft veel mogelijkheden voor het combineren van steden en regio’s. De infrastructuur is prima en de steden zijn goed te bereiken. De afstanden zijn ook niet groot en makkelijk in een halve dag te overbruggen. Een auto huren in Italië is dus een aanrader. De verhuurstations op de luchthavens van onder andere Pisa en Rome zorgen ervoor dat u uw huurauto kunt ophalen en uw reis door Italië kunt beginnen.