Vind de juiste auto in Izmir

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 10 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Izmir - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 nov. 2017 11:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 nov. 2017 11:12 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 nov. 2017 11:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 nov. 2017 11:12 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2017 06:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2017 06:55 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2017 06:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2017 06:55 uur.

Beoordeling autoverhuur in Izmir

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Izmir:

4.7 tot 5 (350 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Everything was fine, I get the car quick and the return service was fast also.
Huurauto beoordeling van Krisztian O.- 22 nov. 2017 07:30
(5 tot 5 )
Prijs
Huurauto beoordeling van naphtoli w.- 21 nov. 2017 19:20
(5 tot 5 )
Goede prijs, zeer goede voorwaarden, makkelijk te regelen via overzichtelijke website. En zeer goede afhandeling bij de verhuurder AVIS Rotterdam. Kortom geen enkel minpuntje.
Huurauto beoordeling van Carla D.- 20 nov. 2017 20:33

Autohuur Izmir

Izmir is een stad, gelegen in de gelijknamige regio in het westen van Turkije. Na Istanboel en Ankara, is dit de grootste stad van het land. De havenstad draagt pas sinds 1922 haar huidige naam en was tot dat moment bekend als Smyrna. Een bezoek aan Izmir brengt je in een omgeving, waar oud en nieuw elkaar aanvullen en waar veel te zien is. Je ziet des te meer van de omgeving, wanneer je besluit te kiezen voor autohuur in Izmir. Dat hoef je overigens niet ter plaatse bij een bedrijf in autoverhuur in Izmir te doen. Veel aantrekkelijker en voordeliger is het je rental car in Izmir al in Nederland te regelen en daarvoor met HAPPYCAR in zee te gaan. Op de website van HAPPYCAR vind je het passende aanbod, afgestemd op jouw wensen. Daarbij heb je een keuze uit partijen zoals Argus, Avis en RentalCars. Je weet bovendien niet alleen al tijdig wat autohuur in Izmir je kost, maar bent ook verzekerd van de meest voordelige prijs. Besonders komfortabel ist die Übernahme direkt am Flughafen Izmir.

Ontdek Izmir
De historie van Izmir gaat terug tot de 11de eeuw voor Christus, toen de stad nog Smyrna heette. Izmir ligt aan de Egeïsche Zee en heeft in de loop der eeuwen heel wat bezettingen doorstaan. De Perzen, Sjeltsjoeken en Byzantijnen waren geen mensen die rustig rijdend in een rental car Izmir op zich in lieten werken. Bruut geweld en daaruit volgende verwoestingen, waren vooral kenmerkend voor deze bezetters. Dat heeft tot gevolg, dat veel van de historische gebouwen van Izmir in de loop der eeuwen verwoest zijn. Hoewel oud en nieuw hier hand-in-hand gaan en er nog de nodige overblijfselen uit de oude tijd zichtbaar zijn, overheerst de moderne tijd.

Met een huurauto Izmir ontdekken
Izmir is een stad met miljoenen inwoners. Wanneer je de interessante plekken van de stad wilt zien, kan het dus beslist geen kwaad ervoor te zorgen dat je over een rental car in Izmir beschikt. Na je bezoek aan de autoverhuur van Izmir, is een van de meest interessante historische plaatsen de vesting Kadifekale. Deze deed dienst als kasteel en als ford en is gebouwd door een van de opvolgers van Karel de Grote. Een bezoek aan deze vesting is interessant wanneer je historische informatie zoekt, maar ook om een uitzicht te hebben over de stad, de baai en de bergen die Izmir omgeven. Mogelijk brengt dat je op een idee voor een volgende trip met je huurauto uit Izmir. Wanneer je in de stad of de nabije omgeving wilt blijven, zou een rit naar de haven een optie kunnen zijn. Daarnaast behoren ook de Konak Moskee en het Archeologisch Museum, in cultureel-historisch opzicht, tot de hoogtepunten van de stad. Izmir is een moderne wereldstad, die je allerlei mogelijkheden biedt op het gebied van uitgaan en winkelen. Ook de ligging aan zee maakt de stad tot een belangrijke toeristische trekpleister.

Rondreis door de regio Izmir
Wanneer je het bergachtige achterland van Izmir wilt verkennen of wat meer beeld wilt krijgen bij de historie van de regio, dan is het regelen van een huurauto in Izmir geen overbodige luxe. De auto die je bij de autoverhuur in Izmir oppikt, kan je bijvoorbeeld naar Efeze brengen. Deze oude havenstad ligt in het meest belangrijke archeologische gebied van Turkije. De stad is, na Rome, de grootste stad uit het oude Romeinse rijk. Behalve bouwwerken uit die tijd, vind je hier ook opgravingen uit de Griekse tijd. Het belangrijkste bouwwerk is de tempel van Artemis, een van de zeven wereldwonderen. Kortom: als je geïnteresseerd bent in de oudheid, kun je hier je hart ophalen. Wanneer je je blik weer wilt richten op de moderne tijd, rijd je met je huurauto uit Izmir, door naar Kusadasi. Deze stad ligt achttien kilometer ten zuiden van Efeze en is onder andere aantrekkelijk vanwege de haven, waar cruiseschepen aanmeren, het strand en de vele terrasjes. Mogelijk wil je daar nog een paar dagen blijven en heb je de auto van de autoverhuur in Izmir niet meer nodig. Wanneer je deze gehuurd hebt via HAPPYCAR, is dat geen probleem en kun je de auto ook in Kusadasi inleveren.