Vind de juiste auto in Jakarta

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Jakarta

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Jakarta:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Jakarta

De hoofdstad van Indonesië, Jakarta, is zeker de moeite waard om te bezoeken. Jakarta staat bomvol met bezienswaardigheden en toeristische attracties. Er zijn vele winkelcentra, kleine verborgen straatjes en lekker eten. Daarnaast kent het een bruisend nachtleven en is er altijd veel gezelligheid.

Indonesië is een land dat bestaat uit meer dan 13.000 eilanden en heeft een bevolking van meer dan 180 miljoen mensen. Met meer dan 300 etnische groepen en 200 verschillende talen kent de bevolking van Indonesië zeer veel diversiteit in haar taalkundige, culturele en religieuze tradities. Jakarta is dan ook een smeltkroes van deze etnische groepen. De stad is gelegen op de noordwestkust van het eiland Java. Het is hét centrum van de overheid, handel, industrie en heeft een uitgebreid communicatienetwerk met de rest van het land en de buitenwereld. De stad is strategisch gepositioneerd en het is de belangrijkste toegangspoort tot de rest van Indonesië omdat het aan de kust ligt. Het land heeft lange tijd onder Nederlands bestuur gestaan. In 1597 waren de gebroerers Houtman de eerste Nederlanders die het eiland betraden. Echter werd het eiland pas in 1798 een Nederlandse kolonie en kreeg het de naam Nederlands Oost-Indië

Jakarta ontdekken
In Jakarta is ontzettend veel te doen. Het ligt aan de kust en de temperaturen zijn zeer aangenaam. Wanneer u tot rust wilt komen, kunt u uw dagen op het strand doorbrengen. Wilt u liever toch wat bezienswaardigheden ontdekken? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem. U kunt gaan naar het Monas monument. Dit is een icoon van de stad en een symbool van de strijd van Indonesië. Vooral ‘s avonds bij zonsondergang is het Monas monument prachtig om te zien. Als aanvulling op het monument is er in de buurt ook The National History Museum gebouwd. In dit museum zijn er veel diorama's te bewonderen die de geschiedenis van Indonesië uitbeelden. Het monument en het museum liggen in het centrum van Jakarta en zijn gedurende de hele week dagelijks geopend van 08.00 - 15.00 uur. Omdat religie een grote rol speelt in Jakarta is het zeker aan te raden om de prachtige kerken te bezoeken. Istiqlal is de grootste moskee in Indonesië en ook één van de grootsten in Zuidoost-Azië. De Katholieke kathedraal ligt aan de overkant van de Istiqlal-moskee. Dit is een prachtig gebouw met een neogotische stijl. Beide gebouwen bieden mooie en indrukwekkende architectuur.
De stad is ideaal om te ontdekken met een auto. Met de vergelijkingswebsite HAPPYCAR worden auto’s van verschillende verhuurders met elkaar vergeleken om uiteindelijk bij uw persoonlijke favoriet uit te komen. Alle merken, soorten en maten zijn op de website te vinden. Bij een gezinsvakantie kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een ruime gezinsauto. Door middel van een huurauto in Jakarta kunt u overal naar toe rijden, zonder gebonden te zijn aan tijden en eventuele vertragingen van het openbaar vervoer.

Rondreis door regio Jakarta
Begint u uw reis vanaf de luchthaven van Bali. Vanaf hier kunt een paar dagen blijven in de stad Bali zelf en doorrijden naar steden, zoals Surbaya en Yogyakarta, waarna u aankomt bij Jakarta. Ook kunt u nog andere gebieden in de nabije omgeving ontdekken met uw huurauto. Ten oosten van Jakarta ligt Bekasi, in deze plaats vindt u een geweldig waterpark genaamd Go! Wet Waterpark. Voor vooral families met jonge kinderen is plezier gegarandeerd. Wanneer u er voor kiest om een paar dagen in Bali te blijven dan kunt u gaan naar de mooie rijstvelden en de vulkanen. Ook is er hier een rijke aanwezigheid van bijzondere Balinese tempels en tropische stranden. Deze bezienswaardigheden maken het zeer aantrekkelijk om naast Jakarta, ook Bali te bezoeken.

Zoals u hierboven heeft gelezen is een huurauto zeer aan te raden. U bent nergens aan verbonden en u kunt er zelf voor kiezen waar u naar toe wilt. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Wij wensen u veel plezier met uw huurauto!