tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Jakarta - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Toyota Avanza
Toyota Avanza
gevonden op 11 okt. 2016 18:09 uur
Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen
Toyota Avanza
Toyota Avanza
gevonden op 6 apr. 2016 13:35 uur

Autohuur Jakarta

Jakarta is altijd de moeite waard om te bezoeken dankzij alle indrukwekkende dingen die er zijn te ontdekken. Jakarta staat bomvol met bezienswaardigheden en toeristische attracties. Zo zijn er veel winkelcentra en kleine verborgen straatjes, kent het een bruisend nachtleven, is er veel lekker eten en veel gezelligheid.

Ontdek Jakarta
Jakarta is de hoofdstad van de Republiek Indonesië, een land dat bestaat uit meer dan 13.000 eilanden met een bevolking van meer dan 180 miljoen inwoners. Met meer dan 300 etnische groepen en 200 verschillende talen kent de bevolking van Indonesië zeer veel diversiteit in haar taalkundige, culturele en religieuze tradities. Jakarta is dan ook een smeltkroes van deze etnische groepen. Jakarta is gelegen aan de noordkust van West-Java. Het is het centrum van de overheid, handel en industrie en heeft een uitgebreid communicatienetwerk met de rest van het land en de buitenwereld. De stad is strategisch gepositioneerd en het is de belangrijkste toegangspoort tot de rest van Indonesië omdat het aan de kust ligt. Daarnaast heeft het eiland ook lange tijd onder Nederlands bestuur gestaan. Al in het jaar 1597 waren het de gebroeders Houtman die als eerste Nederlanders het eiland bestraden. Maar pas in 1798 werd het eiland een Nederlandse kolonie en kreeg het, samen met de rest van Indonesië, de naam Nederlands Oost-Indië.

Met een huurauto Jakarta ontdekken
In Jakarta is ontzettend veel te doen. Het ligt aan de kust en de temperaturen zijn zeer aangenaam dus de dagen kunnen lekker op het strand worden doorgebracht. Zo kan helemaal tot rust worden gekomen. Het Monas monument is een icoon van de stad en een symbool van de strijd van Indonesië. Dit is zeker een bezoek waard. Vooral ‘s avonds bij zonsondergang is het Monas monument prachtig om te zien. Als aanvulling op het monument is er in de buurt ook The National History Museum gebouwd. In dit museum zijn er veel diorama's te bewonderen die de geschiedenis van Indonesië uitbeelden. Het monument en het museum liggen in het centrum van Jakarta en zijn gedurende de hele week dagelijks geopend van 08.00 - 15.00 uur. Behalve op de laatste maandag van elke maand: dan is het museum gesloten.
Omdat religie een grote rol speelt in Jakarta is het zeker aan te raden om de prachtige kerken te bezoeken. Istiqlal is de grootste moskee in Indonesië, en ook een van de grootsten in Zuidoost-Azië. De Katholieke kathedraal ligt aan de overkant van de Istiqlal-moskee, een prachtig gebouw met een neogotische stijl. Beide gebouwen bieden mooie en indrukwekkende architectuur.
De stad is ideaal om te ontdekken met een auto. Met de vergelijkingswebsite HAPPYCAR kunnen huurauto's met elkaar worden vergeleken om een persoonlijke favoriet uit te kiezen. Dit geldt ook voor reizen in het buitenland zoals huurauto Jakarta. Alle merken, soorten en maten zijn op de website te vinden. Bij een gezinsvakantie kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een ruime gezinsauto. Door middel van autoverhuur Jakarta ontdekken is een hele slimme en voordelige keuze. Er kan overal naartoe worden gereden zonder gebonden te zijn aan tijden of eventuele vertragingen van het openbaar vervoer. Het geeft een heerlijke vrijheid om een eigen huurauto ter beschikking te hebben!

Rondreis door regio Jakarta
Begin uw reis vanaf de luchthaven van Bali. Vanaf hier kunt een paar dagen blijven in de stad Bali zelf en doorrijden naar steden zoals Surbaya en Yogyakarta waarna u aankomt bij Jakarta. Ook kunnen andere gebieden in de nabije omgeving worden ontdekt met autohuur Jakarta. Zo is er in Bekasi, gelegen ten oosten van Jakarta, een geweldig waterpark genaamd Go! Wet Waterpark. Hier is plezier gegarandeerd, vooral voor families met jonge kinderen. Met een rental car Jakarta kan hier binnen een paar uur naartoe worden gereden. Huurauto vergelijkingssite HAPPYCAR vindt gegarandeerd de beste huurauto en ook nog tegen de laagste prijzen. HAPPYCAR is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur, waar alle mogelijke aanbiedingen te vergelijken zijn in één simpel overzicht. Zo is er via HAPPYCAR een huurauto voor elke gelegenheid. Met HAPPYCAR, partner van onder andere Europcar en AutoEurope, wordt met een rental car Jakarta en omgeving ontdekken makkelijk, flexibel en bovendien biedt HAPPYCAR gegarandeerd het meeste waar voor het geld! Een huurauto van HAPPYCAR maakt autoverhuur Jakarta gemakkelijk en flexibel en is onmisbaar voor een onvergetelijke reis.