Vind de juiste auto in Japan

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Japan

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Japan:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Japan

Met een huurauto in Japan wordt de vakantie nog leuker. De eigen auto kan natuurlijk niet mee en daarom ga je naar Rental Car Japan. Op die manier zijn alle leuke uitstapjes en bezienswaardigheden eenvoudig te bereiken. Een goed overzicht van de beste aanbieders zoals Argus Car Hire, Holiday Autos en Thrifty zijn allemaal opgenomen bij de prijsvergelijker HAPPYCAR. Hier vind je de beste auto die geheel aan jouw wensen voldoet. Want vertrek vanuit autoverhuur Japan en ontdek de mooiste plaatsen. Om alvast een leuk idee te geven hebben we leuke bestemmingen en tips klaargezet. Maak er dus ook een onvergetelijke vakantie van!

Ontdek Japan
Japan is een land vol cultuur dat zich ten oosten van Azië bevind. Naast het vaste land zijn hier ongeveer drieduizend andere eilanden te vinden. Het grootste gedeelte van deze eilanden bestaan uit een lage bevolking of zelfs helemaal geen bewoners. Toch zijn er een aantal grote eilanden te vinden waar wel veel leven heerst. Hieronder vallen Shikoku, Honshu, Hokkaido en Kyushu. De hoofdstad van Japan is waarschijnlijk wel bekend. Tokio zit immers vol leven. Wanneer je aan Japan denkt staat waarschijnlijk één belangrijk bekendheid voorop. De keuken natuurlijk! De meest lekkere gerechten worden hier gemaakt en ook wij in Nederland genieten daar vaak van mee. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende sushi. Verder bezit het land over heel veel tempels en religies. Zowel het Christendom, Boeddhisme als Sjintoïsme komen hier voor. Naast deze culturele ontdekking is ook de natuur volop aanwezig. Van speciale diersoorten tot bijzondere plantensoorten en watervallen vind je hier terug. Vanuit Rental Car Japan wordt het natuurlijk heel eenvoudig om al deze schoonheden te bezichtigen. Wist je trouwens al dat oudste bomen ter wereld op het Japanse eiland Yakushima staan? Ga het zelf ontdekken vanuit autohuur Japan. Korea is ook niet ver weg.

Met een huurauto Japan ontdekken
Japan wordt ook wel het land van de rijzende zon genoemd. Hier spelen voornamelijk geisha's, de Mount Fuji, manga en sushi een grote rol. Vanuit autoverhuur Japan is het ook voor jou mogelijk om hier meer van te zien. Het is een land vol verassingen waar grote steden, gezelligheid en drukte zich afwisselen met puur natuur vol meren, moerassen en bergen. De supermoderne Shinkansen-treinen zijn kenmerkend voor het land maar toch kan dit niet op tegen de flexibiliteit die je hebt met de auto. Schilderachtige dorpjes en bezienswaardigheden van het land zijn hierdoor eenvoudig te bereiken. Ondanks de bijna drieduizend kleine eilanden zijn de belangrijkste bezienswaardigheden rond vier eilanden gevestigd. Het gaat om de eilanden Kyushu, Shikoku, Honshu en Hokkaido. De meest bezochte plaats is Tokio. Deze moderne hoofdstad is het bruisende middelpunt van het land. Een mix van de westerse en Japanse stijlen worden hier samengevoegd. De moderne wolkenkrabbers worden hier afgewisseld met de kenmerkende tempels die vanuit traditie zijn geplaatst. Lokale eettentjes en authentieke winkeltjes maken het straatbeeld pas echt gezellig. Aangezien deze grote stad maar liefst 23 wijken telt is een auto wel zo makkelijk.

Rondreis door de regio in Japan
Vanuit autohuur Japan wordt het bezichtigen van de omgeving een stuk leuker. Ga bijvoorbeeld ook eens naar de beroemde berg Mount Fuji. Gelegen op het bergachtige eiland Honshu valt deze al heel snel op. Het ligt ten westen van de hoofdstad Tokio en heeft een hoogte van maar liefst 3776 meter. Het is hiermee de hoogste berg van het land. Van nature is het een vulkaan maar sinds 1707 is de vulkaan niet meer tot uitbarsting gekomen. Vooral bij fotografen en kunstenaars is de berg erg geliefd, maar ook voor de klimmers en om een heerlijke wandeling te maken is hij uiterst geschikt. Een bezoekje aan Mount Fuji is goed te combineren met het Hakone. Dit plaatsje ten zuiden van Tokio staat bekend om haal grote hoeveelheid warmwaterbronnen. Ideaal dus om even lekker bij te komen na een lange autorit en te genieten van het schitterende uitzicht. Eventueel aangevuld met een massage kom je hier helemaal tot rust. Want uitgerust en wel kan je hierna doorgaan naar de stad Nara. Dit keizerlijke stadje heeft ongelofelijk veel tempels waarvan de Todaji wel de meest beroemde is geworden. Om tot slot na te genieten in het Nara park. Waar de reis ook naartoe gaat, met een huurauto kan veel meer beleefd en gezien worden. Rusland is ook niet ver weg.