Vind de juiste auto in Jeruzalem

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Jeruzalem - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 jul. 2017 03:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 01:17 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 01:17 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 jul. 2017 03:00 uur.

Beoordeling autoverhuur in Jeruzalem

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Jeruzalem:

4.6 tot 5 (72 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Was gewoon goed.
Huurauto beoordeling van SEBASTIEN S. - 25 jul. 2017 09:14
(4.5 tot 5 )
het heeft mij goed bevallen duidelijke uitleg goede prijs alleen de afhandeling kan wel iets sneller
Huurauto beoordeling van Peter K. - 24 jul. 2017 20:37
(4.5 tot 5 )
alles klopt, redelijke prijs en volledige casco dekking mogelijk. Fair brandstof beleid
Huurauto beoordeling van Henricus K. - 24 jul. 2017 16:03

Autohuur Jeruzalem

Welkom in misschien wel de religieuze hoofdstad van de wereld.  Hoewel de oorsprong van Jeruzalem niet helemaal zeker, is werd deze stad al genoemd in geschriften van twee milenia voor Christus. De stad is een heilige plaats voor de Joden, de Christenen en de Moslims. Zij maken er allen pelgrimstochten naar toe. Dit is in de geschiedenis vooraf gegaan door een gecombineerde geschiedenis. Vanaf de in de Bijbel genoemde Olijfberg heeft u een prachtig uitzicht over deze historische stad. U kunt deze stad vol kleine steegjes en eeuwenoude voetpaden verkennen, die u terugvoeren naar bijbelse tijden. Zo kunt u de Via Doloroso volgen, de lijdensweg van Jezus, of de westelijke stadsmuur ofwel klaagmuur aanschouwen in Jeruzalem. Wanneer u daarna nog buiten de stad verschillende dingen wil bezichtigen kunt u met uw huurauto in Jerzalem goed uit de voeten en in de auto. Een reis naar Tel Aviv is absoluut de moeite waard. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Eilat te bezoeken.Verschillende autoverhuurders op de luchthaven van Tel Aviv bieden een eenvoudige manier om uw reis te beginnen. Maak het uzelf gemakkelijk en boek uw auto vooraf via HAPPYCAR.

Auto huren Jeruzalem

Het heilige land Israël met de heilige stad Jeruzalem, de stad heeft een bewogen geschiedenis en is dan ook één van die plekken op de wereld die bijna onbeschrijfelijk is en bij velen tot de verbeelding spreekt. Wanneer u een wandeling door de oude stad maakt wordt u terug gevoerd tot Bijbelse tijden en kunt u op sommige plekken nog zien waar er hevig strijd is gevoerd. De oude stad bestaat uit een Christelijke wijk, Armeense wijk, Joodse wijk en tot slot een Moslim wijk.  De klaagmuur of westelijke stadsmuur is één van de belangrijkste plekken van de stad voor Joden. Mannen en vrouwen bidden er apart en wanneer u de muur bezoekt is voor mannen een keppeltje verplicht. De beroemde via Dolorosa is de weg die Jezus heeft moeten lopen van de plaats waar hij veroordeeld werd tot aan de plaats van zijn kruisiging. Deze weg loopt door het moslim gedeelte van de stad en eindigt in de christenlijke wijk. Langs deze route zijn veertien punten waar belangrijke gebeurtenissen tijdens de kruistocht van Jezus hebben plaatsgevonden. De Heilige Grafkerk waar de via Dolorosa stopt is de plaats waar Jezus gestorven is en waar hij later ook weer opgestaan is, later is op deze plek een kerk gebouwd. Al is het niet honderd procent zeker dat dit ook daadwerkelijk de plek is waar Jezus is gestorven, indrukwekkend is het zeker. Daarnaast is in deze kerk ook het graf van Jezus te vinden. In deze kerk is naar het schijnt ook de plek waar Adam is begraven. De kerk is gebouwd toen keizer Constantijn de Grote in de vierde eeuw na Christus het christendom als zijn geloof aan nam. De kerk is in 1009 tot aan de fundamenten weg laten halen door Kalief Al-Hakim die geloofde een incarnatie van God zelf te zijn en deze kon de kerk op zijn grondgebied niet dulden. Nadat Al-Hakim waanzinnig geworden was, werd hij in 1021 afgezet en zijn opvolger Al-Zahir gaf toestemming aan de christenen om een nieuwe kerk te bouwen. Wanneer u uw reis vervolgt door de binnenstad van Jeruzalem vind u ook nog de toren van David net naast de statspoort Jaffa staat een oud Citadel waarvan lang gedacht is dat het paleis van koning David was. Tegenwoordig kan men er opgravingen bezichtigen van wel 2500 jaar oud.

 

De nieuwe stad

Daarnaast kunt u in Jeruzalem ook de nieuwe stad bezichtigen, u kunt er naar de beroemde olijfberg om een prachtig zicht over de stad te hebben of langs de tuinen van Gethsemane lopen waar Jezus volgens de Bijbel door Judas werd verraden. Daarnaast kunt u ook naar het Holocaust museum Yad Vashem het museum tracht de joden die in de Tweede Wereldoorlog zijn gedeporteerd en vermoord een gezicht te geven en laat een indrukwekkende reportage zien aan feiten uit de Tweede Wereldoorlog.

 

Kortom: van een vakantie in Jeruzalem zult u zeker geen spijt krijgen. In deze prachtige stad staat spiritualiteit centraal en dit zult u ook zeker merken. Met een huurauto van HAPPYCAR kunt u alles ontdekken.