tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Kaapstad - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen
CHEVROLET AVEO 1.6
CHEVROLET AVEO 1.6
gevonden op 16 okt. 2016 18:52 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen
TOYOTA COROLLA SEDAN 1.6
TOYOTA COROLLA SEDAN 1.6
gevonden op 16 okt. 2016 18:52 uur
Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen
MITSUBISHI ASX 2.0
MITSUBISHI ASX 2.0
gevonden op 16 okt. 2016 18:52 uur
Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen
TOYOTA DOUBLE CAB
TOYOTA DOUBLE CAB
gevonden op 16 okt. 2016 18:52 uur

Autohuur Kaapstad

Kaapstad is na Johannesburg de op één na grootste stad in Zuid-Afrika en is de provinciale hoofdstad van de West-Kaap. De stad ligt in het zuid-westen van het land en is prachtig gelegen met een iconische bergtop in het midden en daaromheen uitgestrekte wijngaarden en goudwitte stranden. In de stad zelf vindt u een aantal prachtige bezienswaardigheden, waaronder de V&A Waterfront en de Tafelberg. Met autohuur Kaapstad ontdekt u deze stad op een leuke en makkelijke manier.

Auto huren Kaapstad
De beste manier om de stad te verkennen is door een auto huren in Kaapstad. U kunt dit het beste vooraf online regelen, zo weet u zeker dat er altijd een auto beschikbaar is en kunt u uw weg snel vervolgen. Begint u uw reis met een bezoek aan de Tafelberg. De berg is 1086 meter hoog en ongeveer 3 km breed en maakt deel uit van het Table Mountain National Park. De berg is door heel Kaapstad te zien en populair onder de lokale bewoners en toeristen. Op de berg is het mogelijk om te wandelen, klimmen, fietsen, abseilen of te paragliden. U kunt naar de top lopen over verschillende routes of een gondeltje nemen. Na uw bezoek aan de Tafelberg kunt u met huurauto Kaapstad naar de Victoria and Alfred Waterfront. Hier vindt u meer dan 250 winkels van designer boetiekjes tot ambachtelijke kraampjes, een scala aan restaurants en coffeeshops en tal van andere activiteiten, waaronder een aantal leuke activiteiten voor de kinderen. Zo kunt u met uw gezin een bezoek brengen aan het Two Oceans Aquarium of het Telkom Exploratorium. Verder vindt u hier nog het SA Maritum Museum, waar u met interactieve displays alles leert over de geschiedenis van de plaatselijke scheepswrakken. Wanneer u bent uitgeshopt of even bij wilt komen van de culturele attracties dan kunt u een drankje drinken in een van de vele pubs aan het water of een hapje eten in een van de restaurants.

Vanaf het W&A Waterfront vertrekken ook boten naar Robbeneiland. Robbeneiland is de beroemdste apartheid gevangenis en was de plek waar Nelson Mandela en vele andere politieke dissidenten voor een groot deel van hun leven waren opgesloten. U kunt een rondleiding volgen door het Robbeneiland Museum, waar u veel te weten komt over het leven in de gevangenis door behulp van multi-media exposities. U kunt er ook voor kiezen om een rondleiding te volgen op het eiland zelf, die start met een boottocht die wordt uitgevoerd door ex-gedetineerden. Deze tour is inclusief een bezoek aan de maximaal beveiligde gevangenis, de kalksteengroeve en de kerken op het eiland.

Rustend in de koele schaduw van de majestueuze Tafelberg, vindt u een aantal van de oudste wijnboerderijen in het land. Gaat u mee op een culinaire ontdekkingstocht door de Constantia wijngaarden die op de zuidoostelijke hellingen van de berg liggen. De koele kustwinden gecombineerd met oude grond in het dal resulteren in de productie van opmerkelijke wijnen. Met autohuur Kaapstad rijdt u in nog geen 15 minuten naar de Constantia wijngaarden toe.

Huurauto Kaapstad
Met auto huren in Kaapstad kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Verder kunt u met autohuur Kaapstad naar één van de belangrijkste attracties in de omgeving van Kaapstad, Cape Point oftewel kaap de goede hoop. Neemt u hier de kabelbaan naar de oude vuurtoren of beklim de trappen naar de top. Geniet u van het uitzicht en aanschouw hoe twee oceanen samen komen. Ein beliebtes Ziel in der Nähe ist auch Stellenbosch. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, huurauto Kaapstad geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.