tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Kauai - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Dodge Grand Caravan
Dodge Grand Caravan
gevonden op 2 okt. 2016 19:23 uur
Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Ford Focus
Ford Focus
gevonden op 2 okt. 2016 19:23 uur

Autohuur Kauai

Wanneer u aan Hawaii denkt, denkt u al snel aan Hula, zon, zee en strand dit is volkomen waar, maar er zijn nog zoveel andere redenen waarom Hawaii een ''must see'' bestemming is geworden en ook zal blijven. Neemt u bijvoorbeeld de prachtige watervallen en of de traditionele bewoners en hun rituele en gebruiken. Honolulu is de hoofdstad van de eilanden groep en is dan ook het meest bekend bij toeristen, de stad telt ongeveer één miljoen inwoners en is immens populair als vakantie bestemming. Hawaii is het bekende decor van de serie Hawaii 5-O maar natuurlijk ook van het prachtige Waikiki beach. Vanuit Kauai kunt u het prachtige Hawaii verkennen deze eilanden in de Pacifische oceaan zijn allen parels van ongebreidelde schoonheid en diversiteit. Hawaii heeft naast stranden namelijk vulkanen, jungles en zelfs een woestijn.

Cultuur in Kauai
Door de ligging van Hawaii ongeveer 4000 kilometer van de kust is het eiland één van de meest afgelegen plaatsen ter wereld. De eilanden groep is geclaimd door de Verenigde Staten en het hoort dus officieel bij Amerika en is zelfs een eigen staat. Daarnaast is Kauai perfect wanneer u de cultuur van de eilanders wilt verkennen. U kunt de eilanders bijwonen in hun traditionele dans genaamd de Hula. Er zijn twee soorten van deze dans namelijk: Kahiko Hula dit is de traditionele Hula zoals deze ook werd gedanst vóór de Europeanen voor het eerst in contact kwamen met de Polynesiërs, daarnaast heeft men ook de Auana Hula dans. De Auana Hula heeft meer invloeden van Europeaanse ritmes en er wordt gebruik gemaakt van Europeese instrumenten. Voor de Hula dans kleedt men zich meestal in de traditionele kleding van de Polynesiërs. De perfecte plaats om zich zelf in deze dans onder te dompelen en proberen om deze meester te maken is Kauai waar de bewoners u graag bekend maken met deze eeuwen oude traditionele dans. Wanneer u nog meer interesse hebt in de cultuur van de Polynesiërs dan kunt u naar het culturele centrum, dit ligt iets meer dan een uurtje rijden van Waikiki en is dus prima te bereiken met een huurauto. In dit centrum vindt u van alles over de originele cultuur van de eilanders en kunt u diverse traditionele activiteiten beoefenen.

Autoverhuur Kauai
Verder staat Hawaii natuurlijk ook bekend om haar wonderschone stranden u kunt bijvoorbeeld kiezen voor Waikiki beach, het meest bekende en toeristische strand maar er zijn ook vele andere stranden die zeker de moeite waard zijn om naar toe te gaan zoals Ho’okipa Beach op Maui deze plek is vanwege haar ideale golven perfect geschikt om te surfen, vele surfers komen dan ook naar deze plek. Daarnaast kunt u natuurlijk ook om Maui heen rijden met autoverhuur Kauai doet u dit in een oogwenk. Het eiland heeft ontzettend veel te bieden en u kunt dan ook wanneer u om dit eiland heen rijdt de prachtige schoonheid niet missen. Daarnaast is het ook aan te bevelen om op een van de eilanden naar de prachtige zonsopgang te gaan kijken, sommigen zeggen dat er nergens ter wereld zo’n mooie zonsopgang plaatsvind als in Haleakalā het is dus zeer de moeite waard om dit te gaan bekijken. Kaʻū Desert is de plaats waar u moet zijn wanneer u een echt woestijn landschap wil zien in Hawaii, misschien iets waar u niet direct aan gedacht had bij Hawaii, maar misschien wel een onverwacht hoogtepunt van uw trip.
Wanneer u weer terug bent in Honolulu kunt u natuurlijk nog wat uitrusten op het strand en genieten van de lokale specialiteiten, deze zijn overigens voor een gedeelte afgeleid van Japanse, Chinese en Koreaanse gerechten maar ook van de Europese keuken, met exotische uitschieters zoals Li hing mui, gedroogde gezouten pruimen die geprijsd worden vanwege hun unieke zoet zoute smaak. Bezoek deze speciale eilanden archipel en kijkt u uw ogen uit bij de diversiteit van deze

prachtige tot de verbeelding sprekende landschappen. Wat u ook gaat doen in dit avontuurlijke ruige land van extremen met een autohuur in Kauai kunt u gaan en staan waar u zelf wilt wanneer u dit wilt.