Vind de juiste auto in Kayseri Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Kayseri Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 06:59 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jun. 2017 04:42 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2017 07:46 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kayseri Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kayseri Luchthaven:

4.6 tot 5 (83 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Kayseri Luchthaven

Gaat u binnenkort naar Turkije en landt u dan op Kayseri Airport? Dan is het zeker handig om een huurauto tot uw beschikking te hebben! U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Kayseri. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Ontdek Kayseri
Wanneer u kiest voor een huurauto vanaf de luchthaven, dan kunt u meteen vanuit het vliegtuig gebruikmaken van uw eigen vervoersmiddel. Zo hoeft u niet eens uit te zoeken hoe het openbaar vervoer in de streek werkt of het hoofd te bieden aan een onbetrouwbare taxichauffeur. De luchthaven van Kayseri ligt op ongeveer 6 kilomter afstand verwijderd van het centrum. Het kost met uw huurauto dus ook slechts een minuut of tien om naar de stad te komen. Binnenn mum van tijd bent u vanaf het vliegveld in uw hotel of op uw afspraak.

Misschien kent u de stad wel beter onder de naam Caesarea. Zo heette deze stad namelijk tot de 11e eeuw. De stad heeft eerder ook andere namen gehad, maar hier is de huidige naam niet meer naar terug te voeren. De stad kent een zeer rijke geschiedenis die teruggaat tot enkele eeuwen voor Christus. Kayseri ligt ongeveer in het midden van Turkije en de streek kenmerkt zich door de grote temperatuurverschillen. In de zomer kan de temperatuur hier overdag gemakkelijk oplopen tot 40 graden Celsius, terwijl het in de nacht tot bijna 10 graden boven nul kan zakken.

Met de huurauto Kayseri ontdekken
U bevindt zich in bergachtig gebied en met een huurauto kunt u  op uw gemak de mooiste bergen gaan verkennen. De meest populaire bestemming is Mount Erciyes. Tijdens de rit naar de berg kunt u al genieten van de prachtige omgeving. De berg zelf is zowel in de zomer, als in de winter een bezoek meer dan waard. Geniet in de zomer van een wandeling of klimtocht met bijvoorbeeld een picknick, zodat u optimaal kunt genieten van het uitzicht, de stilte en de prachtige natuur. In de winter zijn er mooie skipistes beschikbaar en zijn de prijzen alleszins redelijk. Een must in Kayseri is een bezoek aan de Gevher Nesibe Hastahanesi. Het gebouw op zich is al een bezoek waard, maar u krijgt hier ook een uitleg over de Seljukid cultuur. Reeds in de tijd van de kruistochten werd hier geneeskundige hulp geboden op een niveau dat in het westen ondenkbaar was. De vele instrumenten uit die tijd zijn nu te bezichtigen in het museum. Het museum heeft ook een actieve ziekenhuisvleugel waar u geïnformeerd wordt over de interactieve hulp aan blinden heden ten dage.

Rondreis door de regio Kayseri
Als u Kayseri heeft gezien kunt u er ook voor kiezen om meer bezienswaardigheden in de omgeving te gaan ontdekken. Anatolië ligt in het midden van Turkije en is minder toeristisch dan de kustgebieden. Pretparken of andere zaken die speciaal voor toeristen zijn bedoeld, zult u hier niet tegenkomen, maar wel indrukwekkende natuurfenomenen in die bergachtige gebied, zoals Pamukkale en Cappadocië. Omdat het gebied al sinds de oudheid is bewoond, zijn er intrigerende opgravingen te bezoeken en vooral in het zuidoosten kunt u ook vandaag de dag u nog in het verleden wanen in oude dorpjes.

Veel toeristen komen niet in deze kleine dorpjes, maar u kunt rekenen op een gastvrij onthaal indien u respect toont voor de plaatselijke tradities. Als u gebruik wilt maken van geneeskrachtige bronnen, dan vindt u in het westen van Anatolië wel duizend thermale bronnen. Het water wordt geacht verlichting te brengen bij vele kwalen zoals reuma, huidproblemen en gynaecologische zaken. Door te kiezen voor een huurauto op de luchthaven, komt ook de adembenemende omgeving van deze stad binnen handbereik.