Vind de juiste auto in Kefalonia

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kefalonia - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 nov. 2017 07:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 nov. 2017 07:36 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 nov. 2017 07:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 nov. 2017 07:36 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2017 03:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2017 03:50 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 nov. 2017 07:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 nov. 2017 07:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kefalonia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kefalonia:

4.7 tot 5 (348 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Prijs
Huurauto beoordeling van naphtoli w.- 21 nov. 2017 19:20
(5 tot 5 )
Goede prijs, zeer goede voorwaarden, makkelijk te regelen via overzichtelijke website. En zeer goede afhandeling bij de verhuurder AVIS Rotterdam. Kortom geen enkel minpuntje.
Huurauto beoordeling van Carla D.- 20 nov. 2017 20:33
(4.5 tot 5 )
KLOPTE ALLEMAAL ALLEEN BEETJE LANGDURIG IN UIT CHECKEN
Huurauto beoordeling van jacobus K.- 20 nov. 2017 20:11

Autohuur Kefalonia

 

Griekenland kent verschillende eilandengroepen en de Ionische eilanden zijn daar een voorbeeld van. Deze eilandengroep ligt tussen Griekenland en Italië en omvat twaalf eilanden. Zeven daarvan zijn wat dikker bevolkt en hiervan is Kefalonia, met een oppervlakte van 782 vierkante kilometer, het grootste eiland. Wil je veel van het eiland zien? Dan is je beste optie met een rental car Kefalonia te gaan verkennen. Hoewel ter plekke de autoverhuur van Kefalonia binnen stappen een optie is, loop je dan het risico dat er geen auto's meer beschikbaar zijn. De kans is bovendien aanwezig, dat je autohuur Kefalonia een onnodig grote aanslag doet op je budget. Al dat soort sores kun je vermijden, wanneer je de website van HAPPYCAR bezoekt. Behalve met verhuurbedrijven op allerlei andere bestemmingen, heeft HAPPYCAR ook voordelige deals met de diverse aanbieders van autoverhuur van Kefalonia. Je betaalt de scherpste prijs voor autohuur Kefalonia in diverse klassen en kunt gebruikmaken van afspraken, die HAPPYCAR onder andere met AutoEscape, Holiday Autos en Avis heeft.

Ontdek Kefalonia
Wanneer je besloten hebt met een rental car Kefalonia te gaan ontdekken, ga je van die beslissing geen spijt krijgen. Het eiland was onder andere het decor voor de film Captain Correli's Mandolin. Wanneer je Sami bezoekt, ben je in de omgeving waar de filmopnames plaatsvonden en treed je in de voetsporen van Nicolas Cage en Penélope Cruz. De plaats ligt in een baai en staat bekend om haar betoverende natuur. Het is bovendien het oudste handelscentrum van Kefalonia en behoort tot de grootste steden van het eiland. Vanuit Sami kun je de oversteek maken naar Ithaki, de geboortegrond van de mythologische held Odysseus, en ben je een dagje echt weg van alle toeristische drukte. Desgewenst mag je huurauto van Kefalonia naar Ithaki mee op de ferry, zodat je er ook daar plezier van hebt.

Met een huurauto Kefalonia ontdekken
Voor een vakantiereis met autohuur is Kefalonia beslist interessant, wanneer je de diverse steden en stadjes bezoekt. Naast Sami, zijn ook de hoofdstad Argostoli en de kustplaats Fiskardo je bezoek zeer waard. Argostoli ligt, net als Sami, in een baai en heeft als opvallend kenmerk dat de ene helft van de stad met de andere is verbonden door een 900 meter lange brug. Dat is een loopbrug, dus met een auto van de autoverhuur van Kefalonia kun je die oversteek niet maken. Argostoli is het kloppend hart van het eiland en zowel het centrum op cultureel - als op commercieel gebied. Je vindt hier diverse musea en kunt er heerlijk eten en uitgaan. Wanneer je met een auto het eiland doorkruist, kun je in de omgeving van Argostoli ook diverse oude kloosters relatief makkelijk bereiken. Een andere grotere plaats, Fiskardo, ligt op circa 50 kilometer afstand en dat is misschien wat teveel van het goede voor een dag. Wanneer je met je rental car Kefalonia verkent, kun je die trip mogelijk beter voor een andere dag bewaren en combineren met een bezoek aan het vissersdorp Assos.

Rondreis door de regio Kefalonia
Door haar afmetingen, maar ook vanwege de vele stranden, dorpjes, natuur, cultuur en historie, leent Kefalonia zich goed voor een rondreis. De kuststrook heeft een lengte van circa 254 kilometer en geeft je de mogelijkheid met een huurauto Kefalonia aan de zeekant te bewonderen. Je passeert dan schitterende stranden en pittoreske vissersplaatsjes. Wil je met je rental car Kefalonia aan de landzijde verkennen? Dan is een bezoek aan de Ainos berg en het Ainos National Park een aanrader. Je vindt hier veel bloemen en planten en ontmoet, in de kloven of op de rotsen, als je geluk hebt de nodige wilde paarden.
Wanneer je met een huurauto Kefalonia bekijkt, wil je niet gebonden zijn aan een vast inleverpunt. Als je gekozen hebt voor autohuur Kefalonia via HAPPYCAR ben je verzekerd van flexibiliteit en kun je je auto op diverse plaatsen inleveren: bij de autoverhuur van Kefalonia in een van de grotere plaatsen of op de luchthaven, vlak voor je thuisreis.