Vind de juiste auto in Keulen/Bonn Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Keulen/Bonn Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

VW Polo

VW Polo

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2016 16:14 uur.

Opel Astra

Opel Astra

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2016 16:14 uur.

Mercedes C STW

Mercedes C STW

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 13:48 uur.

BMW 5er STW

BMW 5er STW

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 13:48 uur.

Beoordeling autoverhuur in Keulen/Bonn Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Keulen/Bonn Luchthaven:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur Keulen/Bonn Luchthaven

Keulen/Bonn Airport, ook wel Keulen Airport of Bonn Airport genoemd, is een internationale luchthaven in de wijk Porz in de stad Keulen, Duitsland. Vliegveld Keulen ligt centraal gelegen in de Keulen / Bonn regio. Luchthaven Keulen is gelegen op 14.8 km ten zuidoosten van het centrum van Keulen en 16 km ten noordoosten van Bonn. In 2012 passeerden ruim 10 miljoen passagiers luchthaven Keulen, hiermee is Keulen Airport de zesde grootste luchthaven van Duitsland en één van de weinige luchthavens in het land waar 24 uur per dag vliegtuigen landen en opstijgen.

Autoverhuur Keulen Airport
Wanneer u aankomt op luchthaven Keulen, kunt u het beste een auto huren. Wij raden u aan om dit van te voren online te regelen, zo weet u dat er altijd een auto voor u beschikbaar is en dat u uw weg zonder lang te hoeven wachten snel kunt vervolgen. Met een huurauto vanaf vliegveld Keulen is het een kwartier rijden naar het centrum van Keulen en 20 minuten naar het centrum van Bonn. Keulen is een prachtige oude stad waar u een reis kunt maken door meer dan 2000 jaar geschiedenis. Zo kunt u er culturele monumenten bezoeken van het Romeinse Rijk tot de Moderne tijd. Het mooiste gebouw van Keulen is de Dom. Deze prachtige kerk werd gebouwd tussen 1248 en 1880 en wordt beschouwd als een meesterwerk van de middeleeuwse gotische architectuur. Verder is een bezoek aan het Romeins-Germaans museum erg leuk. Hier kunt u een wandeling maken langs de oude middeleeuwse stadspoorten of het graf van de beroemde Poblicius bewonderen. Natuurlijk kunt u ook optimaal genieten van de Duitse keuken in één van de vele leuke restaurantjes die zich overal door de stad bevinden. Naast Keulen kunt u ook met uw huurauto naar Bonn rijden. Bij de lokale bevolking in Bonn staat het vliegveld bekend als Bonn Airport, zoals de Keulenaren het vliegveld Keulen Airport noemen. Deze strijd tussen de twee steden zal er altijd zijn, maar ze bedoelen beide het zelfde vliegveld. Bonn is net als Keulen een stad met meer dan 2000 jaar historie. Brengt u hier bijvoorbeeld een bezoek aan het oude Stadhuis op het marktplein of neem een kijkje in de machtige Minster Kerk waarvan de geschiedenis teruggaat tot het vroege christendom.

Huurauto Keulen Airport
Met een huurauto vanaf Keulen Airport kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Voor welke reden u ook maar een huurauto nodig heeft, autohuur vanaf Keulen Airport geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.