Vind de juiste auto in Koh Samui

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Koh Samui - Goedkoopste aanbiedingen

Honda City

Honda City

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 okt. 2016 17:23 uur.

Toyota Vios

Toyota Vios

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 okt. 2016 17:23 uur.

Honda CRV

Honda CRV

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 okt. 2016 17:23 uur.

Toyota Fortuner

Toyota Fortuner

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 12:02 uur.

Beoordeling autoverhuur in Koh Samui

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Koh Samui:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Koh Samui

Koh Samui is een eiland in de buurt van de oostkust van Thailand en is na Phuket het grootste eiland. Het ligt in de Golf van Thailand in de Chumphon Archipel. Koh Samui is zo populair onder toeristen dat bijna 73% van de accommodaties op het eiland uit hotels bestaat. Het hele eiland is dan ook een trekpleister voor toeristen: prachtige zandstranden, koraalriffen, palmbomen, dichter bij het paradijs is niet te komen! Vanwege de vele toeristen die het eiland bezoeken is het hele leven daar ook volledig ingesteld op het zo aangenaam mogelijk maken van het verblijf. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 230 km2 en met alle bezienswaardigheden op het eiland is eigen vervoer onmisbaar. Wees voorzichtig met autoverhuur in Koh Samui. Niet alle aanbieders zijn even betrouwbaar. Met HAPPYCAR regelt u de autoverhuur in Koh Samui snel en voordelig. Vergelijk op HAPPYCAR de prijzen van verschillende betrouwbare aanbieders, zoals Hertz, Avis en Europcar, en kies uw ideale auto. HAPPYCAR biedt de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

 

Ontdek Koh Samui
De inkomsten van Koh Samui komen voornamelijk uit het toerisme, maar er wordt ook rubber en kokosnoot geëxporteerd. Koh Samui heeft een tropisch klimaat maar is iets droger dan Phuket. De natste maanden zijn oktober en november. Het eiland kende tot de jaren '70 geen wegen, zodat een reis van de ene kant van het eiland naar de andere kant veelal meer dan een dag duurde. Met de komst van het toerisme zijn ook de wegen aangelegd en kunnen nu alle bezienswaardigheden makkelijk met uw huurauto in Koh Samui bereikt worden. Centaal op Koh Samui ligt de nagenoeg onbewoonbare tropische jungle berg Khao Pom, met een hoogte van 635 meter. De lager liggende gedeelten en de kuststreek zijn bereikbaar via een weg van 51 kilometer, die het hele eiland omcirkelt en verbindt.

 

Met autohuur Koh Samui ontdekken
Zonder rental car in Koh Samui bent u erg plaatsgebonden. Jammer, want er is bijzonder veel te zien op dit idyllische eiland. Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Bangkok. Verblijf een dagje in Bangkok en vervolg uw reis naar het zuiden. Natuurlijk zijn de stranden en het tropische blauwe zeewater heerlijk om bij te relaxen, maar er is nog zoveel meer te doen. De hotels op Koh Samui liggen vrij dicht bij elkaar. Aan de andere zijde van het eiland, aan de noordwestelijke kust, ligt de oude hoofdstad Nathon. Nathon is zeker een bezoek waard. Op zaterdagavonden verandert Nathon's in een gezellige wandelpromenade. Allerlei soorten voedsel worden op straat verkocht, er zijn marktkraampjes met lokale goederen, kleding en souvenirs. Daarnaast heeft Nathon winkeltjes die je nergens anders op het eiland vindt. Maak gebruik van autohuur in Koh Samui om deze bijzondere stad te bezoeken.  Verspreidt over het hele eiland zijn er verschillende aanbieders van snorkel- en duiktochten. Met de prachtige warme en heldere wateren, het kleurrijke zeeleven en de koraalriffen is het een onvergetelijke ervaring. Bent u meer geïnteresseerd in cultuur? Aan de noordkust van Koh Samui vindt u Big Buddha Beach, met het twaalf meter hoge gouden buddha beeld. Of bezoek de nieuw gebouwde tempel met het beeld van de 18-armige godin van genade, Guanyin. Het nachtleven van Koh Samui is iets om voor op te blijven. De Volle Maan Party's zijn legendarisch en trekken een eindeloze stroom aan bezoekers die dansen en drinken op het witte zand tot de zon opkomt. De vele clubs, disco's en bierhutten brengen voor ieder wat wils. Eenmaal per jaar vindt het buffelvechten plaats. Een van de bekendste festivals op Koh Samui. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, komt er geen geweld aan te pas. De buffels worden prachtig versierd met linten en goudgekleurde bladeren en besprenkeld met heilig water door monniken. Het gevecht duurt slechts twee ronden. Gebruik uw rental car in Koh Samui en u hoeft niets te missen. Uw huurauto in Koh Samui kunt u nu voordelig reserveren bij HAPPYCAR. Wij hebben hier slechts een selectie van bezienswaardigheden en activiteiten genoemd. Op Koh Samui is natuurlijk nog veel meer te beleven en te bezichtigen. Autohuur geeft u de vrijheid en flexibiliteit om al deze plekken en meer te bezoeken. Haal het meeste uit uw vakantie met een huurauto van HAPPYCAR.