Vind de juiste auto in Konya

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Konya - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 09:18 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2017 03:55 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 jul. 2017 12:40 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 06:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Konya

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Konya:

4.6 tot 5 (50 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur Konya

Konya is een Turkse bourgoundische stad waar je je als tourist onmogelijk kan vervelen. Er zijn talloze activiteiten te ondernemen en de culturele hoogtepunten mogen zeker niet ongezien blijven tijdens je verblijf. Wat te denken van het prachtige stadspark Kyoto Japon Parkı , de Mevlana markt die ook wel “Klein Parijs” wordt genoemd of de bruisende restaurants die zich bevinden aan de talloze pleinen die de stad lief heeft. Alhoewel Konya niet een immense stad is, trouwens wel de hoofdstad van de centrale regio van Turkije, zal een online huurauto jouw als toerist een groot voordeel brengen. Nergens zal je in de wachtrij hoeven te staan, en daarnaast haal je simpel gezegd gewoon het maximale uit je verblijf in Konya. Zo kan je in een mum van tijd immers al een bezoek brengen aan de talloze moskee's zoals de Mevlana Whirling Dervishes, de Sems-i Tebrizi Tomb & moskee, de Selimiye Moskee of het prachtige historische gebouw Şerafettin Camii. De ruimtes zijn prachtig gedecoreerd. De verzameling korans is de moeite van het bekijken waard, vooral de miniaturen. Verder zijn de verblijven van de volgelingen van Mevlana te bezichtigen, waarin nu kleding, muziekinstrumenten etc. tentoongesteld worden. oor velen ligt het misschien niet direct in de rede om op vakantie een oud klooster annex moskee te bezoeken. Zij doen zich echter tekort als zij deze plek op aarde zonder noodzaak overslaan. Het is aan te raden voor iedereen die meer wilt begrijpen van deze cultuur en manier van leven. Je zal snel inzien dat dit een bijzonder plek is waar verschillende culturen en gewoonten met elkaar verweven zijn.
Bekijk op HAPPYCAR de verschillende mogelijkheden om een auto te huren. Vergelijk de verschillende type auto's en ontdek dat je 'the best value for money' zal krijgen.

Een auto huren in Konya
Voor autoverhuur in Konya kun je kiezen uit diverse autoverhuurbedrijven die zich bevinden op diverse, makkelijk te bereiken, locaties. Een auto huren bij autohuur in Konya is simpel door het overzichtelijke keuzemenu van HAPPYCAR. In het zoekmenu selecteer je namelijk de locatie waar je de huurauto wilt ophalen, vervolgens de data waarop je de auto zou willen ophalen en ook weer aflevert. De meest voorname nationale en internationale huurautobedrijven zijn beschikbaar via Rental Car in Konya waardoor je de keuze hebt uit een groot aanbod van typen auto’s. Rijd jij liever rond in de prachtige nabije omgeving van deze geweldige stad in een economic type of liever in een luxe variant? Een aantal praktische tips zijn onontbeerlijk om jou zo onbezorgd als mogelijk op weg te helpen. In het schilgebied rond het centrum van Konya kun je de huurauto bijvoorbeeld parkeren tegen een aantrekkelijk tarief. Daarnaast zijn de parkeerterreinen in de regio Karatay, Meram en Selcuklu gunstig wanneer je een bezoek wilt brengen aan de bruisende binnenstad die bomvol zitten met gezellige eettentjes die rond middernacht worden omgebouwd tot lokaal cafe. Verder heb je voor autoverhuur een creditcard nodig en wordt er in Konya in de meeste gevallen om een bepaalde minimumleeftijd gevraagd voor het huren van een auto wordt goedgekeurd.


Konya en omgeving met de auto verkennen
De stad is gelegen aan enkele knooppunten van snelwegen. Met een online huurauto ben je bijvoorbeeld niet ver verwijderd van het Beisemir meer of immense stad Ankara. Een auto biedt jou de mogelijkheid op eigen tempo te ontdekken. Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Antalya en ga daarna op ontdekkingstocht in de beroemde oude bossen rond Konya of bezoek de historische gebouwen in de binnenstad die stammen uit de tijd van Constantinopel met je online huurauto in de omgeving. Je zult niet worden teleurgesteld. Daarnaast kun je Konya natuurlijk gebruiken om eens uitgebreid te shoppen, bezoek bijvoorbeeld even de Kulesite Alisveris Merkezi, de Coskun Sanat Galerisi of de Kapali Carsi. Een online huur auto van de autoverhuur in Konya zal jou een onvergetelijke en onbezorgde vakantie bezorgen.