tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Kopenhagen - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen
VW Touran Minivan
VW Touran Minivan
gevonden op 14 okt. 2016 14:37 uur
Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen
Ford Fiesta
Ford Fiesta
gevonden op 14 okt. 2016 14:37 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Opel Mokka SUV
Opel Mokka SUV
gevonden op 20 okt. 2016 15:47 uur
Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Ford Galaxy Minivan
Ford Galaxy Minivan
gevonden op 8 okt. 2016 18:19 uur

Autohuur Kopenhagen

Kopenhagen

Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, is gekend voor zijn moderniteit en hoge welvaart. Het mooie aan de stad is de grote veelzijdigheid aan hedendaagse en klassieke bouwkunst. Er hangt een rustige sfeer die tegelijkertijd in harmonie is met de bruisende stad. Hiernaast wordt de stad ook gezien als het economische centrum van Denemarken. Als u geïnteresseerd bent in een leuke citytrip met veel veelzijdigheid, raden wij u zeker aan eens een bezoekje te brengen aan deze stijlvolle en welgevormde metropool met een gepaste huurauto van HAPPYCAR.

 

Bezienswaardigheden in Kopenhagen

De stad beschikt over een brede variatie van keuze als het neerkomt op het vinden van een vermakelijke dagactiviteit. Uiteraard zijn deze zeer eenvoudig te bereiken met een huurauto! Kopenhagen wordt dikwijls in associatie gebracht met de Kleine Zeemeermin. Het is een bescheiden beeldje dat u kunt bezichtigen in de haven van Kopenhagen. Als u meer op zoek bent naar een leuk familie-uitje, wordt het Trivoli Pretpark zeker een succesnummer! Het bevindt zich midden in het centrum en telt wel 25 opmerkelijke attracties, waaronder vijf achtbanen. Prima om met het hele gezin eens stoom af te blazen! Als u eerder liever wat flaneert door de stad, is het een fijn alternatief om een kijkje te gaan nemen langs de Nyhavn. Het is deel van de haven waar veel kleurrijke huisjes gevestigd zijn. Tijdens de zomerse dagen is dit de perfecte plaats voor een knus hapje en tapje.

De Vrijstad Christiania, die als onafhankelijk is erkend door de stad Kopenhagen, is de ideale gelegenheid voor wat lokale cultuur. Het wordt ook wel aangezien als hippie-stad, maar is beslist interessant omwille van hun plaatselijke en opmerkelijk verschil van bestuur. Het bruist er van kunst en op elk hoekje valt er wel wat nieuws te zien.

Naast deze unieke toppers, kunt u diverse musea bezoeken die allemaal rondom de stad terug te vinden zijn. Hier opnieuw, is het voor uzelf eenvoudig met de huurauto deze te bereiken. Zo heeft u het Vikingschip museum te Roskilde die slecht 30 kilometer uit het centrum gelegen is. Het museum overloopt voor u elke stap die optreedt bij het bouwen van een authentiek Vikingschip. Tevens kan u enkele pralen bewonderen die gesitueerd zijn in de Fjord.

Zowel velen onder u al weten, zijn de Denen befaamd voor hun gevoel van stijl en kunstzinnigheid. Daarom raden wij u aan een kijkje te gaan nemen in het Dansk Design museum. Deze spitst zijn doel hoofdzakelijk toe op het concept van interieur. U zult hier eigenaardige en originele meubels vinden, net zoals bestek, telefoons, …

Bent u zelf een mode liefhebber? Neemt u er dan een dagje op uit om lekker te gaan shoppen in de langste verkeersvrije winkelstraat van Europa! Er is voor elk wat wils, want hier kunt u terecht voor een echte Louis Vuitton tot een mooi jurkje van Hennes & Mauritz! De straatartiesten en – muzikanten brengen de sfeer erin en houden u gezelschap tijdens dit plezierige uitstapje.

Een reis naar Lyngby, Ballerup is absoluut de moeite waard.

Met een huurauto in Kopenhagen

Met een huurauto is het angenaam een stad te bezichtigen, maar tegelijkertijd de charmante buitenwijken te verkennen rondom Kopenhagen. Waar je je ook begeeft in de stad, u kunt binnen de 30 minuten één van de vele plaatsen bereiken die zeker de moeite waard zijn! Zo heeft u bijvoorbeeld als degelijke ontspanning de stranden rondom de stad. Deze zijn speciaal aangelegd enkele jaren geleden. Een goede variant op de drukkere binnenstad. Wees ervan op de hoogte dat u meer vrijheid zult hebben om te staan en gaan waar u maar belieft. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Kopenhagen Airport.