Vind de juiste auto in Zuid-Korea

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Zuid-Korea

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zuid-Korea:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Zuid-Korea

Korea is een van de top 20 reisbestemmingen in de wereld. Verspreidt over het land bevinden zich meer dan dertig speciaal ingerichte toeristische zones, alwaar de volledige ontwikkeling van het gebied gericht is op het accommoderen en verpozen van bezoekers. Elke zone heeft zijn eigen karakteristieke bezienswaardigheden en attracties. De hoofdstad Seoul alleen kent vijf verschillende zones: de Jongno regio bekend om de historische paleizen, het Myeong-dong winkel en cuisine centrum, de fashion regio Dongdeamun, de entertainment zone Itawon en de Jamsil regio waar rust en sereniteit de hoofdelementen zijn. Met een rental car is Korea comfortabel te verkennen en kunt u zich geheel op uw eigen tempo verplaatsen binnen een zone, binnen een stad en binnen het land. HAPPYCAR garandeert dat u voor autoverhuur in Korea bij topbedrijven als AutoEscape, Holiday Autos en Thrifty de meest voordelige aanbieding kunt selecteren. Honderd procent betrouwbare auto’s tegen de laagste prijs.

Ontdek Korea
Korea staat bekend om haar schilderachtige landschappen die in elk van de vier seizoenen een andere aanblik hebben. Uitgestrekte heides met kleurige vegetatie, prachtige akkergebieden en sierlijke heuvels met bekoorlijke bronnen en kreken vormen het decor van een toer door Korea. Met name in de regio’s Ulsan, Busan, Gwangju en Gyeongsang zijn er veel bestemmingen die natuur toerisme bieden. Als deel van een schiereiland is Korea aan drie zijden omgeven door de zee, te weten de Gele Zee, de Japanse zee en de straat van Korea. Langs vrijwel de gehele kustlijn zijn er bijzondere plekken te vinden, waaronder diverse locaties die op de culturele erfgoedlijst van de UNESCO voorkomen. Alle streken zijn via eersteklas wegen met elkaar verbonden, waardoor u ze met de auto makkelijk kunt aandoen. Bekijk op onze site de uitgebreide mogelijkheden voor autohuur in Korea en zorg ervoor dat u flexibel en comfortabel door het land kunt reizen.

Met een huurauto Korea ontdekken
Hallyu is in Korea de verzamelnaam voor de vele aspecten van Koreaanse cultuuruitingen. Het omvat presentaties van zowel traditionele als moderne dans, muziek, drama en kledij. Met name de hedendaagse Hallyu, waaronder K-drama, K-fashion, K-pop en K-culture is in trek en kent een scala aan opvoeringen. Fantastische shows met artistieke kostuums, schitterende aankleding van het podium en de modernste belichtingstechnieken. Bij het bezoeken van voorstellingen pakt een huurauto in Korea erg handig uit. U kunt die shows of culturele evenementen bezoeken die u het meeste aanspreken; ook wanneer ze niet in de directe omgeving van uw verblijfplaats plaatsvinden. Transport met de taxi kan in Korea vooral in de avonduren namelijk aardig aantikken. De Koreanen kennen een uitgebreide cuisine waarin rijst, noedels, vis en ander zeevoedsel en rundvlees een voorname rol vervullen. De traditionele schotels variëren per regio en staan bekend om het groot aantal bijgerechten. Kimchie, een gefermenteerd groentegerecht is de nationale spijs. Naast lokale eetgelegenheden zijn er in Korea ook veel Europese, Aziatische en andere internationale restaurants te vinden. Deze bevinden zich zowel binnen als buiten de toeristische zones. Het land kent ook een enorm aantal winkelcentrums, malls en markten waar u naar hartenlust kunt shoppen. Vooral op het gebied van elektronica en kleding is de keuze enorm. HAPPYCAR zorgt ervoor dat u met de perfecte rental car Korea in al haar facetten kunt ontdekken.

Rondreis door de regio Korea
Autohuur in Korea biedt u de ruimte om tijdens uw verblijf meerdere regio’s aan te doen. U heeft bovendien hierdoor ook de vrijheid om buiten de toeristische zones in een hotel of appartement te verblijven. Met HAPPYCAR bent u ervan verzekerd dat u voor autoverhuur in Korea de laagste prijs betaalt. Verken de Suanbo of Beagam regio’s waar veel beauty and wellness centrums zijn nabij de lokale natuurlijke warme bronnen met geneeskrachtige werking. Bezoek de uitgestrekte zeestranden van Boryeoung. Toer door de heuvelachtige gebieden met ongerepte natuur rond de Yongdusan, Gucheon-dong en Bugok zones. Of, stort u in het bruisende nachtleven van Seoel en de omliggende regio’s. Korea is er volledig op ingesteld om elke bezoeker te bekoren; en met een huurauto kunt u deze unieke gelegenheid maximaal benutten.