Vind de juiste auto in Kos

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 10 per dag

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kos - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 20:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 20:56 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 20:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 20:56 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 20:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 20:56 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 20:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2017 20:56 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kos:

★★★★★
★★★★★

4 tot 5 (16 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(4.2 tot 5 )
Overal genomen een zeer positieve ervaring!
Huurauto beoordeling van Francien L.- 30 jul. 2015 22:35
★★★★★
★★★★★
(4.3 tot 5 )
Verre reis gemaakt met happycar, goed bevallen prima service, uitstekende prijs en de ervaring was om niet te vergeten, thankx happycar.
Huurauto beoordeling van Alina L.- 29 jul. 2015 16:12
★★★★★
★★★★★
(4.3 tot 5 )
Het was zo gebeurt en zonder gedoe, bedankt happycar
Huurauto beoordeling van Jos R.- 28 jul. 2015 03:06

Autohuur Kos

 

Kos het bekende en populaire Griekse eiland waarnaar vele Nederlandse toeristen jaarlijks op reis gaan. Dit prachtige eilanden is te vergelijken met de andere bekende eilanden zoals Rhodos en staat ook wel bekend als het Eiland van Hippocrates, de grondlegger van de geneeskunde. Kos is een eiland dat erg in trek is bij zowel jong en oud. Wil je het avontuur op Kos helemaal compleet maken? Bekijk dan de mooie Autoverhuur Kos deals via HAPPYCAR. Hiermee kan je niet alleen de beste Autohuur Kos deals maken die voordelig zijn voor je portemonnee, maar je kan ook kijken naar het type huurauto's waarmee jij Kos wilt gaan ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor mooie Rental Car Kos deals voor Avis of Enterprise. Ontdek Kos met een huurauto en je zal ook veel meekrijgen van de prachtige natuur, de stoere bezienswaardigheden en de regio van Kos!

Ontdek Kos
Het prachtige eiland Kos behoort bij Griekenland. In de oude geschiedenis heeft het eiland vele namen gekend waaronder Karis en Merpis. De naam 'Kos' zoals we eiland nu kennen is pas veel later gekozen. De naam Kos is geïnspireerd door de zeekrab die op de oude munten van Kos heeft gestaan. Kos heeft al heel veel eeuwen mogen doormaken. In de tijd van de oude Grieken was het eiland bewoond door bijvoorbeeld de grondlegger van de geneeskunde, Hippocrates. In de moderne tijd heeft het eiland ook veel mogen meemaken. Zo is het in de Tweede Wereld oorlog ook niet bespaard gebleven en heeft het ook een Duitse bezetting meegemaakt nadat Italië een nederlaag heeft geleden tegen de Duitse troepen. Kos werd in 1943 ingenomen door de Duitsers waarna het aan het einde van de oorlog door de Britse troepen weer werd bevrijd.

Kos heeft een aardig vlak en plat landschap. Het hoogste punt van het eiland bevindt zich in het Zuiden. Met een hoogte van 846 meter kijkt het gebergte genaamd Dikteos boven de rest van het landschap uit. Het landschap van Kos strekt zich tot ruim 290 km2 uit en het eiland kent een totale lengte van 50 km. Kenmerkend voor het landschap van Kos is dat de natuur zijn vrije loop heeft. Er zijn dan ook weinig wegen aangelegd op het eiland maar wel aardig wat toeristische paden. Op het Noorden van het eiland zijn wat warmwaterbronnen te vinden die naar zeggen geneeskrachtige werkingen hebben. Wat daarnaast ook opvalt aan het landschap van Kos is dat er vele stranden te vinden zijn waar jaarlijks veel toeristen naar toe trekken. Voor de mensen die een grote waarde hechten aan de natuur zijn er ook aardig wat bossen en parken te vinden op het eiland.

Met een huurauto Kos ontdekken
Naast de prachtige natuurgebieden kent Kos ook aardig wat bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn. Zo is er een plaats genaamd Zia. Dit plaatsje ligt bij het Dikeosgebergte. Wat dit plaatsje speciaal maakt is dat er veel lokale maar ook alledaagse producten te koop zijn. De Embros Therme is ook een bezienswaardigheid dat erg in trek is bij toeristen. Heb je altijd willen genieten van de krachten van de natuur en willen ontspannen in een warmwaterbron? Dan is dit de plek die je zeker niet mag overslaan. De toegang is geheel gratis dus geniet ervan!

Op Kos kan je genieten van het heerlijke Middellandse zee klimaat. De wintermaanden kennen geen temperatuur dat onder de 15 graden dipt en de zomers zijn er heerlijk warm waarbij er zelfs temperaturen van rond de 40 graden kunnen worden behaald! Geniet van lekker eten in de stad waarbij je voor een goedkope prijs uit eten kan gaan. Omdat het eiland een enorm populaire trekpleister is voor toeristen, is de keuken ook erg uitgebreid. Zo kan je er natuurlijk terecht voor klassieke Griekse gerechten zoals Giros maar is een patatje met mayonaise, saté of pizza het eiland niet vreemd!

Rondreis door de regio Kos
Niet alleen Kos is geweldig om te bezoeken, maar als je met je huurauto ook een beetje van de regio wilt leren kennen, zijn er genoeg plaatsen waar je naar uit kan wijken. Bezoek bijvoorbeeld Bodrum. Vanuit de haven van Kos reis je al binnen een uur naar deze prachtige badplaats. Linionas is ook een bezoekje waard. Dit rustige plaatsje is ideaal om naar toe te gaan als je even van de toeristische drukte wilt ontsnappen.

Wij wensen je een goede reis!