Vind de juiste auto in Kroatië

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 8 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kroatië - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 04:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 04:48 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 04:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 04:48 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 04:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 04:48 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 04:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 04:48 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kroatië

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kroatië:

4.4 tot 5 (465 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Goede service, vriendelijk geholpen en een prima auto.
Huurauto beoordeling van Danny R.- 18 feb. 2018 20:50
(5 tot 5 )
De auto huren was geen probleem, en is prima afgehandeld. De auto inleveren op Curaçao heeft mij bijna mijn vlucht gekost. Maw ik zou het zo niet weer doen. De vrouw achter de balie heeft er bijna 1 uur over gedaan om mij mijn autorizised papieren terug te geven. Ik heb de auto doorpersoonlijke omstandigheden 5 dagen eerder ingeleverd. Ze ging tellen en bleef tellen, dat het niet in orde was. Ongelooflijk. Ik had ook graag 5 dagen een tegemoetkoming willen hebben op mijn bedrag. Ik heb het opgegeven om dit bespreekbaar te maken. Nee, ik neem op Curaçao wel een auto, en ga dit niet vooraf bespreken. Had me veel zenuwen bespaard.
Huurauto beoordeling van Truus F.- 17 feb. 2018 08:40
(5 tot 5 )
Goede service lekker dat het op schiphol zelf was aangezien ik weer heel vroeg wegvloog uit Nederland.
Huurauto beoordeling van Erica S.- 16 feb. 2018 06:30

Autohuur Kroatië

Kroatië, officieel de Republiek Kroatië is een unitaire democratische parlementaire republiek op het kruispunt van Centraal-Europa, de Balkan en het Middellandse Zeegebied. De hoofdstad en grootste stad is Zagreb. Het land is verdeeld in 20 provincies en beslaat zo’n 56.500 vierkante kilometer. Het land kent diverse landschappen en heeft vooral een continentaal en mediterraan klimaat. De Adriatische Zee kust van Kroatië bevat meer dan duizend eilanden die u met een veerboot kunt bezoeken. Sinds 1 juli 2013 is Kroatië toegevoegd aan de Europese Unie en is daarmee 28e lidstaat. Geniet u in dit land van het prachtige landschap en de vele leuke steden.


Bezienswaardigheden in Kroatië

Kroatië is een land dat u met een huurauto goed kunt ontdekken. Met een huurauto zorgt u er bijvoorbeeld voor dat u de verschillende natuurparken, steden en stranden op uw eigen tempo kunt bekijken. U kunt als eerst naar Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Zagreb is een prachtige stad waar u kunt genieten van de vele indrukwekkende bezienswaardigheden. Gaat u met de huurauto bijvoorbeeld naar het archeologisch museum, het nationale theater, de kathedraal van Zagreb of de botanische tuin. Na deze prachtige stad rijdt u met een huurauto Kroatië eenvoudig naar de Plitvicemeren. De Plitvicemeren is het oudste nationale park in Zuidoost-Europa en het grootste nationale park in Kroatië. Het nationale park werd opgericht in 1949 en is gelegen in het bergachtige karst gebied van centraal Kroatië, bij de grens met Bosnië en Herzegovina. De belangrijke noord-zuid route, die door het nationale park loopt, verbindt het Kroatische binnenland met de regio in de Adriatische kust. Het beschermde gebied strekt zich uit over zo’n 300 vierkante kilometer en is zeer populair door haar mooie meren en watervallen. Wanneer u van de Plitvicemeren met de huurauto naar Split rijdt, vergeet u dan niet om van het uitzicht tijdens de reis te genieten. Split is de tweede grootste stad van Kroatië en is één van de populairste vakantiebestemmingen in dit land. Op de gelijknamige luchthaven vindt u genoeg autoverhuurpartners van HAPPYCAR.

Gaat u met een huurauto naar de Kathedraal Saint Dominus en naar het Diocletian’s paleis. De stad heeft een rijke geschiedenis en dit is in de stad nog goed terug te zien. Bekijkt u de oude Romeinse monumenten en maakt u een wandeling over de boulevard. In Kroatië kunt u heerlijk eten op een van de vele terrasjes. De Kroatische traditionele keuken varieert van de ene regio naar de andere. Dalmatië en Istrië putten culinaire invloeden van Italiaanse en andere mediterrane keukens. Gerechten die prominent aanwezig zijn, zijn diverse soorten vis, gekookte groenten en pasta, evenals specerijen zoals olijfolie en knoflook. In Kroatië kunt u per huurauto naar één van de stranden die het land rijk is. Gaat u bijvoorbeeld naar het strand Vrulja, een mooi kiezelstrand ten zuiden van Split. Het strand is omgeven met dennenbomen, vijgbomen en olijfboomgaarden. Daarbij is water van de zee adembenemend blauw en zijn de zonsondergangen ontzettend mooi. Als u een prachtige kustlijn wilt zien, maak dan een uitstapje naar Zadar. Een populaire bestemming in de buurt is ook Montenegro. Hier rijdt u met een huurauto gemakkelijk heen vanuit bijvoorbeeld Dubrovnik.


Auto huren in Kroatië

Poreč is naast Split een van de populairste vakantie bestemmingen van Kroatië. In deze regio vindt u vele campings waar jaarlijks duizenden mensen hun vakantie komen vieren. Gaat u met de huurauto naar de Baredine cave of naar enkele musea die de stad rijk is. Iets wat u in Kroatië niet mag missen zijn de Brijuni eilanden. Deze eilanden staan bekend om hun diversiteit aan flora en fauna. Zo kunt u er heerlijk wandelen en genieten op een van de verschillende stranden. Met een huurauto in Kroatië zorgt u ervoor dat u kunt gaan en staan waar uzelf wilt. Zo kunt de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezichtigen en tijdens uw reis kunt u genieten van het prachtige uitzicht. Door een auto te huren in Kroatië zorgt er voor dat u een vakantie heeft om nooit te vergeten.