Vind de juiste auto in Kuopio

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Kuopio

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kuopio:

4.6 tot 5 (62 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur Kuopio

Voor wie de mooiste plekken van Scandinavië wil ontdekken, is Kuopio een echte aanrader. Deze fraaie stad ligt in het noordoosten van Finland en is tevens de grootste stad van het gebied. Kuopio wordt omringd door het meer genaamd Kallavesi. Het is een erg levendige stad met veel culturele voorzieningen en winkels. Om het maximale uit het bezoek aan Kuopio te halen is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met een rental car Kuopio bezichtigen geeft veel vrijheid en flexibiliteit in vergelijking tot bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Huurauto vergelijkingssite HAPPYCAR vindt gegarandeerd de beste huurauto en ook nog tegen de laagste prijzen! HAPPYCAR is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur, waar alle mogelijke aanbiedingen te vergelijken zijn in één simpel overzicht. Zo is er via HAPPYCAR een huurauto voor elke gelegenheid. Met HAPPYCAR, partner van onder andere Europcar en AutoEurope, wordt met een rental car Kuopio ontdekken gemakkelijk, flexibel en bovendien biedt HAPPYCAR gegarandeerd het meeste waar voor het geld! Autoverhuur Kuopio was nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek Kuopio
Het klimaat in Kuopio is erg wisselend. In de wintermaanden komt de temperatuur overdag niet boven de -7 graden, maar vanaf mei tot en met augustus is het in Kuopio zeer aangenaam met temperaturen tussen de 13 en 22 graden. In Kuopio zijn veel onderwijsinstellingen te vinden. De stad heeft een universiteit die speciaal gericht is op de gezondheidszorg. Kuopio staat internationaal namelijk vooral bekend als centrum voor de gezondheidszorg. Door deze onderwijsinstellingen zijn er veel studenten in de stad. Van oudsher heeft de stad als belangrijkste industriële nijverheid de houtverwerking. Hierdoor is de binnenhaven een belangrijk onderdeel van de stad.

Met een huurauto Kuopio ontdekken
In Kuopio is genoeg te zien en te doen. HAPPYCAR vindt de meest geschikte huurauto van autohuur Kuopio om zo niks te hoeven missen! De Puijo Toren is een bijzondere bezienswaardigheid. Deze 75 meter hoge toren is de eerste toren in Scandinavië die een ronddraaiend restaurant in de top heeft. Vanuit de Puijo Toren is er bovendien een schitterend uitzicht over de omgeving van Kuopio. Wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van Kuopio kan in het Kuopio Cultuurhistorisch Museum elf houten huizen bezichtigen. Aan deze huizen kan men zien hoe de mensen in Kuopio leefden in de achttiende eeuw. In het Kuopio Kunstmuseum zijn verschillende werken te zien van lokale schilders. Deze waren vooral geïnspireerd door de thema’s uit de omgeving van Kuopio, met name de natuur. Winkelen in Kuopio betekent voornamelijk de Kuopio markt, waar diverse leuke dingen te koop zijn. Zo zijn er verse producten, mooie spullen en ook de beroemde Finse vistaartjes. In de Markthallen staan zo’n dertig kramen met lokale producten.

Rondreis door de regio Kuopio
In de omgeving van Kuopio zijn genoeg bezienswaardigheden. HAPPYCAR vindt de huurauto die het mogelijk maakt om deze goedkoop en flexibel te bezoeken. In de winter is Kuopio  een perfecte plaats voor de wintersport. Zo zijn er drie skigebieden die het meest bezocht worden. Dit zijn de skicentra in Takho, Puijo en Kasurila. Hier kan men naast het skiën, ook langlaufen of met een sneeuwscooter op pad. Voor gezinnen met kinderen is het Kuopio Dierenpark een echte aanrader. Met meer dan tweehonderd dieren geeft dit park een dag plezier voor jong en oud. In de Rauhalathi Spa is er ook van alles te beleven voor het hele gezin. Zo zijn er tennisbanen, minigolfparken en bowlingbanen. Ook zijn er verwarmde zwembaden, sauna’s en glijbanen.  Kortom, er is genoeg te beleven in Kuopio en omstreken! Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Kuopio. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. Huurautovergelijkingssite HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Kuopio te bieden heeft en is daarmee gegarandeerd de beste keus!