Vind de juiste auto in Kusadasi

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Kusadasi - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 09:48 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 09:48 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 09:48 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 09:48 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kusadasi

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kusadasi:

4.6 tot 5 (50 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur Kusadasi

Kusadasi, is een van de meest populaire vakantieoorden in Turkije. Het biedt een uitstekende omgeving voor een onvergetelijke vakantie. Gelegen aan de westkust van Turkije op 90 kilometer ten zuiden van Izmir is Kusadasi de meest aantrekkelijke stad aan de Egeïsche Zee, want het is dicht bij de belangrijke historische plaatsen zoals Efeze, Didyma, Priene en Milete. Dankzij een huurauto in Kusadasi kun je gemakkelijk de hele streek bekijken. Kusadasi is meer dan de moeite waard om eens lekker naartoe op vakantie te gaan.

Klimaat in Kusadasi
Kusadasi heeft een typisch mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters, waardoor er een lange toeristisch seizoen is. Deze prachtige stad baadt in de zon voor 300 dagen van het jaar.

 

Bezienswaardigheden in Kusadasi
Met je rental car in Kusadasi kun je verschillende kanten op. Je kunt naar talrijke poederachtige zandstranden met warm en helder water. Er heerst een rustige sfeer, met een grote verscheidenheid aan water en strand faciliteiten. Windsurfen, waterskiën, zeilen en beachvolleybal zijn slechts een paar keuzes voor de liefhebbers van het actieve leven. Na het zonnen gedurende de dag, wacht de stad met een prachtige zonsondergang. Als de zon ondergaat kun je naar de sfeervolle cafés en restaurants op de palmen omzoomde boulevard. Het is een grote vreugde en een komen en gaan van de jachten en schepen. De restaurants, met een verscheidenheid aan verse zeevruchten en vis en Egeïsche specialiteiten, bieden een heerlijke maaltijd in Kusadasi. Na het eten kun je dansen in een levendige bar of een disco tot het ochtendgloren.

De Kusadasi Setur Marina is een van de grootste en best uitgeruste jachthavens in Turkije met de capaciteit van 629 jachten. De haven wordt jaarlijks bezocht door zo'n 3000 boten.

Kunst en cultuur in Kusadasi
Afgezien van de grote historische schoonheden rondom Kusadasi, heeft de stad ook uitstekende voorbeelden van Ottomaanse en Turkse moskeeën, gelegen in het centrum. "The Fortress moskee", gebouwd door de keizer Okuz Mehmet Pasa in de 17e eeuw, is de meest indrukwekkende en monumentale moskee in Kusadasi. De moskee biedt plaats aan 550 personen. Het grootste deel van de moskee is vierkant en bedekt door een grote loden koepel met de steun van 12 bogen. HEt binnenste deel van de koepel is versierd met geometrische ontwerpen en planten motieven. De toegangsdeuren is het beste voorbeel van houtbewerking van de Ottomaanse tijd, versierd met parelmoer. Tussen de 16 glas-in-loodramen, zijn er olieverfschilderijen te vinden.
De Hanim Moskee werd in 1658 gebouwd in de naam van Haji Hatice Hatun, maar werd vernietigd in 1922. De moskee werd herbouwd door de inwoners van Kusadasi tussen de jaren 1951-1957. De muren van de minaret behoren tot de originele constructie. De eenvoudig ingerichte moskee wordt omringd door een loden koepel. "Haji Ibrahim Moskee" is een voorbeeld van een andere 17-eeuwse stijl van de Ottomaanse architectuur. Het houten plafond van de rechthoekige moskee is bedekt met dakpannen. "De Turkmeense moskee" en "The Camiatik moskee" zijn de andere bezienswaardigheden zich in het centrum van Kusadasi bevinden in verschillende wijken. Er is altijd een goede verbinding over de weg en het is mogelijk je huurauto te parkeren op ruime parkeerplaatsen.

Autohuur in Kusadasi
Nadat je je vakantie naar Kusadasi hebt geboekt, is het verstandig om via HAPPYCAR direct een auto te huren. Je kunt terecht bij een autoverhuur in Kusadasi naar keuze. Avis, AutoEurope en AutoEscape zijn voorbeelden van een aantal gerenommeerde autoverhuurbedrijven die te vinden zijn in Kusadasi. Aan de hand van je persoonlijke wensen kun je een auto huren die bij je past. Uiteraard is het wel zo dat je in het bezit moet zijn van een erkend rijbewijs voordat je een auto kunt huren via HAPPYCAR. Er zijn 2 grote internationale luchthavens in de buurt van Kusadasi. De eerste is de internationale luchthaven van Izmir(ADB), die op 80 kilometer van Kusadasi ligt en de andere is Bodrum Airport (BJV), dat is 130 km van Kusadasi. Op deze plekken kun je direct in een huurauto naar keuze wegrijden naar je hotel of motel in de omgeving van Kusadasi. Er zijn verschillende snelwegen en verharde wegen in Kusadasi zodat er comfortabel gereden kan worden. Dankzij een huurauto zie je net even wat meer van de omgeving.