tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in La Gomera - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
Volkswagen Up
Volkswagen Up
gevonden op 8 okt. 2016 20:12 uur
Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
gevonden op 8 okt. 2016 20:12 uur
Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Opel Combo Kombi AC
Opel Combo Kombi AC
gevonden op 3 aug. 2016 18:29 uur

Autohuur La Gomera

La Gomera is zo wordt gezegd de laatste plaats waar Christoffer Columbus met zijn vloot stopte, voordat hij zeil zette naar de nieuwe wereld en het Latijns Amerikaanse continent ontdekte. In San Sebastian is de woning waar hij voor zijn reis heeft verbleven een klein pelgrimsoord geworden voor de gene die naar La Gomera komen. La Gomera beschikt net als de rest van de Canarische Eilanden over prachtige landschappen, bossen, vulkanisch gesteente en ook hier weer bananen plantages, de bananen hier zijn overigens niet bestemd voor de export maar zijn voor lokaal verteer. Wanneer u opzoek bent naar een eiland dat nog niet overspoeld is door de massa toerisme, dan moet u zeker op La Gomera zijn, het land wordt nog steeds gecultiveerd door de boeren die er al generaties lang leven en deze maken dan ook het grootste gedeelte op van de mensen die op La Gomera leven. Hierdoor kent La Gomera nog vele oude gebruiken en tradities die tot op de dag van vandaag worden voortgezet.

Auto huren La Gomera
La Gomera heeft een unieke natuur, het eiland is nagenoeg rond en heeft de vorm van een geschilde sinaasappel waar de partjes van zijn uitgehaald, hierdoor worden er diepe ravijnen gecreëerd die overgroeid zijn met een regenwoud van Laurier bomen. Het eiland heeft prachtige natuur en deze kunt u bezichtigen door er op uit te trekken, maar u kunt natuurlijk ook op het eiland een auto huren met autoverhuur La Gomera en het eiland in alle rust en vrijheid ontdekken. Gomerianen hebben overigens ook een unieke manier om over de heuvels en in het woud met elkaar te communiceren, ze fluiten met hoge tonen in een taal genaamd Silbo. Eigenlijk was dit de taal van de Guanchen, maar al snel hebben de Spanjaarden dit overgenomen bij de inname van het eiland. Wanneer u overigens een strand aanbidder bent kunt u op La Gomera naar Valle Gran Rey, een conglomeratie van kleine badplaatsen die één geworden zijn. Op deze stranden kunt u genieten van de zee en het zwarte zand. Aan de kusten vindt men overigens ook prachtige Basalt formaties die lijken te zijn gebouwd, het zijn bijna prefecte staven die uit het landschap steken en een beetje lijken op een mooie vormen gedrukte bos spaghetti. Om het eiland echt te waarderen kunt u het beste een van de routes om het eiland rijden. De Canarische zon en het rustige leven op het eiland zijn een van de hoogte punten van La Gomera. Verder wanneer u zich op La Gomera bevind kunt u ook gaan duiken of wat op het eiland zeer populair is door het vulkanische terrein, mountainbiken. Het terrein leent zich dan ook prima om een dagje actief op de pedalen te staan en kan een welkome afwisseling zijn van het liggen op het strand. Daarnaast kunt u natuurlijk een auto huren in La Gomera en het eiland verkennen wanneer u met autohuur La Gomera onderweg bent komt u langs prachtige vulkanische landschappen en idyllisch gelegen huizen.

Autoverhuur La Gomera.
Wanneer u op La Gomera bent hoeft het natuurlijk niet bij dit eiland te blijven, wat dacht u er van om op de boot te stappen en de tocht te maken naar Fuerte Ventura, nog een prachtig vulkanisch eiland waar men zich zal vergapen aan de mogelijkheden om een zeer unieke flora en fauna te zien op dit eiland, verder zijn er vele karakteristieke dorpen die allen zo hun eigen reden hebben om te bezoeken. Daarnaast kunt u ook de overstap maken naar het bekendste eiland van de Canarische Eilanden Gran Canaria, dit is het meest populaire eiland en u kunt hier dan ook van alles doen en vinden. U kunt bijvoorbeeld naar een van de prachtige stranden gaan waar het eiland om bekend staat of u kunt gaan duiken naar zelfs scheepswrakken op de bodem van de oceaan. Maar u kunt er ook snorkelen en de subtropische vissen zien. Voor de meer cultuur aangelegde medemens zullen de pittoreske dorpen die meer land inwaarts liggen een goede aanvulling zijn op hun vakantie, voor degene die actiever aangelegd zijn is parasailen of bergbeklimmen een optie, kortom er zijn mogelijkheden genoeg op dit prachtige eiland. Wanneer u graag in de avond uit gaat dan is hier meer dan genoeg gelegenheid toe in het legendarische nachtleven van Gran Canaria, Playa del Ingles is dan de plek waar u moet zijn. Met car rental La Gomera is het allemaal mogelijk en maakt u misschien wel een prachtige toer over de eilanden die allen eigen hun unieke uitstraling, flora en fauna en cultuur hebben. Maar u kunt natuurlijk ook met autohuur La Gomera naar uw favoriete stranden rijden om er dagen door te brengen in de warme sub-Afrikaanse zon.