Vind de juiste auto in La Gomera

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in La Gomera - Goedkoopste aanbiedingen

Opel Corsa

Opel Corsa

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 8 okt. 2016 18:11 uur.

Ford Kuga SUV

Ford Kuga SUV

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 8 okt. 2016 18:11 uur.

Nissan Qashqai SUV

Nissan Qashqai SUV

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 okt. 2016 12:56 uur.

Beoordeling autoverhuur in La Gomera

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in La Gomera:

4.8 tot 5 (13833 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45
(4.5 tot 5 )
goedkoop
Huurauto beoordeling van Chris S. - 21 jun. 2017 20:27

Autohuur La Gomera

La Gomera is zo wordt gezegd de laatste plaats waar Christoffer Columbus met zijn vloot stopte, voordat hij zeil zette naar de nieuwe wereld en het Latijns Amerikaanse continent ontdekte. In San Sebastian is de woning waar hij voor zijn reis heeft verbleven een klein pelgrimsoord geworden voor de gene die naar La Gomera komen. La Gomera beschikt net als de rest van de Canarische Eilanden over prachtige landschappen, bossen, vulkanisch gesteente en ook hier weer bananen plantages. De bananen hier worden niet gebruikt voor de export, maar voor lokaa verteer. Wanneer u opzoek bent naar een eiland dat nog niet overspoeld is door de massa toerisme, dan moet u zeker op La Gomera zijn. Het eiland wordt nog steeds gecultiveerd door de boeren die er al generaties lang leven en deze maken dan ook het grootste gedeelte op van de mensen die op La Gomera leven. Hierdoor kent La Gomera nog vele oude gebruiken en tradities die tot op de dag van vandaag worden voortgezet.

La Gomera
La Gomera heeft een unieke natuur. Op het eiland vindt u er diepe ravijnen die overgroeid zijn met een regenwoud van Laurier bomen. Met een huurauto kunt u de natuur in al uw rust en vrijheid ontdekken. Gomerianen hebben overigens ook een unieke manier om over de heuvels en in het woud met elkaar te communiceren, ze fluiten met hoge tonen in een taal genaamd Silbo. Eigenlijk was dit de taal van de Guanchen, maar al snel hebben de Spanjaarden dit overgenomen bij de inname van het eiland. Wanneer u graag naar het strand wilt gaan kunt u naar Valle Gran Rey. Dit is een conglomeratie van kleine bladpaatsen die één zijn geworden. Op deze stranden kunt u genieten van de zee en het zwarte zand. Aan de kusten vindt u ook prachtige Basalt formaties die lijken te zijn gebouwd. Het zijn bijna prefecte staven die uit het landschap steken en een beetje lijken op een mooie vormen gedrukte bos spaghetti. Om het eiland echt te waarderen kunt u het beste een van de routes om het eiland rijden. De Canarische zon en het rustige leven op het eiland zijn een van de hoogte punten van La Gomera. Verder wanneer u zich op La Gomera bevind kunt u ook gaan duiken. U kunt er ook voor kiezen om te gaan mountainbiken door het vulkanische terrein, dit is zeer populaire activiteit. Het terrein leent zich dan ook prima om een dagje actief op de pedalen te staan en kan een welkome afwisseling zijn van het liggen op het strand. Daarnaast kunt u met een huurauto het eiland verkennen en langs de prachtige vulkanische landschappen idyllische gelegen huizen rijden.

Canarische Eilanden
Wanneer u op La Gomera bent hoeft het natuurlijk niet bij dit eiland te blijven, wat dacht u er van om op de boot te stappen en de tocht te maken naar Fuerte Ventura. Ook dit is een prachtig vulkanisch ieland, waar u zich zult vergapen aan de mogelijkheden om een unieke flora en fauna te zien op dit eiland. Verder zijn er vele karakteristieke dorpen die allen zo hun eigen reden hebben om te bezoeken. Daarnaast kunt u ook de overstap maken naar het bekendste eiland van de Canarische Eilanden; Gran Canaria. Dit is het meest populaire eiland en u kunt hier dan ook van alles. U kunt bijvoorbeeld naar een van de prachtige stranden gaan waar het eiland om bekend staat of u kunt gaan duiken naar zelfs scheepswrakken op de bodem van de oceaan. U kunt hier ook gaan snorkelen en subtropsche vissen zien. Voor de meer cultuur aangelegde medemens zullen de pittoreske dorpen die meer land inwaarts liggen een goede aanvulling zijn op hun vakantie. Wanneer u wat actiever bent aangelegd kunt u ook gaan paraseilen of bergbeklimmen. Kortom; er zijn voldoende mogelijkheden op dit prachtige eiland. Wanneer u graag in de avond uit gaat dan is hier meer dan genoeg gelegenheid toe in het legendarische nachtleven van Gran Canaria. Playa del Ingles is dan de plek waar u moet zijn.