tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur Langkawi

Langkawi is een prachtige archipel gelegen in het noordwesten van Maleisië waar natuur en rust centraal staan. De tropische archipel ligt 30 kilometer van de kust van het Maleisisch vasteland en bestaat naast het hoofdeiland Langkawi, uit ongeveer 100 kleinere veelal onbewoonde eilanden. Langkawi staat bekend om haar uitmuntende stranden, kristalheldere water, heerlijke klimaat en bovenal prachtige natuur.  Daarnaast is het eiland aangewezen als toeristische bestemming waardoor het eiland bovendien belastingvrij is! Winkelen in een modern winkelcentrum of traditionele markt wordt daarmee wel heel aantrekkelijk.Enkel met een huurauto Langkawi ontdekken maakt het mogelijk om van alle facetten van het prachtige tropische eiland te kunnen genieten. Langkawi beschikt over een veilig en rustig wegennet. De binnenlanden kunnen echter te stoffig zijn voor gehuurde brommers en vervoer per taxi is omslachtig en kostbaar omdat ze op hun gasten moeten wachten. Daarom is voor een uniek verblijf met een rental car Langkawi ontdekken de beste optie. Vergelijkingswebsite HAPPYCAR maakt via autoverhuur Langkawi toegankelijk en werkt daarbij samen met erkende  partners als Argus Car Hire en Holiday Autos. HAPPYCAR is betrouwbaar, goedkoop en garandeert een uitstekende start van de vakantie!

Ontdek Langkawi
In 2007 werd Langkawi uitgeroepen tot UNESCO Geopark waarmee de archeologische, ecologische en culturele waarde van het eiland zijn bevestigd. Via autoverhuur Langkawi haar ongerepte stranden en jungle ontdekken? Dat is uiteraard mogelijk, maar de status van Geopark toont aan dat het eiland meer te bieden heeft dan enkel de uitgestrekte stranden en kristalheldere wateren. Er zijn voldoende mogelijkheden voor de actieve bezoekers en cultuurliefhebbers. De oude gebouwen worden gekenmerkt door onder andere typisch Chinese en Engelse koloniale bouwstijl. Ook een dagje winkelen behoort tot de mogelijkheden. Meer zin in iets actiefs? Waarom Langkawi niet per fiets verkennen? Het eiland is relatief vlak en uitstekend geschikt voor een mooie fietstocht. Doe dit wel in de ochtenduren, voordat het te warm wordt. Een dagje winkelen begint bij de Cenang Mall. Dit nieuwe winkelcentrum is van alle gemakken voorzien en beschikt uiteraard over airconditioning. Ideaal om naast het doen van leuke aankopen, ook de tropische hitte voor even achter je te laten. Een dagje op stap met de kinderen? Bezoek Oriental Village, een klein dorp dat een impressie moet geven van het Azië van weleer.  De nodige attracties in het dorp zijn gericht op met name de jonge bezoekertjes.

Rondreis door de regio Langkawi
Met een huurauto Langkawi verkennen opent ook de meer afgelegen plekken op het eiland voor bezoekers.  Een must see is de Langkawi Sky Bridge in combinatie met de Langkawi kabelbaan. De 2.2 kilometer lange kabelbaan voert bezoekers naar de op een na hoogste top op het eiland op een hoogte van maar liefst 700 meter.  Uiteraard levert dit adembenemende uitzichten op. Vanaf het hoofdstation van de kabelbaan is ook de befaamde Langkawi Skybridge bereikbaar. Deze 125 meter lange voetgangersbrug uit 2004 is op 700 meter hoogte gebouwd en hangt 100 meter boven de grond. Bij helder weer zijn de uitzichten onovertrefbaar! Een hoogtepunt van elk verblijf is om met een rental car Langkawi’s beroemde Telaga Tujuh (Seven Wells) watervallen te bezoeken. De naam van de groep watervallen refereert aan de zeven natuurlijke bronnen die boven op de berg liggen. Het is een pittige, maar prachtige wandeling van ongeveer 45 minuten om hier te komen. Onderweg door de jungle is er een grote kans om apen en neushoornvogels tegen te komen! Eenmaal bovengekomen kan een verkwikkende duik worden genomen in een van de bronnen. De Telaga Tujuh Waterfalls liggen in het noordwesten van het eiland en zijn uitstekend bereikbaar met autohuur Langkawi. Vanaf de haven in Telaga hoeven enkel de borden Seven Wells/Telaga Tujuh gevolgd te worden. De auto kan veilig op de parkeerplaats bij de waterval worden achtergelaten voor de wandeling naar de top. Ook zijn de steden Kuala Lumpur en Penang zeker de moeite waard om heen te rijden met uw huurauto van HAPPYCAR.