Vind de juiste auto in Las Palmas de Gran Canaria

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2017 03:45 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2017 08:11 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2017 06:38 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2017 06:38 uur.

Beoordeling autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Las Palmas de Gran Canaria:

4.6 tot 5 (86 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria, ook wel bekend als Las Palmas is samen met Santa Cruz de hoofdstad van het eiland Gran Canaria. Daarbij is Las Palmas de meest dichtbevolkte stad in de autonome gemeenschap van de Canarische Eilanden en de negende grootste stad van Spanje. Las Palmas is de grootste stad van de Europese Unie die buiten het Europese continent gelegen is. Het is gelegen in het noordoostelijke deel van het Spaanse eiland Gran Canaria op zo’n 150 kilometer uit de noordwestelijke kust van Afrika. Las Palmas heeft een subtropisch klimaat met het gehele jaar door milde tot warme temperaturen. Hierdoor zijn er veel mensen die naar Las Palmas komen om te overwinteren. De stad werd opgericht in 1478 en werd tot de 17e eeuw beschouwd als de enige hoofdstad van de Canarische Eilanden.

Auto Huren in Las Palmas
Een van de makkelijkste manieren om de stad Las Palmas te ontdekken is met een huurauto. U kunt uw huurauto op de luchthaven van Las Palmas ophalen.. Wanneer u een huurauto wilt boeken kunt u dit het beste van te voren online doen. Als u dan aankomt op de luchthaven bent u zeker van een huurauto. U kunt dit van te voren regelen via HAPPYCAR. Wij vergelijken de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven en vinden zo voor u de beste auto tegen de laagste prijs. Wanneer u aankomt op de luchthaven kunt u uw auto gelijk ophalen en eenvoudig uw reis vervolgen.

Met uw huurauto kunt u als eerste gaan naar Museo Canario, een van de belangrijkste musea van de stad.  Het museum heeft een waardevolle collectie van Canarische archeologische objecten, die in de 16 zalen van het musuem worden tentoongesteld. Het is uitgerust met een bibliotheek met meer dan 60.000 artikelen die dateren uit 1785 tot nu. Veel van deze artikelen hebben betrekking op onderwerpen over de Canarische Eilanden. Iets wat zeker niet op uw lijstje mag ontbreken is het Santa Anakathedraal, een prachtige kathedraal gelegen in de wijk Vegueta. De kathedraal bestaat uit twee torens en is gebouwd in de renaissance, neo-klassiek en gotische bouwstijlen. Ook met u met uw huurauto niet ver verwijdert van Casa de Colón. Het Casa de Colón was de rust en reparatie plaats voor Columbus en zijn schip, La Pinta. Die hij gebruikt op weg naar de Nieuwe Wereld in 1492. Vandaag de dag is het een museum waar u informatie kunt vinden over Colombus en zijn ontdekkingstocht naar de Nieuwe Wereld. Na deze bezienswaardigheden wordt het u aangeraden om een kijkje te nemen bij de internationale haven, La Luz. Vanaf hier kunt u lopen vanaf de haven naar een van de verschillende stranden van de stad. Het grootste strand van de stad is Playa de Las Canterasen en is gelegen aan de westzijde van de wijk Guanarteme. Het strand en de wijk Guanarteme verbinden het schiereiland, La Isleta, met de rest van het eiland. Verder zijn op er op het eiland vele verschillende festivals te vinden. Zo kunt u in februari naar Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria, een van de meest bekende carnavals van Spanje. Elk jaar wordt dit festival door meer dan 200.000 mensen bezocht. Daarnaast kunt u in de wijk Vegueta genieten van het uitgaansleven van de stad.

Bezienswaardigheden in Las Palmas
De stad Las Palmas is zeer divers en heeft u alles te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Mocht u toch meer van de omgeving willen zien, dan is dit met een huurauto geen probleem. U kunt een bezoek brengen aan Telde, een van de grotere steden op Gran Canaria met verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u ook een trip maken naar Playa del Ingles. De brede zandstranden van Playa del Ingles zijn dan ook belangrijke trekpleisters voor iedere zonaanbidder of watersportliefhebber. Iedereen wordt in hun gemakken verzien.

Kortom: Zoals u hierboven heeft gelezen kunt u de bezienswaardigheden bezoeken en kunt u dus gaan en staan waar uzelf wilt.