Vind de juiste auto in Las Palmas de Gran Canaria

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jun. 2018 03:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jun. 2018 03:48 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jun. 2018 07:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jun. 2018 07:37 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jun. 2018 11:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 jun. 2018 11:47 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jun. 2018 07:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jun. 2018 07:37 uur.

Beoordeling autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Las Palmas de Gran Canaria:

5 tot 5 (565 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Thanks
Huurauto beoordeling van Frank E.- 21 jun. 2018 18:30
(4.5 tot 5 )
Ik heb met tientallen andere autoverhuur bemiddelaars zaken gedaan, en mijn ervaring met HAPPYCAR is zeer uniek en aangenaam geweest. Tot nu toe 3 keer via uw site een auto gehuurd, en iedere keer aangenaam verrast en uitermate tevreden. Hartelijk dank.
Huurauto beoordeling van SEDNEY M.- 20 jun. 2018 12:30
(5 tot 5 )
Super bezig, doe zo voort
Huurauto beoordeling van Walter S.- 20 jun. 2018 00:30

Autohuur Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria, ook wel bekend als Las Palmas is samen met Santa Cruz de hoofdstad van het eiland Gran Canaria. Daarbij is Las Palmas de meest dichtbevolkte stad in de autonome gemeenschap van de Canarische Eilanden en de negende grootste stad van Spanje. Las Palmas is de grootste stad van de Europese Unie die buiten het Europese continent gelegen is. Het is gelegen in het noordoostelijke deel van het Spaanse eiland Gran Canaria op zo’n 150 kilometer uit de noordwestelijke kust van Afrika. Las Palmas heeft een subtropisch klimaat met het gehele jaar door milde tot warme temperaturen. Hierdoor zijn er veel mensen die naar Las Palmas komen om te overwinteren. De stad werd opgericht in 1478 en werd tot de 17e eeuw beschouwd als de enige hoofdstad van de Canarische Eilanden.


Auto Huren in Las Palmas

Een van de makkelijkste manieren om de stad Las Palmas te ontdekken is met een huurauto. U kunt uw huurauto op de luchthaven van Las Palmas ophalen.. Wanneer u een huurauto wilt boeken kunt u dit het beste van te voren online doen. Als u dan aankomt op de luchthaven bent u zeker van een huurauto. U kunt dit van te voren regelen via HAPPYCAR. Wij vergelijken de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven en vinden zo voor u de beste auto tegen de laagste prijs. Wanneer u aankomt op de luchthaven kunt u uw auto gelijk ophalen en eenvoudig uw reis vervolgen.

Met uw huurauto kunt u als eerste gaan naar Museo Canario, een van de belangrijkste musea van de stad. Het museum heeft een waardevolle collectie van Canarische archeologische objecten, die in de 16 zalen van het musuem worden tentoongesteld. Het is uitgerust met een bibliotheek met meer dan 60.000 artikelen die dateren uit 1785 tot nu. Veel van deze artikelen hebben betrekking op onderwerpen over de Canarische Eilanden. Iets wat zeker niet op uw lijstje mag ontbreken is het Santa Anakathedraal, een prachtige kathedraal gelegen in de wijk Vegueta. De kathedraal bestaat uit twee torens en is gebouwd in de renaissance, neo-klassiek en gotische bouwstijlen. Ook bent u met uw huurauto niet ver verwijderd van Casa de Colón. Het Casa de Colón was de rust en reparatie plaats voor Columbus en zijn schip, La Pinta. Die hij gebruikt op weg naar de Nieuwe Wereld in 1492. Vandaag de dag is het een museum waar u informatie kunt vinden over Colombus en zijn ontdekkingstocht naar de Nieuwe Wereld. Na deze bezienswaardigheden wordt het u aangeraden om een kijkje te nemen bij de internationale haven, La Luz. Hier kunt u lopen vanaf de haven naar een van de verschillende stranden van de stad. Het grootste strand van de stad is Playa de Las Canterasen en is gelegen aan de westzijde van de wijk Guanarteme. Het strand en de wijk Guanarteme verbinden het schiereiland, La Isleta, met de rest van het eiland. Verder zijn op er op het eiland vele verschillende festivals te vinden. Zo kunt u in februari naar Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria, een van de meest bekende carnavals van Spanje. Elk jaar wordt dit festival door meer dan 200.000 mensen bezocht. Daarnaast kunt u in de wijk Vegueta genieten van het uitgaansleven van de stad.


Bezienswaardigheden in Las Palmas

De stad Las Palmas is zeer divers en heeft u alles te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Mocht u toch meer van de omgeving willen zien, dan is dit met een huurauto geen probleem. U kunt een bezoek brengen aan Telde, een van de grotere steden op Gran Canaria met verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u ook een trip maken naar Playa del Ingles. De brede zandstranden van Playa del Ingles zijn dan ook belangrijke trekpleisters voor iedere zonaanbidder of watersportliefhebber. Iedereen wordt in hun gemakken verzien.

Kortom: Zoals u hierboven heeft gelezen kunt u de bezienswaardigheden bezoeken en kunt u dus gaan en staan waar uzelf wilt.