Vind de juiste auto in Las Palmas de Gran Canaria

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria - Goedkoopste aanbiedingen

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2016 10:52 uur.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2016 10:52 uur.

Renault Megane

Renault Megane

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2016 10:52 uur.

Renault Clio Gps

Renault Clio Gps

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2016 10:52 uur.

Beoordeling autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Las Palmas de Gran Canaria:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria, ook wel bekend als Las Palmas is samen met Santa Cruz de hoofdstad van het eiland Gran Canaria. Daarbij is Las Palmas de meest dichtbevolkte stad in de autonome gemeenschap van de Canarische Eilanden en de negende grootste stad van Spanje. Las Palmas is de grootste stad van de Europese Unie die buiten het Europese continent gelegen is. Het is gelegen in het noordoostelijke deel van het Spaanse eiland Gran Canaria op zo’n 150 kilometer uit de noordwestelijke kust van Afrika. Las Palmas heeft een subtropisch klimaat met het gehele jaar door milde tot warme temperaturen. Hierdoor zijn er veel mensen die naar Las Palmas komen om te overwinteren. De stad werd opgericht in 1478 en werd tot de 17e eeuw beschouwd als de enige hoofdstad van de Canarische Eilanden.

Auto Huren in Las Palmas
Een van de makkelijkste manieren om de stad Las Palmas te ontdekken is met een huurauto. U kunt uw huurauto op de luchthaven van Las Palmas ophalen.. Wanneer u een huurauto wilt boeken kunt u dit het beste van te voren online doen. Als u dan aankomt op de luchthaven bent u zeker van een huurauto. U kunt dit van te voren regelen via HAPPYCAR. Wij vergelijken de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven en vinden zo voor u de beste auto tegen de laagste prijs. Wanneer u aankomt op de luchthaven kunt u uw auto gelijk ophalen en eenvoudig uw reis vervolgen.

Met uw huurauto kunt u als eerste gaan naar Museo Canario, een van de belangrijkste musea van de stad.  Het museum heeft een waardevolle collectie van Canarische archeologische objecten, die in de 16 zalen van het musuem worden tentoongesteld. Het is uitgerust met een bibliotheek met meer dan 60.000 artikelen die dateren uit 1785 tot nu. Veel van deze artikelen hebben betrekking op onderwerpen over de Canarische Eilanden. Iets wat zeker niet op uw lijstje mag ontbreken is het Santa Anakathedraal, een prachtige kathedraal gelegen in de wijk Vegueta. De kathedraal bestaat uit twee torens en is gebouwd in de renaissance, neo-klassiek en gotische bouwstijlen. Ook met u met uw huurauto niet ver verwijdert van Casa de Colón. Het Casa de Colón was de rust en reparatie plaats voor Columbus en zijn schip, La Pinta. Die hij gebruikt op weg naar de Nieuwe Wereld in 1492. Vandaag de dag is het een museum waar u informatie kunt vinden over Colombus en zijn ontdekkingstocht naar de Nieuwe Wereld. Na deze bezienswaardigheden wordt het u aangeraden om een kijkje te nemen bij de internationale haven, La Luz. Vanaf hier kunt u lopen vanaf de haven naar een van de verschillende stranden van de stad. Het grootste strand van de stad is Playa de Las Canterasen en is gelegen aan de westzijde van de wijk Guanarteme. Het strand en de wijk Guanarteme verbinden het schiereiland, La Isleta, met de rest van het eiland. Verder zijn op er op het eiland vele verschillende festivals te vinden. Zo kunt u in februari naar Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria, een van de meest bekende carnavals van Spanje. Elk jaar wordt dit festival door meer dan 200.000 mensen bezocht. Daarnaast kunt u in de wijk Vegueta genieten van het uitgaansleven van de stad.

Bezienswaardigheden in Las Palmas
De stad Las Palmas is zeer divers en heeft u alles te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Mocht u toch meer van de omgeving willen zien, dan is dit met een huurauto geen probleem. U kunt een bezoek brengen aan Telde, een van de grotere steden op Gran Canaria met verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u ook een trip maken naar Playa del Ingles. De brede zandstranden van Playa del Ingles zijn dan ook belangrijke trekpleisters voor iedere zonaanbidder of watersportliefhebber. Iedereen wordt in hun gemakken verzien.

Kortom: Zoals u hierboven heeft gelezen kunt u de bezienswaardigheden bezoeken en kunt u dus gaan en staan waar uzelf wilt.