Vind de juiste auto in Leeuwarden

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Leeuwarden

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Leeuwarden:

4.8 tot 5 (13786 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Overzichtelijk, duidelijk en de site is gemakkelijk te gebruiken.
Huurauto beoordeling van Kimberly B. - 28 mei 2017 14:15
(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20

Autohuur Leeuwarden

Oldehove, de grafkelder van de Friesche Nassau's, het prachtige stadhuis, de bijzondere Sint-Bonifatiuskerk en natuurlijk de Waag, het oude centrum van de handel: het zijn slechts een paar van de bijzondere plekken die bezocht kunnen worden tijdens een dagje Leeuwarden. De Friese hoofdstad staat bekend om haar combinatie van oude en moderne architectuur, maar ook om de prachtige, landelijke omgeving waarin de stad te vinden is. En de beste manier om dat zelf te ontdekken is met een huurauto van HAPPYCAR, de plek voor autoverhuur Leeuwarden! Wie zoekt op 'huurauto Leeuwarden' komt niet voor niets snel uit bij dit bedrijf. HAPPYCAR Autohuur Leeuwarden biedt namelijk altijd de beste huurauto's, tegen de laagste prijzen!

Ontdek Leeuwarden
Leeuwarden is een stad met een echt rijke geschiedenis. In de Romeinse tijd woonden er al mensen op de plek waar nu de beroemde scheve toren staat, de Oldehove. In de achtste eeuw werd voor het eerst een variant van de naam 'Leeuwarden' gebruikt, maar het duurde nog tot de 15e eeuw tot het dorp ook daadwerkelijk stadsrechten kreeg. De eeuwen die daarop volgden, met name de zestiende en de zeventiende eeuw, waren echte gouden eeuwen voor de stad. En omdat het steeds welvarender werd, moest er ook meer bescherming komen, bijvoorbeeld in de vorm van grachten en wallen. Die zijn deels ook vandaag de dag nog te bekijken en zorgen ervoor dat Leeuwarden een heel gezellige sfeer ademt. Met de auto Leeuwarden in betekent gegarandeerd genieten van leuke terrasjes, prachtige parken en natuurlijk talloze winkels. Geniet van de flexibiliteit van een huurauto een de veelzijdigheid van een stad als Leeuwarden.

Met een huurauto Leeuwarden ontdekken
HAPPYCAR Rental car Leeuwarden is het perfecte vertrekpunt voor een reisje door en om deze prachtige stad heen. De eerste stop die gemaakt moet worden is natuurlijk de Oldehove, die we eerder al noemden. Deze kerktoren is om twee redenen opvallend: in de eerste plaats staat hij ontzettend scheef, daarnaast is hij ook nog eens nooit afgebouwd. De Leeuwarders begonnen met de bouw omdat ze net zo'n indrukwekkende toren wilden hebben als de Groningers hadden met hun Martinitoren. De fundering bleek echter niet sterk genoeg, want al toen de toren een hoogte van tien meter bereikte, begon deze in noordwestelijke richting te verzakken. Hoewel regelmatig geprobeerd werd om de toren toch weer in het lood te krijgen, slaagden de bouwers hier nooit helemaal in. Dit leidde er wel toe dat de toren niet alleen scheef is, maar ook nog eens krom! De Oldehove beschikt over een eigen parkeergarage, waar de huurauto veilig gestald kan worden.

Rondreis door de regio Leeuwarden
Met een huurauto is het natuurlijk ook gemakkelijk om de omgeving van Leeuwarden te bekijken. HAPPYCAR Autoverhuur Leeuwarden verhuurt veilige auto's, die zowel in de stad als op het platteland comfortabel rijden. En het grote voordeel: klanten van HAPPYCAR Rental car Leeuwarden, of partners als Hertz en Avis, doen dit altijd tegen de scherpste tarieven. Dat betekent dat er ook wat vakantiegeld overblijft om lekker een terrasje te pakken. Daarvoor kan bijvoorbeeld doorgereden worden naar het prachtige gebied Lauwersoog. Hier kunnen wandelingen door de bossen gemaakt worden of is er zelfs een mogelijkheid om een oversteek te maken naar het waddeneiland Schiermonnikoog. Uiteraard beschikt Lauwersoog over diverse leuke terrasjes en restaurantjes. Parkeer de huurauto vooral ook even langs de dijk en steek over om de Waddenzee te bekijken: als het helder weer is, zijn sommige eilanden zelfs vanaf het vasteland zichtbaar!