Vind de juiste auto in Leiden

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Leiden - Goedkoopste aanbiedingen

Skoda Fabia Wagon

Skoda Fabia Wagon

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 aug. 2016 11:27 uur.

Ford Focus wagon

Ford Focus wagon

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 aug. 2016 11:27 uur.

Beoordeling autoverhuur in Leiden

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Leiden:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Leiden

Leiden is een prachtige stad met een oud centrum en veel karakteristieke straatjes. Daarnaast is het een echte studentenstad en zijn er veel bars, terrasjes en restaurants waar u lekker kunt eten of drinken. Wanneer u naar Leiden gaat is er genoeg te doen en dankzij een huurauto kunt u het maximale uit uw bezoek halen. Via HAPPYCAR vindt u de beste huurauto tegen de laagste prijs. HAPPYCAR heeft verschillende partners met onder andere CarDelMar en AutoEurope en zo wordt er voor gezorgd dat u met een huurauto gemakkelijk Leiden kunt ontdekken.

Ontdek Leiden
De Universiteit van Leiden is de oudste van Nederland.  Een interessant weetje is dat zelfs de Nederlandse Koning hier heeft gestudeerd! De universiteit bestaat uit meerdere gebouwen, verspreid over de stad. Vooral de oude gebouwen zijn ontzettend mooi. Naast de universiteit is ook het natuurhistorisch museum zeker een bezoek waard. De collectie bestaat uit miljoenen insecten, gewervelden en fossielen. Verder kunt u ook nog andere musea bezoeken zoals, het Rijksmuseum van Oudheden of het Rijksmuseum van Volkenkunde. U kunt er ook voor kiezen om een stadswandeling te maken. Bij de VVV in Leiden is er ongetwijfeld een plattegrond verkrijgbaar.

In Nederland is de infrastructuur perfect geregeld, dus komt een huurauto uitstekend van pas. U heeft hierdoor de mogelijkheid om bijvoorbeeld naar Den Haag te rijden. Deze stad is de thuisbasis van vele mooie en historische pleinen. Het belangrijkste plein van Den Haag is het Binnenhof. Aan dit plein vindt u de Ridderzaal, de Eerste en Tweede Kamer en het torentje van de minister-president. Met een huurauto in Den Haag rijdt u zo naar Scheveningen toe. Scheveningen is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Nederland. Het strand is ideaal voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Naast het strand biedt Scheveningen vele vormen van entertainment, zoals een bioscoop, theater, casino, musea, strandpaviljoens en beachclubs. Tijdens uw bezoek aan Scheveningen mag u de Pier van Scheveningen niet missen, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee, het strand en de boulevard. Verder mag een bezoek aan het Kurhaus niet ontbreken op uw lijstje.

Rondreis door de regio Leiden
In de omgeving van Leiden is veel te zien. Daarnaast is Rotterdam ook eenvoudig te bereiken. U kunt misschien ook wel uw huurauto ophalen op de luchthaven vanaf hier doorrijden naar het centrum van de stad. De Euromast in deze stad is een bijzondere ervaring en met zijn 185 meter hoogte, de hoogste voor publiek toegankelijke toren van Nederland is. Bovenin is een restaurant waar u kunt genieten van een hapje en een drankje, terwijl u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Eveneens in Rotterdam is de Erasmusbrug te vinden. De ruim 800 meter lange brug verbindt de stad met Rotterdam Zuid en is een spectaculair verschijnsel op zich mede door zijn aparte ontwerp. Ook de haven van Rotterdam is een bezienswaardigheid op zich door zijn enorme omvang. De haven vormt indrukwekkende hedendaagse industrie van werelds formaat. Een bezoek aan de Markthal is ook zeker een de moeite waard. Het is een relatief nieuwe bezienswaardigheid bij de Blaak. In dit immense gebouw, in de vorm van een omgekeerd hoefijzer, bevindt zich ruim 1600 m² horeca en 4600 m² winkelruimte. In de Markthal vindt u kraampjes met eten en drinken: het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Rotterdam is een enorm bruisende Nederlandse havenstad. Overdag kunt u er goed winkelen en 's nachts komt het nachtleven op gang. Ten slotte is het ook nog mogelijk naar Amsterdam te gaan. Een rondvaart door de grachten is altijd een goed idee en daarnaast is het ook leuk om naar het Rijksmuseum te gaan. Dit museum biedt met ruim 200 zalen een rijkelijk overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis. Het bekendste werk is de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn.

 

Zoals u hierboven heeft gelezen is er genoeg te doen in Leiden en haar omgeving. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Wij wensen u veel plezier met uw huurauto!