Vind de juiste auto in Letland

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Letland

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Letland:

4.6 tot 5 (61 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur Letland

Letland is een land in noordoost Europa en vormt samen met Estland en Litouwen de drie Baltische staten. Om dit land te ontdekken kunt u het beste gebruik maken van een huurauto. Via de site van HAPPYCAR vergelijkt u alle aanbieders van huurauto’s vindt u zo de beste deal.

Ontdek dit historisch en cultureel rijk land. Neem een kijkje in de mooie steden en verdwaal in de oogverblindende bossen en natuur die het grootste gedeelte van het land bedekken. U kunt de middeleeuwse kastelen en herinneringen uit de Sovjet periode bezoeken of gewoon gezellig relaxen op een van de puur witte stranden die het land rijk is. Door het gebruik van HAPPYCAR vindt u de ideale huurauto in Letland aan de beste prijs.


Riga
De hoofdstad Riga, met ongeveer 700.000 inwoners, de op twee na grootste stad aan de Oostzee is ideaal voor het begin van een reis door Letland. Door te vliegen vanaf Amsterdam kunt u de stad gemakkelijk bereiken. U vliegt dan op de luchthaven van Riga. Hier zitten ook meerdere partners van HAPPYCAR en kunt u eenvouding en snel uw huurauto ophalen. Op die manier kunt u daarna heerlijk de stad gaan ontdekken. En dat doet u natuurlijk op uw eigen tempo. Dat is het voordeel van een huurauto.

De stad is ontstaan in de 13e eeuw en was lid van het Hanzeverbond. Daarnaast is dit nog steeds de grootste haven in de regio. De Duitse invloeden van vroeger zijn nog steeds terug te zien in de prachtige architectuur van de stad.
De kathedraal van Riga, gebouwd in de 12e eeuw, is de grootste middeleeuwse kerk aan de Oostzee. De kathedraal kan gezien worden als het bijzonderste monument van de stad.
U kunt ook enkele van de prachtige musea terugvinden zoals het museum van de bezetting van Letland of het oorlogsmuseum.

Liepaja
Dit kleine Letse stadje, bevat een populatie van rond de 90.000 personen, dit maakt Liepaja het derde kleinste stadje van Letland. Het speciale aan deze plaats is het oude Russische gedeelte, wat Karosta heet. Dit had als doeleind het geheime leger van het Russische rijk schuil te houden, net zoals tijdens het Sjovetische rijk. Als u een kleine toer neemt door deze omstreek, zult u enkele gebouwen tegenkomen die in het Tsar-tijdperk ontworpen zijn.
Beide plekken hebben adembenemende stranden die de moeite waard zijn te bezoeken, zeker met het gemak van uw huurauto. Het uitzonderlijke is dat deze ver van toeristisch zijn. Het hele gebied is omringt door grote meren waar u zonder probleem even tot rust kunt komen en genieten van de uitzichten.

Sigulda
Neem uw huurauto in Letland mee in de regio van Vidzeme. Hier vind u het indrukwekkende kasteel Turaida, die op een korte afstand gelegen is van het centrum. Er wordt wel eens gefluisterd dat in de grotten van Gutmanis, die kortbij het kasteel gelegen is, drinkbaar water aanwezig is dat kan leiden tot een langere levensduur. Heb je echter meer zin om een luchtje te scheppen? Geniet dan van een fijne wandeling langs de houten sporen van Turaida. Na de tocht kunt u als ontspanning genieten van een lekker drankje in één van de cafés die daar te vinden zijn.
Wat ook u motivatie kan zijn om Letland te bezoeken, de optie van een huurwagen geeft u de vrijheid te staan en gaat waar u maar wilt. Verlos uzelf van de vervelende vertragingen van het openbaar vervoer en trek er zelf, onafhankelijk van alles, op uit.

Bij HAPPYCAR verzekeren wij u te voorzien van de beste service om zo, samen met u, de meeste geschikte huurauto te vinden die aan uw voorwaarden voldoet. Zet uw reis verder op een comfortabele en eenvoudige manier zodat u zonder zorgen, optimaal kunt genieten van uw ontspannende periode in de prachtige steden en het heerlijke landschap van Letland.