tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur Limassol

Altijd al een keer Cyprus willen ontdekken? Dan is Limassol de ideale stad. Het is de meest complete stad van Cyprus en heeft alles te bieden voor een perfecte vakantie. Geen andere stad in het land heeft een groter aanbod aan accommodaties, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Om het maximale uit het bezoek aan de stad te halen, is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met een rental car Limassol bezichtigen geeft veel vrijheid en flexibiliteit in vergelijking met bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Huurauto vergelijkingssite HAPPYCAR vindt gegarandeerd de beste huurauto en ook nog tegen de laagste prijzen! HAPPYCAR is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur, waar alle mogelijke aanbiedingen te vergelijken zijn in één simpel overzicht.  Zo is er via HAPPYCAR een huurauto voor elke gelegenheid. Met HAPPYCAR, partner van onder andere Europcar en AutoEurope, wordt met een rental car Limassol ontdekken makkelijk, flexibel en bovendien biedt HAPPYCAR gegarandeerd het meeste waar voor het geld! Autohuur Limassol was nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek Limassol
Limassol ligt in de Baai van Akrotiri aan de zuidkust van Cyprus en langs de stad ligt ruim vijftien kilometer kustlijn. Limassol fungeert naast toeristische trekpleister, ook als verbindingspunt tussen Europa en het Midden-Oosten. Limassol heeft de grootste haven van Cyprus, gelegen in het meest westelijke punt van de stad. Dit is de nieuwe haven, de andere oude haven is van minder belang. Hiernaast zijn er vele handelsondernemingen en banken te vinden in Limassol. Veel zakenlui verblijven in Limassol om zaken te doen. Aan het einde van de twintigste eeuw werd het noorden van Cyprus bezet door het Turkse leger. Als gevolg hiervan, vluchtten Turkse Cyprioten naar het noorden van het eiland en de Griekse Cyprioten naar het zuiden van het eiland. De groei van de stad Limassol is daardoor vooral te danken aan de bezetting van het noordelijk deel van Cyprus door de Turken.

 Met een huurauto Limassol ontdekken
In Limassol is genoeg te zien en te doen. HAPPYCAR vindt de meest geschikte huurauto van autoverhuur Limassol om zo niks te hoeven missen! Wie geïnteresseerd is in de oude Griekse en Romeinse cultuur kan het Limassol Castle bezichtigen. Dit fraaie kasteel staat in het midden van Limassol. Binnenin het kasteel is er een leuk Middeleeuws museum. Daarnaast zijn er diverse grafstenen te bezichtigen, evenals oude gebruiksvoorwerpen zoals sleutels en scharen die honderden jaren geleden gebruikt werden. In de omgeving van het kasteel zijn enkele restaurantjes waar het lekker eten en drinken is. Voor gezinnen met kinderen is het Fassouri Watermania Water Park een echte aanrader. Dit zeer goed verzorgde waterpark zorgt voor veel afwisseling en biedt voor iedereen wat wils. Wie in Limassol verblijft moet zeker een dagje dit park bezoeken, gegarandeerd pret voor jong en oud!

Rondreis door de regio Limassol
In de omgeving van Limassol zijn genoeg bezienswaardigheden. HAPPYCAR vindt de huurauto die het mogelijk maakt om deze goedkoop en flexibel te bezoeken. Vanuit Limassol is het erg gemakkelijk om andere grote plaatsen van Cyprus te bereiken zoals Nicosia, Paphos en de luchthaven van Larnaca. In Nicosia, op ongeveer veertig kilometer rijden van Limassol, ligt het Kykkosklooster.  Dit in de bergen gelegen klooster, is erg mooi om te zien. Er staat een reusachtig beeld van Macarios en ook zijn graf is hier te vinden. In Paphos bevindt zich Aprodite’s Rock, ook wel Petra tou Romiou genoemd. Volgens de Griekse mythologie kwam de liefdesgodin Aphrodite hier uit de zee. Een erg mooi stuk natuur op een minstens zo fraaie locatie. Kortom, er is genoeg te beleven in Limassol en omstreken! Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Limassol. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. Huurautovergelijkingssite HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Limassol te bieden heeft en is daarmee gegarandeerd de beste keus!