Vind de juiste auto in Litouwen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Litouwen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 08:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 08:39 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 08:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 08:39 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 08:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 08:39 uur.

Beoordeling autoverhuur in Litouwen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Litouwen:

4.7 tot 5 (369 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Everything was fine, I get the car quick and the return service was fast also.
Huurauto beoordeling van Krisztian O.- 22 nov. 2017 07:30
(5 tot 5 )
Prijs
Huurauto beoordeling van naphtoli w.- 21 nov. 2017 19:20
(5 tot 5 )
Goede prijs, zeer goede voorwaarden, makkelijk te regelen via overzichtelijke website. En zeer goede afhandeling bij de verhuurder AVIS Rotterdam. Kortom geen enkel minpuntje.
Huurauto beoordeling van Carla D.- 20 nov. 2017 20:33

Autohuur Litouwen

Met de huurwagen op reis in Litouwen

Gelegen in het Baltische gebied en omringt door Polen, Letland en Belarus, heeft dit land veel te bieden aan de potentiële bezoekers. U kunt er prachtige standen vinden die vaak verlaten zijn waardoor je optimaal kan relaxen, net als mooie wouden en heuvels in het zuiden en vijf beschermde parken verspreid over het land. Naast de prachtige landschappen heeft het land ook mooie steden te bieden. Kortom, het land is perfect om heen te trekken met de huurauto.


De mooiste plekjes van Litouwen

Daterend terug naar de 13de eeuw, heeft deze staat een fascinerende geschiedenis. Met de Germaanse machten in bondgenootschap met Polen. In de 15e eeuw was Litouwen het grootste land in Europa. In de 16e eeuw vereendigden Litouwen zich met Polen; dit werd gevolgd door een serie van nederlagen. Zo kwam het onder heersing van Rusland te staan. Pas na de eerste wereld oorlog werden ze echt onafhankelijk. Maar ze werden in 1940 nog bezet door de Duitsers en bestuurd door de Sovjet tot 1990. Vilnius; Ga met uw huurauto naar Lithouwen en bezoek de prachtige hoofdstad. Met een populatie met over een half miljoen. Het stelt eens van de oudste steden in noord Europa voor. Hier vind u beeldschone gebouwen van verschillende stijlen architectuur terug, net als de paleizen waar onder andere de presidentiële. Samen met het Vilnius kasteel vormen ze het koninklijk paleis. De oude stad heeft ook enkele magnifieke kerken zoals de stads kathedraal waar de oude heersers van het koninkrijk an Litouwen werden gekroond. The stad heeft ook enkele geweldige musea; breng zeker eens een bezoekje aan het nationale museum. Deze werd opgericht in de vroege 19e eeuw. Het bevat een collectie van 800.000 stukken over iconografie tot slachtoffer van de genocide, gevonden in het oude hoofdkwartier van de KGB.
Koerse Spit; Gebruik uw huurauto in Litouwen om naar dit prachtige natuurpark te rijden. Het strekt tussen Litouwen en Kalingrad. Het gebied bevat fantastisch dierenleven zoals herten en elanden. Het gebied is het thuisland van sommige geweldige stranden en duinen waar men kan rusten of een wandeling nemen via de verschillende wandelpaden. Er zijn ook enkele musea terug te vinden zoals het Litouwse maritiem museum in een oud fort.
Trakai kasteel; Op slechts een kleine 30km rijden van Vilnius bevindt zich het Trakai eiland kasteel. Het werkt afgewerkt in 1430. Dit verbluffende en imposante kasteel is ook een museum die de geschiedenis verteld van het grote hertogdom van Litouwen. Hier kunt u ook verhalen vinden over de beroemde slag van Grunwald waar de Germanen verslagen zijn.
Het kasteel bevindt zich juist buiten de oude hoofdstad van het rijk Trakai. Het is gelegen in het historische nationale park die het meer Galve herbergt. Deze bevat wel een indrukwekkend nummer van 21 eilanden.


Met de huurwagen op reis


Wat ook uw reden mag zijn dit land te bezoeken, een auto huren zal steeds de beste en eenvoudigste optie zijn! Het geeft u de vrijheid te staan en gaan waar u maar belieft. HAPPYCAR zal de prijzen voor u vergelijken van alle internationale en locale aanbieders. Dit bespaart u een heleboel stress en tijd. Bovendien garanderen wij u de beste prijzen en deals! Samen met u, gaan we op zoek naar de ideale huurwagen voor uw reis. Op deze manier kunt u zich verplaatsen op een comfortabele manier om zo de mooiste en leukste plekjes te bezoeken en de beste herinneringen mee naar huis te nemen!