tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Lloret De Mar - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VW POLO AUTOMATICO
VW POLO AUTOMATICO
gevonden op 4 sep. 2016 11:39 uur
Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
FIAT LINEA
FIAT LINEA
gevonden op 4 sep. 2016 11:39 uur

Autohuur Lloret De Mar

Voor veel mensen is Lloret De Mar een bekende plaats in Spanje. Het staat bekend om het goede uitgaansleven en vele jongeren blijven dan ook hun gehele vakantie in deze badplaats. Een andere mogelijkheid is echter om met een huurauto Lloret De Mar en omstreken te gaan verkennen. HAPPYCAR maakt het voor u gemakkelijk om een geschikte auto te vinden tegen de best mogelijke prijs. Deze vergelijkingssite vergelijkt autoverhuurbedrijven als Holiday Autos en Argus Car Hire met elkaar om te komen tot de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wanneer gebruik wordt gemaakt van autohuur Lloret De Mar is het mogelijk om op een comfortabele en flexibele manier rond te reizen in de regio.

Ontdek Lloret De Mar
Lloret De Mar is een zeer toeristische plaats die veel jongeren trekt sinds de jaren zeventig. Toen het toerisme begon op te rukken werden in korte tijd veel hotels en appartementencomplexen gebouwd, wat zorgde voor een nog grotere toename. In deze badplaats is het mogelijk om tegen een relatief lage prijs te verblijven en dit maakt het aantrekkelijk voor jeugdige vakantiegangers. In het centrum zijn vele bars, café's en discotheken te vinden waar men zich dagenlang kan vermaken. Omdat de badplaats ook wordt bezocht door veel Nederlandse toeristen zijn er inmiddels ook een aantal Nederlandse café‘s, snackbars en andere eetgelegenheden te vinden. Je waant je hier dus in je, ietwat warmere, thuisland.

Met een huurauto Lloret De Mar ontdekken
Het station op de luchthaven van Girona biedt  een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto. Met het gemak van autoverhuur Lloret de Mar kunt u alle plekjes van deze badplaats bezoeken. Vanuit uw hotel of appartement is het mogelijk naar de kust te rijden voor een dagje aan het strand. Een andere optie is het centrum, waar men altijd terecht kan voor een drankje op het terras of een lange nacht dansen in discotheken. Buiten het bruisende centrum waar altijd een feeststemming hangt is er een historische, parochiale kerk te vinden die stamt uit de zestiende eeuw. Het is mogelijk om deze van binnen te bekijken. Het gebruik van een rental car Lloret De Mar is een geschikte manier om deze badplaats te verkennen.

Rondreis door de regio Lloret De Mar
Naast Lloret De Mar zijn er in de buurt meerdere badplaatsen die bezocht kunnen worden met autoverhuur Lloret de Mar. Blanes, Malgrat De Mar en Calella zijn hier voorbeelden van. Ook deze plekken trekken veel jeugdige toeristen vanwege het uitgaansleven. Mocht u even genoeg hebben van het feestgedruis, dan ligt op een uurtje rijden de prachtige stad Barcelona of nog verder in het Franse Toulouse. Hier zijn vele bezienswaardigheden te bezoeken met behulp van uw rental car Lloret De Mar. Een voorbeeld is de Sagrada Família, een indrukwekkende kerk ontworpen door de beroemde kunstenaar Gaudi. De kerk staat om deze reden bekend om zijn aparte architectuur en decoratie. Voor de sportliefhebbers is het ook mogelijk om naar het voetbalstadion van FC Barcelona Camp Nou te rijden voor een rondleiding. Voor mensen die meer van winkelen houden is de ruim een kilometer lange winkelstraat La Rambla een aanrader. Naast het feit dat zich hier ontzettend veel winkels bevinden kan men zich onderweg amuseren door middel van de vele straatartiesten die zich voordoen als standbeeld. Mocht u geen genoeg kunnen krijgen van de stad, dan is er ook nog een prachtig aquarium dat zich bevindt in de haven van Barcelona. In dit aquarium zijn elfduizend vissen te zien, waaronder ook haaien, kreeftachtigen en weekdieren. Ook heeft de stad een dierentuin waarin 7500 dieren te zien zijn, waaronder veel primaten.
Wilt u verzekerd zijn van een onvergetelijke rondreis in de regio van Lloret De Mar? Wacht dan niet te lang en ga naar de website van HAPPYCAR om uw auto te reserveren voor de beste prijs!