Vind de juiste auto in Luxemburg

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Luxemburg

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Luxemburg:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Luxemburg

Met een huurauto door Luxemburg – ontdek het groothertogdom Luxemburg op een makkelijke en leuke manier. Luxemburg grenst aan België, Duitsland en Frankrijk. Met een oppervlakte van 2.600 km² en met iets meer dan een half miljoen inwoners is het groothertogdom na Malta het kleinste land binnen de Europese Unie. Luxemburg heeft een prachtig bosrijk  en heuvelachtig gebied dat ook wel eens Klein Zwitserland wordt genoemd. De natuur in Luxemburg is uniek, de riviertjes zijn uitgeslepen uit de uit zandsteen bestaande valleien en hebben hierdoor een unieke flora en fauna gekregen. In dit prachtige land hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto ontdekt u Luxemburg op een leuke en makkelijke manier.

Met een huurauto door Luxemburg
De hoofdstad van Luxemburg is Luxemburg-Stad. Luxemburg-Stad kent vele bezienswaardigheden! Niet voor niets is Luxemburg-Stad tweemaal de culturele hoofdstad van Europa geweest. Een wandeling door het historische centrum van Luxemburg laat u kennismaken met een aantal prachtige gebouwen. Ook zijn er veel kastelen en burchten te vinden in de Luxemburgse hoofdstad. Bijvoorbeeld het imposante Palais Grand-Ducal (het kasteel van de Groothertog). Het kasteel stamt uit 1572, maar is daarna nog vele malen verbouwd en uitgebreid. De huidige Groothertog van Luxemburg woont nog steeds in dit kasteel. Verder mag u een bezoek aan de Adolfsbrug, de Kazematten of Villa Vauban zeker niet missen. In Luxemburg-stad vindt u ook diverse musea, zoals het Casino Luxemburg en het Photothèque.  Naast alle bezienswaardigheden kunt u ook genieten van gastronomie van een uitzonderlijk niveau. Het aanbod en de diversiteit is enorm en de stad beschikt over vele toprestaurants waar u heerlijk kunt dineren. Ook vindt u in de stad vele terrasjes en cafés waar u even lekker kunt bijkomen.

in het noordoosten van Luxemburg  ligt het middeleeuwse Vianden. Deze oude stad ligt in een prachtige omgeving aan de rivier de Our. De gotische kerken, de stadsmuur met zijn verdediging torens, de smalle straatjes en de middeleeuwse burcht geven deze stad zijn charme. Wanneer u met een huurauto door Luxemburg reist mag u deze oude middeleeuwse stad niet missen. In het noorden van Luxemburg vindt u Clervaux. Clervaux ligt in een diep uitgesneden dal aan de oevers van de Clerve. Door deze schitterende ligging is Clervaux één van de mooiste plekjes in Luxemburg. Het dorp maakt deel uit van het Duits-Luxemburgse Natuurpark. U vindt hier de benedictijnenabdij St. Mauritius-en-St.Maur. De gebouwen zijn in neo-romaanse-Bourgondische stijl gebouwd en ook het interieur van de kerk is zeker stijlvol te noemen. Naast al deze prachtige bezienswaardigheden heeft Luxemburg natuurlijk nog veel meer te bieden. Clervaux ligt bijvoorbeeld in een zeer bosrijke streek genaamd de Oesling. Hier kunt u, net als in veel andere gebieden in Luxemburg, uitstekend wandelen. Naast wandelen kunt u hier ook kanoën, fietsen, klimmen en abseilen. Dit prachtige gebied mag u dus zeker niet missen tijdens uw reis door Luxemburg met een huurauto.

Op rondreis door Luxemburg met een huurauto
Als u van afwisseling houdt dan is een rondreis met een huurauto in Luxemburg de ideale oplossing. De hierboven genoemde bezienswaardigheden zijn allemaal stuk voor stuk de moeite waard. De prachtige natuur die Luxemburg te bieden heeft in combinatie met de middeleeuwse steden maken het land tot iets uniek. De makkelijkste manier om het land te ontdekken is wanneer u met een huurauto door Luxemburg trekt. Uw kunt zo zelf uw route uitstippelen en stoppen op de mooiste plekjes van Luxemburg. Als u voor een wat langere rondreis kiest kunt u ook overwegen om Luxemburg te combineren met België, Duitsland of Frankrijk. Met autohuur Luxemburg heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.