Vind de juiste auto in Lyon

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Lyon - Goedkoopste aanbiedingen

Fiat Panda

Fiat Panda

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2016 14:12 uur.

Citroen Grand Picasso Minivan

Citroen Grand Picasso Minivan

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2016 14:12 uur.

Renault Laguna

Renault Laguna

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2016 14:12 uur.

Mercedes ML

Mercedes ML

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2016 14:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lyon

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lyon:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Lyon

Verken het prachtige Lyon wandel door de historische binnenstad het grootste overgebleven centrum uit de Renaissance buiten Venetië. Bekijk een van de vele musea, dompel u onder in de echte bourgondische cuisine, bezoek het romeinse theater per huur auto of verken de Bison Futé-route Lyon-Marseille per huur auto voor zijn prachtige uitzichten over de Rohne Vallei. Het station op de luchthaven van Lyon biedt  een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto.

Autoverhuur in Lyon
Loop over de oude straten van Vieux Lyon een waan uzelf even helemaal terug in het Frankrijk van de 16e eeuw. Veel gebouwen van Vieux Lyon zijn totaal gerenoveerd de laatste jaren. De meeste oude gebouwen zijn gebouwd tussen de 15e en de 17e eeuw. Deze oude wijk geeft reizigers nu een prachtige blik op de oude stad met kinderkopjes straten, smalle steegjes en oude vakman winkeltjes. Het mooiste aan Vieux Lyon is nog dat deze ervaring ook nog eens compleet gratis is. Wanneer u over Rue St Jean loopt bent u in het centrum van het oude centrum van Lyon, deze straat vol met souvenir winkeltjes en restaurants is bedoeld voor toeristen en kan dus ook erg druk zijn. Wanneer u voor een iets rustigere ervaring gaat kunt u over Rue de Trois Maries lopen die Parallel loopt aan de Rue St Jean en doordat deze minder op toeristen georiënteerd is, authentieker aan doet. Net zoals de befaamde Rue du Boeuf, waar de restaurants wellicht iets duurder zijn. Maar voor wie van het culinaire Lyon wil proeven, zijn deze zeker de moeite waard.

Naast de oude binnenstad u kunt natuurlijk ook de prachtige kerken verkennen zoals de St Jean een prachtige kerk in de Gotische stijl met als pièce de résistance het astronomische uurwerk in de kathedraal, dit is gemaakt in de 14e eeuw en is in de loop van de geschiedenis meerdere malen gewijzigd. Het uurwerk geeft de datum, de posities van de maan, de zon en de aarde aan, net als de sterren aan de hemel boven Lyon. Dit geldt voor de kennis van die tijd, waarbij men er nog van uitging dat de zon om de aarde draaide. De klok kan een datum weergeven tot in 2019. Boven de klok bevindt zich een mechaniek dat verschillende keren per dag een slaguurwerk in beweging brengen. Dit slaguurwerk geeft een voorstelling van de scène van de dieren in de stal tijdens de aankondiging van de geboorte van Jezus aan Maria.

Wanneer u even weg wil uit de typische Franse sfeer van Lyon kunt u ook nog naar de China Town van Lyon, dat beschikt over vele kleine Aziatische winkeltjes is dit een ervaring apart. U kunt tijdens uw bezoek aan Lyon niet om dit stadsdeel heen: hier moet u zeker geweest zijn!

Ook zijn er veel feesten in Lyon, die jaarlijks terugkeren. U kunt hier natuurlijk rekening mee houden als u gaat: misschien kunt u er wel één bijwonen. Rond 8 december wordt er een 4-daags lichtfeest gehouden ter ere van de Moeder Maria, omdat zij volgens de gelovigen in de 19e eeuw de stad van de pest bevrijd heeft. In deze periode worden alle kerken, bruggen en de belangrijkste openbare gebouwen sprookjesachtig verlicht, vaak in combinatie met muziek.

In juni, juli en augustus vindt het Nuits de Fourvière plaats. Dit is een jaarlijks cultureel festival op de heuvel Fourvière. Het festival bestaat voornamelijk uit in het antieke theater: er zijn uitvoeringen van theater, dans, muziek en film.  

 

Met een huurauto in Lyon
Met een huurauto in Lyon kunt u alle hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. U kunt er ook voor kiezen één van de kleine zonnige kustplaatsjes in de buurt van Marseille te bezoeken of een van de pittoreske Franse dorpjes op het platteland. Autohuur Lyon geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.