Vind de juiste auto in Madrid

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Madrid - Goedkoopste aanbiedingen

Toyota Aygo

Toyota Aygo

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 13:38 uur.

Hyundai i30

Hyundai i30

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 aug. 2016 18:48 uur.

Seat Toledo

Seat Toledo

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 13:38 uur.

Mercedes C Class

Mercedes C Class

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 5 okt. 2016 09:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Madrid

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Madrid:

4.8 tot 5 (13786 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Overzichtelijk, duidelijk en de site is gemakkelijk te gebruiken.
Huurauto beoordeling van Kimberly B. - 28 mei 2017 14:15
(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20

Autohuur Madrid

Madrid is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Spanje. De stad heeft een inwonertal van drie miljoen mensen. Madrid is een schitterende stad met veel authentieke pleinen, prachtige gebouwen, indrukwekkende fonteinen, boeiende musea en nog veel meer. Verder kunt u genieten van de Spaanse cultuur en het mediterraans klimaat. Met een huurauto in Madrid rijdt u makkelijk naar alle bezienswaardigheden toe en wanneer u nog tijd over heeft mag u het stadion van Real Madrid net buiten de stad natuurlijk niet missen.  

Bezienswaardigheden in Madrid
In het westelijke deel van Madrid vindt u het grootste en mooiste paleis van Spanje, namelijk het Palacio Real. Dit werkpaleis van de koning van Spanje telt maar liefst 3418 kamers en is na Versailles in Frankrijk het grootste koninklijk paleis van Europa. Elke eerste woensdag van de maand vindt het wisselen van de wacht plaats. Mocht het zo uitkomen dat u dan in Madrid bent, dan is het zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen.

Als u van kunst houdt bent u in Madrid aan het goede adres. Madrid kent een aantal top musea. De meest bekende museums zijn het Museo del Prado en Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Museo del Prado is één van de grootste en beroemdste kunstmusea ter wereld. Het museum biedt kunst aan van grootheden als El Greco, Bartolome Esteban Murillo, Rembrandt en Titiaan. Het Museo del Prado en Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía is heel belangrijk voor de moderne en hedendaagse kunst in Spanje. Het meesterwerk van dit museum is zonder twijfel ‘Guernica’ van Pablo Picasso.

Het stierenvechten is in Madrid nog steeds zeer populair. De arena voor de stierengevechten is Las Ventas. Deze arena biedt plaats aan voor 25.000 toeschouwers en is daarmee de grootste arena voor stierengevechten in Spanje. In de zomermaanden vinden in Las Ventas nog wekelijks stierengevechten plaats.

Als u genoeg heeft van alle drukte dan kunt u uitrusten in één van de parken of op een van de  pleinen. Het Retiropark is de perfecte plek om de siesta door te komen. Het stadspark is 120 hectare groot en kent brede lanen, mooie tuintjes en prachtige monumenten. In Madrid vindt u ook een aantal bruisende pleinen. Zoals de Puerta del Sol hier wordt volgens traditie op oudejaarsavond om 12 uur elke klokslag één druif gegeten. Het Plaza Mayor is het centrale plein van Madrid en wordt ook wel het koninklijk plein genoemd vanwege de prachtige gebouwen die om het plein zijn gebouwd. Een ander mooi plein in Madrid is Plaza de la Cibeles. Op dit plein vindt u een fontein ter ere van de godin van de vruchtbaarheid. Verder vindt u hier het prominente Palacio de Communicaciones, het postkantoor. Dit gebouw is het hoofdkwartier van de Spaanse posterijen.

Met een huurauto door Madrid
Met een huurauto in Madrid rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Verder kunt ook makkelijk gebieden rondom Madrid bezoeken of één van de buitensteden. Zo kunt u ervoor kiezen om door de Spaanse landschappen te rijden. Daarnaast is het ook mogelijk om wat verder te rijden. Binnen 4 uur bent in de stad Valencia. Deze stad heeft schitterende stranden, veel musea, je kunt er heerlijk eten en shoppen en daarbij heeft Valencia een bruisend uitgaansleven. Daarnaast is ook het weer het gehele jaar aangenaam. Ook de stad Córdoba is vanuit Madrid binnen een kleine 4 uur te bereiken. Córdoba is een stad in Andalusië in het zuiden van Spanje. Het is de warmste stad van Europa, de temperatuur stijgt elk jaar weer maandenlang onafgebroken boven de 35 graden. Naast de wereldberoemde Mezquita moskee-kathedraal heeft de stad Cordoba nog vele andere bezienswaardigheden en must see highlights te bieden, o.a. uit de Romeinse tijd.

Kortom; Door een auto te huren in Madrid heeft u de mogelijkheid en vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. De verhuurstations op de luchthaven bieden dan ook een eenvoudige mogelijkheid om uw reis te beginnen.