Vind de juiste auto in Malta

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Malta - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 12:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 12:19 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 12:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 12:19 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 12:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 12:19 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 sep. 2018 01:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 sep. 2018 01:45 uur.

Beoordeling autoverhuur in Malta

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Malta:

4.9 tot 5 (647 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Op tijd, upgrade, goede auto,snelle service, al met al goed!
Huurauto beoordeling van Kid L.- 21 okt. 2018 21:20
(4.5 tot 5 )
Gemakkelijk te boeken, duidelijke informatie, goedkoop.
Huurauto beoordeling van MAGM H.- 21 okt. 2018 10:32
(4.5 tot 5 )
gewoon goed een bijna nieuwe auto
Huurauto beoordeling van abraham v.- 21 okt. 2018 06:48

Autohuur Malta

Ontdek Malta met HAPPYCAR!

Ga naar het zonnige Malta! De bevolking zal meer dan vereerd zijn om u te mogen verwelkomen. Malta ligt in de middellandse zee en bestaat uit de bewoonde eilanden Malta, Gozo, Comino en het kleinere Manoel Island. Malta telt ongeveer 415 000 inwoners en is hier mee een van de dichtbevolkte land ter wereld. Hierbij komen de toeristen bij die Malta elk jaar bezoeken, dit zijn zo’n 1 miljoen toeristen. De twee officiële talen zijn Maltees en Engels. Dit doordat Malta vroeger een Engelse kolonie is geweest. Wat erg handig is, is dat u uw huurauto direct kunt ophalen bij de luchthaven van Malta Airport. HAPPYCAR heeft hier meerdere partners en door vooraf uw huurauto te boeken, bespaart u uzelf veel tijd en moeite als u eenmaal op het vliegveld bent.

De hoofdstad Valetta is zeker een bezoek waard en is tegelijkertijd één van de hoogtepunten van het eiland Malta. Alleen al voor een wandeling door de straten van Valetta kunt u een halve dag uittrekken. Een museum om te bezoeken is zeker het Nationaal Museum voor Schone Kunsten. In de hoofdstad staat ook het Grootmeesterspaleis. Het paleis stamt uit het jaar 1571 en telt twee binnenhoven, de Neptunushof en de Prins Alfredhof. Het paleis zelf aan de binnenkant is versierd met talloze fresco’s en schilderijen.

Centraal in Malta ligt het stadje Mdina. Deze stad is volledig ommuurt en bestaat vooral uit gebouwen die nog stammen uit de Middeleeuwen en de Barok. Het stadje telt maar liefst 500 inwoners maar is toch vol met cultuur. Het stadje heeft diverse kerken, kloosters,woningen en paleizen. Het plaatsje, Rabat (niet te verwarren met het Marokkaanse Rabat), heeft dezelfde glorie met meer inwoners, namelijk 14 000.

Wist u dat de film Popeye in Malta is opgenomen? De hoofdrollen weren gespeeld door Robin Williams en Shelly Duval. Popeye Village is oorspronkelijk gebouwd voor de film. U kunt dit beroemde dorp bezoeken en dat zal zeker de kleine kinderen erg blij maken. Het hoogtepunt van uw bezoek aan Popeye Village is een boottocht. Deze tocht laat u een andere kant van het dorp zien. Bij mooi weer heeft u een heerlijke boottocht langs de Popeye Village.

Vanuit St. Julians rijdt u binnen een half uur naar het beroemde tempelcomplex van Malta. U kunt ronddwalen langs archeologische opgravingen. U krijgt hier uitleg over de vondsten, hoe de tempels zijn gebouwd en hoe het samenspel is tussen de tempels en het binnenvallende zonlicht. Het hoogst liggende tempel is het Hagar Qim tempel. De tempel is nog in de staat zoals hij is gevonden maar heeft veel herconstructie moeten onder gaan. De indrukwekkende ringmuur om het complex is schitterend om te zien. Voor een ander tempel kunt u via een traploos pad zo’n 500 meter naar beneden. Hier vindt u de Mnajdratempel. Deze onderscheid zich van de Hagar Qim doordat het tempel uit twee gelijke delen gebouwd. De tijd tussen de bouw van deze delen zijn zo’n 8 eeuwen. De tempels lijden veel door erosie door wind en water en daardoor heeft de regering van Malta tentendoeken over de tempels geplaatst. Wanneer u dus de tempels gaat bezoeken zult u de tempels vinden onder een tentdoek.

De bewoners van Malta staan ook wel bekend om hun joie de vivre en het aanbod van uitgaan. Het uitgaans aanbod is dan ook zeer divers. Voor elke leeftijd is er wat te doen. De meeste clubs en bars liggen dicht bij elkaar en zijn daardoor zonder enig vervoer te bereiken. Een andere populaire bestemming in de buurt is Sliema: ook hier rijdt u met uw huurauto snel naartoe!

Zoals u hierboven kunt lezen, zijn er in Malta genoeg en bezienswaardigheden en leuke activiteiten in de buurt. In alle gevallen denkt HAPPYCAR met u mee en biedt u het comfort en de flexibiliteit van een huurauto die bij u past. Boek dus nu uw huurauto voor uw vakantie op Malta via HAPPYCAR.nl.