Vind de juiste auto in Marrakesh

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Luxe klasse

Goedkope voorbeeldprijs Luxe klasse

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Marrakesh - Goedkoopste aanbiedingen

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2018 06:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2018 06:44 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2018 04:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2018 04:47 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2018 04:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2018 04:47 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2018 04:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2018 04:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Marrakesh

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Marrakesh:

4.5 tot 5 (568 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
helder
Huurauto beoordeling van Yasser C.- 16 jul. 2018 12:14
(5 tot 5 )
Hele goede ervaring. Kon niet beter. Een 10!!!
Huurauto beoordeling van Willem H.- 15 jul. 2018 00:30
(5 tot 5 )
Zonder de telefonische superbegeleiding van jullie medewerker bij conflict met plaatselijke verhuurder zou ik nooit meer boeken. Door jullie klantvriendelijkheid kom ik zeker weer bij jullie terug.
Huurauto beoordeling van Ronald L.- 10 jul. 2018 12:30

Autohuur Marrakesh

Marrakesh is een bedwelmende stad die bekend is geworden door zijn souks, specerijen, slangenbezweerders en verborgen paleizen. Vandaag de dag zijn er vele trendy kunstgalerijen en hippe hotels te vinden in Marrakesh. Deze stad in het westen van Marokko is niet voor niks zo populair bij toeristen van over de hele wereld. In het stadscentrum ook wel medina genaamd zijn de prachtigste bouwwerken en markten te bewonderen. De stad heeft besloten om dit prachtige stadscentrum ongeroerd te laten en er geen moderne bouwwerken te plaatsen. De stad is prachtig en kan het beste bezocht worden met een huurauto uit Marrakesh.

Marrakesh, de eeuwenoude oase voor toeristen
De tijdloze stad is gevuld met bouwwerken met roze steen. De stad wordt bezocht door reizigers uit de woestijn sinds de 11e eeuw. De reizigers vallen voor de charme van de bluesy Gnaoua muziek. Deze roept op tot gebed en uitgebreide feesten. De donkere, smalle steegjes vol met ambachtelijke werkplaatsen, heiligdommen en uitgestrekte markten en riads zijn de moeite waard. De traditionele binnenplaats gasthuizen variëren van paleisachtige oases naar kleinere, meer intieme zaken.

Bezienswaardigheden in Marrakesh
Dankzij een huurauto in Marrakesh is het mogelijk om een tal van bezienswaardigheden te bekijken. Voorbeelden hiervan zijn:

Het Bahia Palace
Het 19e-eeuwse Bahia Palace functioneert nog steeds als een koninklijke residentie waar de koning woont, maar tientallen kamers zijn open voor het publiek om te zien hoe de royals leefden. Waaronder de voormalige residentie van de koning waar vier vrouwen woonden en zijn koninklijke harem van 24 vrouwen. Deze kamers zijn uitgedost van vloer tot plafond met een combinatie van stucwerk, mozaïeken en ingewikkeld gesneden en geschilderd houtwerk. Het is mogelijk om hier met een huurauto uit Marrakesh naartoe te rijden.

Het Badi Palace
Dit prachtige paleis, wiens naam betekent 'onvergelijkelijke', werd gebouwd in 1578 door de Midas van Marrakesh, Saadian sultan Ahmed el-Mansour. De 360 kamers waren ooit prachtig ingericht in marmer, goud, onyx, ivoor, cederhout en halfedelstenen, rond een grote centrale binnenplaats van zwembaden, fonteinen en verzonken tuinen. Dit was de locatie voor feesten van extreme extravagantie tot de sultan stierf, werd de hoofdstad verplaatst naar Meknès en het paleis werd ontdaan van alles wat waardevol was. Vandaag de dag zijn de belangrijkste bezienswaardigheden de nestelende ooievaars. Iedere zomer komt het paleis tot leven als de belangrijkste locatie voor het Nationaal Festival van Volkskunst.

Koutoubia moskee
De eerste aanblik van Marrakesh is van de minaret van de Koutoubia-moskee, die de skyline domineert. Dit is een handig referentiepunt voor verdwaalde reizigers. Marrakesh hoogste gebouw dateert uit de 12e eeuw en is het prototype voor Marokkaans design, met elke gevel en boog op het plein is de minaret uitgedost met een verschillende architectonische stijlen. De architectuur is te bewonderen van dichtbij vanuit de onlangs gerenoveerde tuinen.

Winkelen in Marrakesh
Winkelen is een absoluut genot in Marrakesh en één van de belangrijkste dingen om te doen in de stad. Afdingen is essentieel om inkopen te doen in Marrakesh. Toeristen moeten beginnen bij ongeveer een derde van wat ze willen betalen.
Een goede plek om tapijten te kopen is Bazaar Chichoua, 5 Souk des Ksous, maar wees bereid om geduld te hebben met marktkooplui. Handgemaakte koper en zilverwerk, zijde of katoenen kleding, houten artikelen en sieraden zijn te vinden in Ministero del Gusto. Dankzij de autohuur in Marrakesh kan men de verschillende gebieden bereiken met een auto.

Autohuur in Marrakesh
Marrakesh kan het beste bezocht worden met een auto. Er zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden in Marrakesh. Grote autoverhuurbedrijven zijn Budget, Europcar en Hertz. Deze hebben altijd diverse modellen klaar staan. Uiteraard is het verstandig om voor de reis een rental car in Marrakesh te boeken. Zodat de auto klaar staat bij een autoverhuur in Marrakesh naar keuze.

U kunt er ook voor kiezen om met uw huurauto een rondreis door het prachtige Marokko te maken. Rijdt u bijvoorbeeld naar de hoofdstad Rabat of het mooie Casablanca. U kunt ervoor kiezen om uw huurauto weer in te leveren op het vliegveld van Casablanca.

Waar u ook heen wenst te gaan met uw huurauto van HAPPYCAR, u bent er in ieder geval zeker van dat u een prachtige tijd tegemoet gaat.