Vind de juiste auto in Menorca

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Menorca - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 1 jul. 2017 01:29 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 jul. 2017 09:08 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 jul. 2017 09:08 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 05:45 uur.

Beoordeling autoverhuur in Menorca

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Menorca:

4.6 tot 5 (62 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur Menorca

Op Menorca kunt u natuurlijk aan het strand gaan liggen, maar wat dacht u er van om Monte Toro te beklimmen om een prachtig uitzicht over het hele eiland te krijgen en misschien wel een glimp op te vangen van het Tramontana gebergte op Mallorca? Op de Monte Toro staat een 17e eeuwse kerk, deze is natuurlijk wanneer u deze klim hebt gemaakt het bezoeken waard. Boven op de berg staat ook een beeld van Jezus, dat opgedragen is aan de Menorcanen die gestorven zijn bij de Marokaanse oorlog begin 20e eeuw. Wanneer u van dit prachtige view point terug komt, kunt u de grootste stad van het eiland gaan verkennen, Mahon of Maó zoals deze stad ook wel genoemd wordt. In de avond kunt u er rustig een drankje gaan drinken op het Placa de s’Esplanada. Verder kunt u ook nog afreizen naar de tweede grootste stad van Menorca: Ciutadella. In deze stad staat een kathedraal uit het jaar 1287, zeker de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast leent het eiland zich prima om een uitgebreide auto toer te maken, met haar unieke flora en fauna en prachtige landschappen. U kunt uw auto het beste huren bij HAPPYCAR.nl, zo kunt u uw auto eenvoudig ophalen bij het vliegveld van Menorca en omzijlt u een hoop stress.

Bezienswaardigheden op Menorca

De kathedraal van Cuitudella is in 1287 gebouwd op de funderingen van een oudere moskee, deze stond hier al doordat de Mooren  het eiland  al eerder in handen hadden gehad. Wanneer u door de straten van Cuitudella loopt komt de geschiedenis dan ook tot leven. Er zijn nog een hoop oude gebouwen en pleinen over gebleven, die overigens vooral uit de middeleeuwen stammen. Cuitudelle betekent ook wel Citadel en dat was ook exact waar deze plaats voor bedoeld was, de verdediging was mede door haar strategische ligging zeer belangrijk voor zowel de lokale bewoners als de handelslui die er hun handel bedreven. In de 17e eeuw zijn er veel gebouwen in de Italiaanse stijl gebouwd die voor een mooie einheid van architectuur in de stad zorgen. Wanneer u naar Mahón reist, de hoofdstad van Menorca kunt u genieten van de Santa Maria kerk en het stadhuis. Daarnaast is er nog een middeleeuwse stadspoort overgebleven en dit deel stamt uit het jaar 1359. In de haven van Mahon kunt u resten vinden van het San Felippe kasteel en het fort La Mola. Deze is nog te bezoeken en is indrukwekkend om te zien, er wordt gezegd dat in dit fort geesten ronddwalen van overleden gevangenen. Wanneer u van het fort terug komt kunt u altijd nog genieten van de natuur en er op uit gaan in het natuur reservaat S’Albufera des Grau. Hier ziet u vele dieren die alleen op Menorca voorkomen en beschermd zijn en daarnaast de prachtige landschappen die Menorca rijk is. Misschien rijdt u hier wel heen met uw huurauto en geniet u van de prachtige vistas en de unieke flora en fauna op het eiland.

 

Huurauto in Spanje

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen met uw huurauto Spanje te verkennen, het land heeft een rijke culturele historie. Dit is vooral terug te vinden in de vele prachtige steden die Spanje rijk is. Zo zijn steden als Sevilla, Madrid en Barcelona zeer populair onder toeristen die meer willen zien dan alleen zee en strand. Sevilla is bijna een museum op zich, vol met historische gebouwen, kerken, tuinen en overblijfselen uit de geschiedenis van de stad. In Sevilla staat ook de grootste kathedraal van Europa, Kathedraal Maria de la Sede. Barcelona, de hoofdstad van Catalonië en de stad van Gaudì en de Sagrada Familia. Er is geen stad in de wereld waar één architect meer invloed heeft gehad. Verder is Las Ramblas ook een bezoekje waard en natuurlijk niet te vergeten Camp Nou, waar voetbalclub FC Barcelona is gevestigd. In het midden van Spanje ligt de hoofdstad, Madrid. Eén van de belangrijkste gebouwen is het Koninklijk Paleis, oftewel het Palacio Real. Verder kent Madrid veel bruisende pleinen, waarvan Plaza de la Cibelas ongetwijfeld de mooiste is. Deze drie steden zijn een selectie uit de vele steden die Spanje rijk is. De makkelijkste manier om veel van een stad te zien is met een huurauto.