Vind de juiste auto in Menorca Mahon Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Menorca Mahon Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 1 jul. 2017 01:29 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 jul. 2017 01:38 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 jul. 2017 09:08 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 05:45 uur.

Beoordeling autoverhuur in Menorca Mahon Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Menorca Mahon Luchthaven:

4.6 tot 5 (80 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Menorca Mahon Luchthaven

Menorca is een schitterend mediterraans eiland in de Middellandse Zee, die hoort bij Spanje. Hoewel het eiland naast het bekende Mallorca ligt, is Menorca een stuk minder bekend bij toeristen. Het is een bijzonder eiland, dat voor een groot deel onder UNESCO valt vanwege de schitterende natuur en de bekende archeologische vondsten. U vindt hier nog sporven van de menselijke beschaving die dateren uit de steentijd. Het eiland is het best bereikbaar met het vliegtuig. Er is slechts één vliegveld op het eiland: Menorca Airport. Dit vliegveld bevat alle accommodaties die u nodig heeft om u verder over het eiland te verplaatsen. U kunt er voor kiezen om in een taxi te stappen en naar uw bestemming te gaan. Echter kunt u er ook voor kiezen om een huurauto op te halen bij een van de vele verhuurstations. Een huurauto is in dit gebied ideaal, omdat u daarmee niet gebonden bent aan het gebrekkige openbaar vervoer op het eiland.  U kunt van te voren een auto huren via de website van HAPPYCAR. Wij vergelijken voor u alle aanbieders van een huurauto van Menorca Airport, waaronder Europcar, Avis en Car Del Mar, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u nooit teveel betaald. Wanneer u hier een auto huurt, zal de auto bij elk verhuurbedrijf zeer grondig gecontroleerd voordat u hem meekrijgt, waardoor u zeker weet dat u niet in de problemen komt. U kunt hierdoor met een gerust hart het binnenland van Menorca gaan stukken.

Ontdek Menorca

Menorca is een gebied waarin relatief weinig toerisme is. Toch is er voor bezoekers meer dan genoeg te doen. U kunt er voor kiezen om de grote dierentuin, Lloc de Menorca, te bezoeken. Deze dierentuin is met een huurauto zeer goed te bereiken. Hoewel het park geen grote dieren bevat, zijn er ontzettend veel kleine dieren die van dichtbij benaderd kunnen worden. Daarnaast biedt het park een mooie wandeling door de natuur en de mogelijkheid om heerlijk te gaan picknicken. Er zijn ook twee grote waterparken op Menorca, elk voorzien van diverse glijbanen, zwembaden, springtoestellen. Ook kunt u hier gaan karten. Door het klimaat op Menorca is het in elk jaargetijde goed te toeven op het eiland. In de maanden juli en augustus is het schitterende strand een echte trekpleister, waardoor u met een heerlijk gebruinde huid weer thuis kunt komen. Met een huurauto vanaf de luchthaven is het slechts enkele kilometers rijden naar de dichtsbijzijnde badplaats.

Met een huurauto Menorca ontdekken

Menorca bevat meer dan alleen interessante parken. Zo bevinden zich in de binnenland uitgestrekte natuurgebieden. Een aantal van deze natuurgebieden zijn zeer goed bereikbaar met de auto, via smalle weggetjes en paden wordt u door het gebied geloodst. Daardoor bent u verzekerd van schitterende uitzichten en kunt u genieten van de bijzondere natuur. Daarnaast zijn er in het binnenland tientallen kleine stadjes en dorpjes, die hun ouderwetse karakteristieke sfeer hebben behouden. Hier is het altijd gezellig en prettig om rond te lopen. De bevolking is bijzonder vriendelijk en over het algemeen zijn er ook kleine winkeltjes waar souvenirs gekocht kunnen worden.

Rondreis door Menorca

Vanaf de luchthaven vanaf Menorca kunt met uw huurauto binnen een uur de andere kant van het eiland bereiken. Daarbij komt u langs de schitterende witte stranden, doorbroken door rotsformaties. Wie tijdens zijn vakantie de hele dag aan het strand wil liggen, heeft ruimte genoeg! Veel aandacht wordt er ook geschonken aan de typische grotten op het eiland, dit veel sporen zien van mensen uit de steentijd. Ook de geisers zijn een hoogtepunt om te zien: ze spuiten tot tien meter hoog. Het eiland biedt dus voor ieder wat wils: de luilak kan naar het strand, de wandelaar kan naar het binnenland, de shopper kan naar de grotere stadjes en de liefhebber van cultuur kan naar de prehistorische vondsten gaan kijken. Ook voor sportievelingen is er keus genoeg: bergbeklimmen, zwemmen en duiken zijn fijne activiteiten. Elke activiteit is gemakkelijk te bereiken met een huurauto.