Vind de juiste auto in Miami

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Miami - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 17:57 uur.

Hyundai Accent

Hyundai Accent

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2016 20:11 uur.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 17:57 uur.

Dodge Grand Caravan

Dodge Grand Caravan

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 okt. 2016 12:05 uur.

Beoordeling autoverhuur in Miami

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Miami:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Miami

Miami is een stad in het zuidoosten van Florida. De stad kunt u bereiken door te vliegen op de internationale luchthaven. De stad staat bekend als zwoel en dat is niet alleen vanwege het warme klimaat. Vooral het uitgaansleven en de verschillende Latino invloeden geven deze relatief jonge stad zijn uitstraling. In Miami kunt u lekker genieten van de prachtige stranden, maar er is natuurlijk nog veel meer! De makkelijkste manier om deze metropool met zo’n vijf miljoen inwoners te ontdekken is per huurauto.

Bezienswaardigheden in Miami
Miami Beach telt kilometers aan zandstrand met prachtige namen zoals Sunny Isles Beach, Surfside en Bal Harbour Beach. South Beach is het populairste strand, zo genoemd vanwege de geografisch ligging van dit strand. Niet alleen het strand in South Beach is schitterend, ook de hotels in art decostijl aan Collins Avenues en de dure winkels en restaurants in de Lincoln Mall maken deze plek tot een populaire trekpleister. Naast een aaneenschakeling van winkels en horecagelegenheden vindt u ook nog twee theaters aan de Lincon Road Mall. Het Art Deco District is een wijk binnen South Beach waar Art Deco en Streamline architectuur het straatbeeld bepalen. In deze wijk vindt u ook de bekendste boulevard van Miami, namelijk de Ocean Drive. Aan de Ocean Drive vindt u veel hotels, cafés en restaurantjes. De hotels zijn fraai vormgegeven met pasteltinten, strakke stijlelementen en bijpassende neonverlichting. De Ocean Drive is autovrij en verandert ’s avonds in één grote uitgaansbuurt. Wanneer u besluit om met een huurauto Miami te ontdekken dan kunt u lekker over de boulevards rijden en langs alle mooie stranden die Miami u te bieden heeft.

Aan de rand van het centrum staat een grote gele toren, de Freedom Tower. Deze 78 meter hoge toren heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze toren eerste gebouw was voor Cubanen op weg naar vrijheid. De Cubanen die naar Miami immigreerden gingen samenwonen in Little Havana. Deze Cubaanse wijk is vernoemd naar de hoofdstad van Cuba. Wanneer u met een huurauto door Miami rijdt mag u deze wijk zeker niet overslaan. In Little Havana heeft u het gevoel alsof u in Cuba bent. Een andere wijk in de metropool Miami de Coral Gables mag u ook zeker niet missen. De Coral Gables is een wijk in het zuidoosten van Miami. Een bekende bezienswaardigheid in deze wijk is de Fairchild Tropical Botanic Garden. De tuin beslaat een oppervlakte van 33 hectare en staat bekend om zijn uitgebreide collectie tropische planten waaronder palmen, bloeiende bomen en klimplanten. Ook staat dit stadsdeel bekend om de ‘City Beautiful’-stadsplanning. Deze beweging wilde het moraal verbeteren door de wijk mooi in te richten. Het resultaat is een prachtige wijk met een geheel eigen gezicht, waar ruimte, veiligheid en schoonheid voorop staan. In deze prachtige wijk vindt u ook een paar interessante bezienswaardigheden. Waaronder het Biltmore Hotel, de Alhambra Water Tower, de Venetian Pool en het schitterende stadhuis.

Op 37 kilometer ten noorden van Miami vindt u Fort Lauderdale. Deze stad staat bekend als het Venetië van Florida vanwege de kilometers lange waterwegen die door de stad lopen en veelal in verbinding staan met de Atlantische Oceaan.

Met een huurauto in Miami
Met een huurauto in Miami rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Een huurauto geeft u de vrijheid om te doen wat uzelf wilt. Wanneer u even genoeg heeft van de stedelijke drukte of de stranden in Miami dan ligt op slechts een half uur rijden van Miami het Everglades National Park. Het Everglades National Park is de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Het park wordt ook wel eens de ‘River of Grass’ genoemd. In dit natuurgebied leven veel zeldzame en met uitsterven bedreigde dieren als de krokodil en de Florida-panter. Een ideale manier om de Everglades te verkennen is per airboat. U kunt er echter ook voor kiezen om een kanotocht te maken langs de ‘Wilderness Waterway’ of een wandeling maken over de vele wandelroutes. Autohuur Miami geeft u de mogelijkheid en vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.