Vind de juiste auto in Middelburg

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Middelburg - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 dec. 2018 04:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 dec. 2018 04:09 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2018 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2018 02:33 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2018 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2018 02:33 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2018 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2018 02:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Middelburg

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Middelburg:

4.5 tot 5 (687 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Middelburg

Autoverhuur in Middelburg

Gaat u binnenkort naar Middelburg en bent u op zoek naar een goede auto die u overal kan brengen waar u wilt? Bij HAPPYCAR vindt u in een oogwenk de autohuur in Middelburg die bij u past. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een scherpe prijs, maar kunt u ook vertrouwen op kwaliteit. Wij werken samen met betrouwbare partners, zoals Hertz en Holiday Autos. Met een huurauto uit Middelburg kunt u niet alleen genieten van wat de stad zelf te bieden heeft, maar u kunt er ook op uit in de mooie provincie Zeeland. Geniet van pittoreske stadjes, zee, strand, water, dijken en het vlakke land. Rijd ontspannen over de rustige wegen en besteed net zoveel tijd op mooie plaatsen als u zelf wilt. Dankzij de autohuur in Middelburg zit u niet aan een vaste tijd gebonden, maar richt u uw eigen reisschema in.

Ontdek Middelburg

Het Zeeuwse stadje Middelburg is waarschijnlijk in het midden van de 9e eeuw ontstaan. Bij opgravingen die plaatsvonden na de verwoestingen in het centrum van de stad in de Tweede Wereldoorlog werden gebruiksvoorwerpen uit die periode gevonden. In de Middeleeuwen was de ten oosten van de stad gelegen zeearm Sloe bevaarbaar, hierdoor kon de stad uitgroeien tot een welvarende handelsplaats. In 1125 werd er abdij gesticht. Lange tijd bleef Middelburg een van de belangrijkste steden van het land. Maar toen rond 1800 de haven van de stad steeds slechter bereikbaar werd door verzanding verloor zij haar positie en werd het een slaperig provinciestadje. De stad is met een rental car uit Middelburg goed te bezichtigen. Alleen op marktdagen is de binnenstad afgesloten voor auto's. De Oostkerk in Middelburg ligt iets buiten het centrum, maar is wel heel bijzonder om te bezoeken, omdat deze kerk in 450 jaar vrijwel volledig ongeschonden is gebleven. Oorlogs- en natuurgeweld heeft de Oostkerk nauwelijks beroerd. Ook bij het bombardement in 1940 was er slechts sprake van glasschade. Zo kunnen we vandaag de dag nog steeds genieten van een hoogtepunt van de classicistische barokstijl waarin de kerk is opgetrokken.

Met een huurauto Middelburg ontdekken

In het centrum van de stad waant de bezoeker zich even in Vlaanderen. Het stadhuis van Middelburg is wellicht het fraaiste voorbeeld van de Vlaamse laat-gotiek die buiten Vlaanderen zelf te vinden is. De bouw ervan begon in 1452 en werd geleid door de Vlaamse architectenfamilie Keldermans. In 1520 was de bouw voltooid. Het stadhuis heeft een toren met een klok en een carillon. Middelburgers noemen die klok Malle Bertje, omdat die altijd lijkt achter te lopen. Bij het bombardement op Middelburg in 1940 brandde het stadhuis van binnen volledig uit. Vele schilderijen en perkamenten gingen verloren. Tegenwoordig wordt het gebouw vrijwel uitsluitend voor trouwerijen gebruikt. Het Zeeuws museum is goed bereikbaar met uw huurauto en gevestigd in de oude abdij aan het Abdijplein. Hier treft u onder meer een collectie aan van de beroemde Zeeuwse wandtapijten. Maar er is ook ruimte voor hedendaagse kunst uit de provincie Zeeland. Een bezoek aan Middelburg staat garant voor een veelzijdig uitstapje met kunst, cultuur en bourgondisch genieten.

Rondreis door de regio Middelburg

Wie op zoek is naar de natuur kan rond Middelburg zijn hart ophalen. Ondanks het 'temmen' van de zee zijn er prachtige natuurgebieden te vinden waar u de wisselwerking tussen land en zee kunt bewonderen. Met de rental car uit Middelburg erop uit in Zeeland betekent natuurlijk ook een bezoek aan de prachtige Zeeuwse stranden. Bij mooi weer zult u hier badgasten uit alle windstreken aantreffen, die neergestreken zijn op het gouden zand om te genieten van de zon. Op andere dagen kunt u genieten van de zee in al haar facetten. Een bezoek aan de kust tijdens een stormachtige dag is onvergetelijk. Wilt u zien wat er is gebeurd om de kracht van de woeste zee een beetje te beteugelen? Dan is een bezoekje aan de Deltawerken natuurlijk een must. De watersnoodramp van 1953 gaf de doorslag om de Nederlandse kustlijn te gaan verdedigen. Door de Deltawerken werd de lengte van de Nederlandse kust bekort met 700 kilometer en werden de provincies Zeeland, Zuid Holland en Noord Brabant beschermd. Door te kiezen voor een autoverhuur in Middelburg kunt u al deze bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken.