tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Montevideo - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 60 dagen
Hyundai i10
Hyundai i10
gevonden op 17 mei 2016 09:25 uur
Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 60 dagen
Great Wall Voleex C10
Great Wall Voleex C10
gevonden op 17 mei 2016 09:25 uur

Autohuur Montevideo

Montevideo, misschien niet zo bekend als haar grote broer in Argentinië, Buenos Aires, maar zeker zo leuk, misschien nog wel leuker. De historische stad van Montevideo is een heel stuk minder toeristisch dan die van haar grote broer, het toerisme is hier namelijk nog in opkomst. De oude stad van Montevideo mag dan wel niet zo oud zijn als sommige in Latijns Amerika maar is wel prachtig om te aanschouwen, zo kunt u bijvoorbeeld naar het Solís Theatre. Het gebouw is prachtig en er worden nogsteeds voorstellingen gegeven, dit is overigens ook een populair avondje uit onder de Uruguayaanse bevloking dus verwacht niet alleen te zijn wanneer u naar het theater gaat. Daarnaast kunt u naar het plaza independiencia om de prachtige gebouwen te bezichtigen of gaat u een echte Uruguayaanse Chivito eten, het equivalent van een Hamburger maar dan zeer uitgebreid en met een goed stuk vlees. Daarnaast wanneer u van vlees houdt en van eten, Uruguay heeft een zeer goede kwaliteit rundvlees. Wanneer u bij een van de vele parrillas gaat eten dan kunt u vaak tot in perfectie gegrild vlees vinden tegen een lage prijs, daarnaast is de kwantiteit iets wat u waarschijnlijk alleen van Amerikanen gewend bent. Wanneer u verder het land in trekt kan kan kan het zeer goed van pas komen om een auto te huren in Montevideo.

 

Auto huren in Montevideo

Wanneer u in Montevideo bent dan mag u La Rambla niet missen (niet te verwarren met de Rambla in Barcelona), deze 22 kilometer lange pier leent zich uitstekend om te wandelen, te fietsen, te skaten of om gewoon het prachtige Montevideo te bewonderen. Vooral in de avond is dit een plek om te zijn wanneer de Uruguayanen er over en weer flaneren en de het uitzicht natuurlijk op zijn mooist is aan de waterkant. Daarnaast kunt u er zelf natuurlijk ook heerlijk bij gaan zitten met een hapje en een drankje, want zoals u al heeft kunnen lezen wordt er in Uruguay prima eten geserveerd, meestal door de grote influx van Italiaanse immigranten in de vorige eeuw zijn de gerechten hier door beinvloed of gewoon rechtstreeks gekopieerd uit de Italiaanse keuken. Wanneer u in Montevideo bent kunt u het Palacio Salvo niet missen, het meest herkenbare paleis van de stad, op de kruising van Avenide de 18 Julio en Plaza Independencia is ontworpen door de Italiaanse architect Mario Palanti en was pas klaar in 1925. Het paleis is ruim 100 meter hoog inclusief antenne en gebouwd op de plaats waar eerst Confitería de Giralda stond het laatste beroemd geworden omdat Gerardo Matos Rodríguez er zijn tango “La Cumparsita” schreef in 1917. Het paleis was origineel bedoeld om te een hotel te worden, maar nu is het een mix van kantoren en appartementen. Bij de oude stad moet het Plaza de la Constutición ook genoemd worden als een van de belangrijkste pleinen in de stad, tijdens de eerste decennia van de Uruguayaanse onafhankelijkheid was dit plein belangrijkste van de stad en het stadse leven. Op het plein staat een kathedraal die de begraafplaats is van Fructuoso Rivera, Juan Antonio Lavelleja en Venancio Flores, allen mannen die gevochten hebben voor de onafhankelijkheid van Uruguay en de Brazilianen verdreven hebben.

 

Rondreizen in met Autoverhuur Montevideo

Wanneer u de rest van Uruguay wil verkennen kunt u dit het beste per auto doen. Wanneer u bijvoorbeeld naar het noord westen rijdt vindt u net buiten Salto een mooie Spa om te ontspannen, met warm water bronnen. Daarnaast kunt u door rijden naar Cabo Polonio waar u terug gaat in de tijd, een afgelegen dorpje aan het einde van de wereld, waar ruige zand duinen en grote rotsen elkaar afwisselen en waar de zee nog ruig is. Daarnaast is het land rijk aan prachtige landschappen die u zeker zult zien wanneer u met auto huren Montevideo onderweg bent, daarnaast kunt u tijdens uw rondreis heerlijk eten en drinken, mede door de vele Italiaanse invloeden in Uruguay. Wanneer u een auto huurt met autoverhuur Montevideo heeft u ook in Uruguay de vrijheid om te gaan en staan waar u wil, wanneer u wil en hoe u wil.