tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Moskou - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Kia Rio
Kia Rio
gevonden op 17 okt. 2016 09:07 uur
Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Opel Astra
Opel Astra
gevonden op 17 okt. 2016 09:07 uur
Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
BMW 1 Series
BMW 1 Series
gevonden op 21 sep. 2016 13:18 uur
Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Volkswagen Touareg
Volkswagen Touareg
gevonden op 21 sep. 2016 13:18 uur

Autohuur Moskou

Met de huurauto door Moskou

Bent u van plan in de nabije toekomst een uitstap/reis naar Moskou te plannen? Geef ons dan even de kans u hier nogmaals van te overtuigen door een korte samenvatting van informatie met daar bovenop de zekerheid van u te voorzien van de beste service!
Wilt u deze fascinerende stad ontdekken? Grijp dan nu uw kans om via HAPPYCAR een onvergetelijk ervaring op te doen!

De mooiste plekjes die terug te vinden zijn in de stad

Eerst en vooral is het echt een must naar het Rode Plein te gaan. Hier worden zeer vaak evenementen georaniseerd. Maar daarnaast is het ook omringd door geweldige architectuur. Ook kent het een rijke cultuur door de geschiedenis door reden dat dit het machtscentrum is van Rusland. Hieraan zijn nog andere mooie bezienswaardigheden terug te vinden, zoals het Kremlin. Het ligt in het noorden van het plein en is het Nationale Historische museum. Hier zult u zich vast en zeker niet vervelen. Hier bevindt zich bijvoorbeeld de zetel van de Russische federatie, een theater, verschillende kathedralen, museum en tsarenkronen. De prachtige rivier de Moskva is hier ook aan gelegen.

Ga eens naar het Mausoleum van Lenin. Deze bevindt zich ook op het Rode Plein. Het lichaam van de leider is er gebalsemd. Vreemd genoeg is dit gebouw echter vrij somber gebleven, maar laat zo op zijn eigen manier een sterke indruk op u achter.

De meeste bekende doorgang of straat in Moskou is Tverskaja oelitsa. Vele mensen moeten hier langs om richting St. Petersburg te gaan. Het is een rijke straat door de vele aantal restaurants en winkels die er terug te vinden zijn. Als u dus graag een dagje zou gaan shoppen, moet u zeker hierheen komen. Ook Zamoskvoretsje is een geliefde buurt voor te winkelen. Meer specifiek voor de antieke stukjes. Ook kunt u hier gallerijen, musea, kloosters en kerken bezichtigen. Het is iets rustiger dan het dikke centrum.

Ga eens naar het Triomfpaleis. Dit staat op de lijst van de hoogste gebouwen in Moskou. Het duurde vier jaar om dit af te krijgen. Wel van 2001 tot 2005. Wat eigenlijk vrij impressionant is voor de grootte. Het is gekoppeld aan zeven andere kleinere gebouwen, die de naam kregen van de ‘zeven zusters’.

Ook het gigantische theater, het Bolsjojtheater, is zeker uw bezoek waard. Hier worden prachtige voorstellingen gegeven. Deze kunnen verschillen van klassieke shows zoals ballet, tot mooie opera waar u heerlijk van kunt genieten. Het gebouw zelf is echt uniek ontworpen en is daardoor ook op het bankbiljetje beland van de 100 roebels.


Uw voordelen van een huurwagen via HAPPYCAR

Als u besluit op reis te gaan door dit speciale prachtige landschap, helpen wij u graag verder. Samen met u gaan we opzoek naar de huurauto die het beste bij u past. Op deze manier bent u zeker van de mooiste herinneringen mee naar huite nemen. Weet dat u met een huurwagen vrij bent te staan en gaan waar u maar verkiest. U kunt het hele landschap verkennen en de kleine dorpjes die er rond liggen. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de locale cultuur. Als u niet vies bent van een stukje rijden, ga dan met uw auto in zuidelijke richting, naar de stad Sochi, dat natuurlijk bekend is door de Olympische Winterspelen van 2014.  Hier behaalde Nederland maar liefst 8 gouden medailles, waarvan de sporters het 4 keer presteerden om ook de zilveren en bronzen medaille op die discipline mee naar huis te nemen!


Bij HAPPYCAR verzekeren wij u van de beste deals voor uw huurauto, waarmee u Moskou en de rest van Rusland efficiënt kunt ontdekken. Met een huurwagen kunt u zichzelf op een eenvoudige en comfortabele manier verplaatsen om zo ook het meeste uit uw vakantie te halen. Met een huurauto van HAPPYCAR kunt u gaan en staan waar u dat zelf wilt, dus boek nu uw huurauto voor uw reis naar Moskou op HAPPYCAR.nl.