Vind de juiste auto in Murcia

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Murcia - Goedkoopste aanbiedingen

Seat Leon 4T AC

Seat Leon 4T AC

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 15:44 uur.

Nissan Micra 2-4T AC

Nissan Micra 2-4T AC

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 15:44 uur.

VW Golf 4T AC

VW Golf 4T AC

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 15:44 uur.

Beoordeling autoverhuur in Murcia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Murcia:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Murcia

Spanje is een prachtig land waar iedereen wel eens is geweest. Je kan er genieten van heerlijke temperaturen, prachtige landschappen en natuurlijk mag ook het eten niet worden vergeten. Als men denkt aan Spanje dan denkt men aan de meest populaire en bekende plaatsen waar het vooral gezellig druk is, maar er eigenlijk weinig kan worden ontspannen doordat de toeristenstroom erg groot is. Dit is in de zuid Spaanse provincie Murcia wel anders. De provincie maar ook de stad Murcia is vergelijkbaar met de andere plaatsen in Spanje, met uitzondering dat je hier echt tot rust kan komen. De provincie Murcia heeft een grootte van ruim 11,000 km2 en telt rond de 1,5 miljoen inwoners. De stad Murcia daarentegen telt rond de 439,712 inwoners en is een echte aanrader als je met een Rental Car Murcia de stad wilt ontdekken. Via HAPPYCAR heb je verschillende opties binnen het kopje Autoverhuur Murcia. Je kunt er makkelijk prijzen vergelijken van diverse Autohuur Murcia aanbieders zoals Avis en Enterprise. Vergelijk de prijzen van de huurauto´s en kies de voor jou beste deals. Je hebt de keuze uit diverse huurauto's met de bijbehorende prijzen zodat je altijd goedkoop een goede auto uit kunt kiezen. Met een Huurauto Murcia ontdekken is een avontuur. Het is gemakkelijk om het vliegtuig te pakken en al binnen 2 uur op de plaats van bestemming aan te komen, maar je mist hiermee wel een prachtig zicht op het landschap, de cultuur die je gaandeweg meekrijgt en de ontspanning van het reizen.

Ontdek Murcia
Murcia stond in de periode van 830 tot 840 onder invloed van de Moorse overheersing. Na de 15e eeuw veranderde het landschap drastisch. Er werd meer plaats gemaakt voor de natuur en boomgaarden werden belangrijk. Hier staat Murcia vandaag de dag nog bekend om. Rond 1857 groeide het inwoneraantal naar 89000 inwoners . Er kwamen meer bouwwerken in Murcia zodat er meer inwoners konden komen wonen in de stad en dit gebeurde. Vanaf de toename in inwoners vanaf 1857 is het inwoner aantal met de jaren alleen maar gestegen tot nu waarbij de stad afgerond 441 inwoners telt. Murcia staat ook wel bekend als een universiteitsstad, dit omdat de stad een groot aantal studenten telt en er prachtige universiteiten gebouwd zijn. Een voorbeeld hiervan is de grote Universiteit van Murcia die in 1272 gebouwd werd. Tussen de jaren 1702 en 1738 werd een aantal kloosters gebouwd waarvan een aantal nu in de stad te bezichtigen en te bezoeken is.

Met een Rental Car Murcia ontdekken is een avontuur. Je krijgt veel mee van de moderne gebouwen die er zijn gebouwd, de overblijfselen van de oude gebouwen, de vele boomgaarden en het strand. Geniet van diversiteit in het landschap, de cultuur en de vriendelijke mensen.

Met een Huurauto Murcia ontdekken
Murcia heeft, net zoals een groot deel van Spanje een heerlijk mediterraans klimaat. De zomers zijn er dus het met temperaturen die op kunnen lopen tot ongeveer 40 graden, en de winters zijn er mild. De temperaturen in de winter vallen vaak niet lager dan 10 graden. Er is weinig regen in Murcia behalve in de herfst waarin een regenbui waarschijnlijk is.

In Murcia kan je genieten van diverse Spaanse gerechten zoals Arroz en tapas. Omdat Murcia een vruchtbaar landschap heeft, is verse groenten en fruit er erg populair. Dit merk je al als je via Autohuur Murcia bezoekt en je de verschillende groene velen ziet. Geniet in Murcia van heerlijke vis en vlees, paella, gegrilde groenten en chipirones (kleine inktvisjes). Natuurlijk mag de lokale wijn niet ontbreken.

Aangekomen in de stad, ontdek je de verschillende historische gebouwen die een bezoekje waard zijn! Bezoek de Cathedral de Santa Maria waar je toegang hebt tot 18:00 uur. De Real Casino de Murcia is een prachtig bouwwerk die je niet mag missen. Qua natuur valt er ook veel te bekijken en te beleven in Murcia. Voorbeelden hiervan zijn de Mar Menu (een lagune in het Zuid Oosten van Murica) en de Terra Natura (een prachtige dierentuin dat gelegen is in een mooi natuurpark.

Rondreis door de regio Murcia
Via Autoverhuur Murcia kan je natuurlijk ook de regio van Murcia ontdekken. Bezoek Cartagena, een stad gelegen in Zuid Oosten van Spanje. Bekijk de oude beschavingen en de mooie stranden. In de kleine gemeente Lorca die ongeveer 92.865 inwoners telt kan je veel van de oude beschavingen terugvinden. Een populaire bestemming in de buurt is ook Valencia. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Valencia Airport.

We wensen je een fijne reis toe!